Search
Generic filters
Gruppetest

Philips 55PUS8303

 itemprop
GruppetestPhilips 55PUS8303
Philips 55PUS8303

Et potentielt kup fra Philips

Det er ikke ofte, vi inkluderer et premium-TV i en budgettest. Men Philips 55PUS8303 er alligevel en værdig kandidat, hvis du kan finde det til den rigtige pris.

Lyd & Billede mener

Flot design og god byggekvalitet, barberbladsskarpt billede og stærk lyd gør 65PUS8303 til et godt tv på alle måder.
Lidt tam kontrast sammenlignet med de allerbedste.
 • Størrelse/type: 55” 4K LED LCD
 • Opløsning: 3840 x 2160 (4K Ultra HD)
 • Operativsystem: Android 7.0
 • Indgange: 4 x HDMI, 2 x USB
 • Udgange: Optisk digital lyd ud
 • HDR: HDR10+
 • Andet: 3-sidet Ambilight
 • Web: philips.com

Pris: 4.999-12.990 kr
OBS: I skrivende stund er prisen på Philips 55PUS8303 gået op igen, og det er uvist, hvornår det kommer på tilbud igen. Vi minder om, at flere prissøgningstjenester giver mulighed for at få en melding, når prisen på et produkt ændrer sig.

Vis mere
Vis mindre

Vejl.pris 4999 kr

Med en vejledende pris på 12.000 kroner hører denne Philips-model som udgangspunkt til i en anden liga end de andre testdeltagere. Men da vi nærmer os modelskiftet for 2018/2019-årgangen, ser prisbilledet imidlertid lidt anderledes ud! Priserne svinger kraftigt, og hvis du er heldig, kan du finde denne model til en væsentlig lavere pris (ned til 4.999 kroner). I så fald er det et decideret kup på en model, som også har gjort det godt i tidligere sammenligningstests.

8303-serien har en mere eksklusiv og tillidsvækkende finish end den billigere 7363-serie fra Philips. TV’et er tungere, alting virker lidt mere solidt skruet sammen, og foden af plexiglas giver en luksuriøst indtryk.

Brugervenlighed og funktioner

I lighed med andre Philips-modeller er der tale om et Android-baseret smart-tv (version 7.0, kan snart opgraderes til 8.0 Oreo). En anden smart finesse er mulighed for at fjernstyre Philips Hue LED-pærer. Det kan bruges til at udvide Ambilight-lyset til hele rummet, hvis man vil.

55PUS8303 leveres med dobbeltsidet fjernbetjening med tastatur på bagsiden og har en separat gaming-mode med en forsinkelse på 30 millisekunder.

Billedkvalitet

55PUS8303 har et opgraderet 100 Hz NanoLED LCD-panel kombineret med Philips’ kraftfulde P5 videoprocessor. Alt dette kan også mærkes på billedkvaliteten i praksis: Philips-skærmen har en meget ensartet lysfordeling uden synlige ujævnheder, lyse pletter eller lignende. Betragtningsvinklen er ligeledes god.

Philips præsterer godt. Bevægelserne er jævne og glatte uden problemer med støj. Farvegengivelsen er også virkelig stærk, uden at det bliver alt for overdrevet. Helt klart et glimrende tv til sport og spil!

Når det kommer til aftenhygge med film, har Philips ikke lige så overbevisende kontrast som de sejeste konkurrenter i topklassen. Ambilight-lyset hjælper imidlertid med at løfte oplevelsen af kontrast, fordi det lyser bagvæggen op med lys, der matcher skærmbilledet. Samlet set leverer Philips derfor en flot billedoplevelse.

annonce

Lydkvalitet

Som det sømmer sig for en lidt dyrere model, har Philips 55PUS8303 også et lidt kraftigere lydsystem med en ekstra bashøjttaler på bagsiden. Tv-lyden er krystalklar, og det kan spille højt uden generende forvrængning. Her får man ordentlig pondus og resonans i stemmer såvel som mere tryk på publikumsbruset ved sport. En klar forbedring i forhold til de billigere tv’er i testen.

annonce

Konklusion

Denne Philips-model koster normalt væsentlig mere end de andre testdeltagere, men er et potentielt kup til den rigtige pris. Her får du væsentlig bedre skarphed, bedre farver og glattere bevægelser, såvel som mere udstyr og flere funktioner end på de billigere modeller. Lyden er også en klar forbedring. Alt dette gør Philips 55PUS8303 til et TV, som vi anbefaler at have med på “prisvarselslisten”.

