Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi
GUIDES
Har du lyst til at få dig en elbil, men føler du, at opladning er for kompliceret? Er du nervøs for at løbe tør for strøm? Her er alt, hvad du har brug for at vide. - Læs mere...
Guide Som elbilejer er der ikke noget mere irriterende end at få at vide, at ens bil slet ikke er så grøn, som man tror. Så vi har undersøgt tre udbredte påstande om elbiler og klima.
Smart Home
Dato: 09/05/2024
10 tips om robotplæneklippere Producenterne sender konstant nye og mere avancerede robotter på markedet, men hvilken er den rette for din have? Her er tjeklisten til dig, som er på jagt efter den perfekte robotplæneklipper.
Mobil
Dato: 22/04/2024
Sådan får du mest muligt ud af batteriet i din mobil I anledning af den årlige Earth Day får du her fem gode råd til at passe på batteriet i din mobil - og yderligere fire råd til at spare på mobilstrømmen.
Smart Home
Dato: 21/04/2024
Har Matter forvandlet det smarte hjem? One standard to rule them all! Efter to år, har Matter så gjort det lettere at forbinde et smart hjem?
Gaming
Dato: 20/04/2024
10 tech-gaver til konfirmanden Giv ikke konfirmanden kedelige gaver! Her er 10 tech-gaver, der med garanti vil blive en succes.
Bil & Mobilitet
Dato: 12/04/2024
Hvor grønne er elbiler egentlig? Som elbilejer er der ikke noget mere irriterende end at få at vide, at ens bil slet ikke er så grøn, som man tror. Så vi har undersøgt tre udbredte påstande om elbiler og klima.
Gaming
Dato: 23/03/2024
Byg PC’en selv: Enklere end at lægge et puslespil Den bedste PC er den, du selv bygger! Og du behøver ikke at bekymre dig om at samle den. Bare følg vores instruktioner.
Teknologi
Dato: 02/03/2024
Kunstig intelligens til folket Fra den ene dag til den anden gik kunstig intelligens fra at være noget, man læste om, til noget håndgribeligt, som alle kan bruge. AI er blevet mainstream, men hvordan bruger man det?
Bil & Mobilitet
Dato: 04/02/2024
Oversigt over elbiler der kommer i 2024
Bil & Mobilitet
Dato: 11/12/2023
Elbil-tricks til vintervejret Sådan får elbilen bedre rækkevidde i kulden.
Bil & Mobilitet
Dato: 30/10/2023
Bedre elbil-opladning: Slip af med rækkeviddeangsten Har du lyst til at få dig en elbil, men føler du, at opladning er for kompliceret? Er du nervøs for at løbe tør for strøm? Her er alt, hvad du har brug for at vide.
Smart Home
Dato: 02/10/2023
Sådan sover du godt med hjælp fra smart teknologi For at vågne frisk og veludhvilet har du brug for at sove godt og fredfyldt. Og det kan være lettere sagt end gjort.
Mobil
Dato: 17/09/2023
Brugte mobiler i kredsløb De fleste er i dag åbne for at købe en brugt eller refurbished mobil, men vi misser en gylden mulighed, når vi lader gamle telefoner ligge og samle støv i skuffen.
Mobil
Dato: 16/09/2023
iPhone 15 og skiftet til USB-C: Hvad kan du forvente? Datahastighed, skærme og opladning: Hvad du skal vide om iPhone 15's USB-C.
Smart Home
Dato: 27/06/2023
Så smart redder du planterne i ferien Ferien står for døren. Kuffert og pas er pakket, men hvad med alle altanens blomster og planter i krukker og potter, mens du er væk?
Bil & Mobilitet
Dato: 19/06/2023
På bilferie med elbil – det skal du være opmærksom på Du skal på ferie i Europa. Og denne gang tager du din elbil med! Det kan virke skræmmende, men det er lettere, end du tror. Der er bare nogle ting, du skal være opmærksom på. Læs mere her.
Computer
Dato: 09/05/2023
Sådan får du bedre Wi-Fi-dækning derhjemme Med smarte gadgets og alskens Smart Home-grej er god Wi-Fi-dækning vigtigere end nogensinde. Du har brug for et mesh-netværk, og her ser du, hvordan du får det til at spille.
Smart Home
Dato: 27/03/2023
Matter gør det nemt at have et smart hjem Matter bygger bro mellem Smart Home-produkter, så de fungerer gnidningsfrit på tværs af de store platforme.
Smart Home
Dato: 25/03/2023
Sådan gør du dit køkken rigtigt smart Alt hvad du skal vide om smart-køkkenet, inden du skifter dit gamle grej ud med det nyeste nye.
Bil & Mobilitet
Dato: 04/01/2023
Nye elbiler i 2023 De 30 vigtigste elbiler.
Teknologi
Dato: 28/12/2022
c-base Lyd & Billedes journalist har besøgt et unikt hackerspace i Berlin – en oldgammel rumstation fra fremtiden!
Gaming
Dato: 18/08/2022
Sådan får du mere ud af gaming på din mobil Kom i gang med seriøs gaming på din iPhone eller Android-mobil.
Bil & Mobilitet
Dato: 27/06/2022
Så meget bagage kan du få plads til Nogle elbiler kan ikke trække en trailer, andre kan ikke tage taglast. Her kan du se, hvilke der kan hvad. Og hvor meget.
Computer
Dato: 05/08/2021
Samsung DeX Galaxy S21-serien og andre Galaxy-mobiler fra Samsung kan stort set erstatte din almindelige computer.
Computer
Dato: 01/05/2021
3 gratis tale-til-tekst-løsninger Diktering kan hjælpe dig til skrive hurtigere. Uanset om du har brækket håndleddet eller bare bliver hurtigt træt i fingrene.

MEST LÆSTE GUIDES

Earth Day: Sådan kan din mobil bidrage til at redde planeten!
What's the Matter? – er det smarte hjem blevet enklere?
Den perfekte gave til konfirmanden
Så grønne er elbiler i virkeligheden

Læs også

Guide
Den bedste PC er den, du selv bygger! Og du behøver ikke at bekymre dig om at samle den. Bare følg vores instruktioner.
Guide
Fra den ene dag til den anden gik kunstig intelligens fra at være noget, man læste om, til noget håndgribeligt, som alle kan bruge. AI er blevet mainstream, men hvordan bruger man det?
Scroll to Top