<
>
Foto: Philips

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

  Også i denne test:

   data-srcset

   data-srcset

  Samsung UE55NU7105

  Pris: 4444 kr Annonce
  God kontrast og farvegengivelse gør Samsung UE55NU7105 til et praktisk TV i de fleste situationer.
  Hvis du vil have Bluetooth og en smart fjernbetjening, må du vælge en dyrere model.
   data-srcset

  LG 55UK6100

  Pris: 4870 kr Annonce
  LG UK6100 har god lysfordeling, bred betragtningsvinkel og en lynhurtig gaming-mode, der gør det til en konkurrencedygtig spilskærm.
  Kontrasten er kun nogenlunde, og lysstyrken er for tam til at imponere på de nye HDR-film.
   data-srcset

  Sony KD-55XF7005

  Pris: 3999 kr Annonce
  Flot billedkvalitet med god kontrast, skarphed og farvegengivelse.
  Smart-platformen er langsom og spartansk udstyret, hvilket trækker ned på det samlede indtryk.
   data-srcset

  Panasonic TX-55FX600E

  Pris: 5999 kr Annonce
  Panasonic-skærmen giver overbevisende billedkvalitet med imponerende skarphed og god farvegengivelse.
  Lysstyrken er lidt for svag til at give fuldt udbytte på HDR-indhold.
   data-srcset

  TCL 55DP660

  Pris: 4999 kr Annonce
  Glimrende kontrast og lysstyrke gør 55DP660 til et lækkert tv at se film og serier på.
  Man bør budgettere med en separat soundbar, da den indbyggede lyd er temmelig tynd og tam.

  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments

  Alternativer til Philips 55PUS8303

   data-srcset

  LG kan hvis de vil!

  Med et nyt billedpanel og forbedret lysstyring kan LG NANO 90 hævde sig over for de bedste LCD-skærme..

   data-srcset

  Samsung vender TV’et på hovedet

  En motoriseret TV-skærm, der kan vendes på højkant ved et knaptryk! Har de tabt sutten hos Samsung, eller er The Sero simpelthen et af årets fedeste TV’er?

   data-srcset

  Alt det sjove til den halve pris

  Samsungs nye QLED-TV Q80T byder på masser af udstyr og suveræn billedkvalitet til en fornuftig pris. Kan det være det bedste TV-køb fra Samsung i år?

   data-srcset

  Samsungs nye 8K-TV stråler

  Med sin suveræne skarphed giver Samsung Q800T en kanonstærk forsmag på fremtidens TV-teknologi.

   data-srcset

  OLED + Ambilight = succes

  Philips er tilbage med endnu et farvestrålende OLED-TV, der lyser til alle sider. OLED804 giver en bomstærk billedoplevelse!

  Test

  Philips 55PUS8303

   itemprop
  TestPhilips 55PUS8303
  Philips 55PUS8303

  Oprykningsklar

  Med denne Philips-model tager vi et klart skridt op ad kvalitetsskalaen.

  Lyd & Billede mener

  Flot design og byggekvalitet, barberbladsskarpt billede og stærk lyd gør 65PUS8303 til et godt tv på alle måder.
  Lidt tam kontrast sammenlignet med de allerbedste.
  • Størrelse/type: 55” 4K LED LCD
  • Opløsning: 3840 x 2160 (4K Ultra HD)
  • Operativsystem: Android 7.0
  • Indgange: 4 x HDMI, 2 x USB
  • Udgange: Optisk digital lyd ud
  • HDR: HDR10+
  • Andet: 3-sidet Ambilight
  • Web: philips.com
  Vis mere
  Vis mindre

  Vejl.pris 12999 kr

  8303-serien har en mere eksklusiv og tillidsvækkende finish end den billigere 7363-serie fra Philips. Tv’et er tungere, alting virker lidt mere solidt skruet sammen, og foden af plexiglas giver en luksuriøs følelse.

  Brugervenlighed og funktioner

  I lighed med andre Philips-modeller er der tale om et Android-baseret smart-tv (version 7.0). En anden smart finesse er muligheden for at fjernstyre Philips Hue LED-pærer. Det kan bruges til at udvide Ambilight-lyset til hele rummet, hvis man vil.

  65PUS8303 leveres med dobbeltsidet fjernbetjening med tastatur på bagsiden og har en separat gaming-mode med en forsinkelse på 30 millisekunder.

  Billedkvalitet

  65PUS8303 har et opgraderet 100 Hz “Nano LED” LCD-panel kombineret med Philips’ kraftfulde P5 videoprocessor. Alt dette kan også mærkes på billedkvaliteten i praksis: Philips-skærmen har en meget jævn lysfordeling uden synlige ujævnheder, lyse pletter eller lignende. Betragtningsvinklen er ligeledes god.

  Philips leverer god ydelse. Bevægelserne er jævne og glatte uden problemer med støj. Farvegengivelsen er også virkelig stærk, uden at det bliver alt for overdrevet. Afgjort et glimrende tv til sport og spil!

  Når det gælder aftenhygge med film, har Philips ikke lige så overbevisende kontrast som de sejeste konkurrenter. Ambilight-lyset hjælper imidlertid med at løfte oplevelsen af kontrast, fordi det lyser bagvæggen op med lys, der matcher skærmbilledet. Samlet set leverer Philips derfor en flot billedoplevelse.

  Lydkvalitet

  Som det sømmer sig for en lidt dyrere model, har Philips 65PUS8303 også et lidt kraftigere lydsystem med en ekstra bashøjttaler på bagsiden. Tv-lyden er krystalklar, og det kan spille højt uden generende forvrængning. Her får man ordentlig pondus og resonans i stemmer såvel som mere tryk på publikumsbruset ved sport. En klar forbedring i forhold til de billigere tv’er i testen.

  annonce

  Konklusion

  Med denne Philips-model tager vi et skridt op i pris, og det kan mærkes på billedkvaliteten. Her får du bedre skarphed, klarere farver og mere jævne bevægelser end på de lidt billigere modeller. Lyden er også en klar forbedring. Alt dette gør Philips 65PUS8303 til et anbefalet køb i premiumklassen.

  annonce
  <
  >
  (Foto: Producent)

  Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
  Log ind for at læse videre.

   Også i denne test:

    data-srcset

    data-srcset

   TCL 55DC760

   Pris: 7499 kr Annonce
   DC760 byder på nyskabende design, en opgraderet smart-platform med Android 8.0 samt imponerende billedkvalitet med god lysstyrke og kontrast.
   TCL er ikke det mest jævne på bevægelser.
    data-srcset

   Sony KD-55XF8505

   Pris: 7499 kr Annonce
   Sony-skærmen har stærk billedprocessering med god skarphed, glatte bevægelser og fin farvebalance.
   Kontrasten er temmelig svag og gør, at Sony-skærmen fungerer dårligt med moderne HDR-video. Smart-platformen (Android 7.0) virker også forældet.
    data-srcset

   Panasonic TX-55FX780E

   Pris: 10995 kr Annonce
   Panasonic-skærmen kan prale af eksklusivt design og ditto byggekvalitet, gennemført billedkvalitet og lyd samt en smart tv-løsning, der er nem i brug.
   Prisen er lidt højere end hos konkurrenterne, og Panasonic har ikke det største app-udvalg.
    data-srcset

   Samsung UE55NU7475

   Pris: 6999 kr Annonce
   Gennemført design, en god smart-tv-del med et godt app-udvalg, skarp billedkvalitet samt lav input lag.
   Kontrast og sortniveau er ikke helt på niveau med de bedste.
    data-srcset

   LG 55SK8500

   Pris: 10999 kr Annonce
   God kontrast og farvegengivelse. Fint sortniveau. God billedprocessering med jævne bevægelser gør det velegnet til det meste indhold.
   En forstyrrende effekt med støj i form af vertikale linjer trækker helhedsindtrykket ned på sport.

   Subscribe
   Notify of
   0 Comments
   Inline Feedbacks
   View all comments

   Alternativer til Philips 55PUS8303

    data-srcset

   LG kan hvis de vil!

   Med et nyt billedpanel og forbedret lysstyring kan LG NANO 90 hævde sig over for de bedste LCD-skærme..

    data-srcset

   Samsung vender TV’et på hovedet

   En motoriseret TV-skærm, der kan vendes på højkant ved et knaptryk! Har de tabt sutten hos Samsung, eller er The Sero simpelthen et af årets fedeste TV’er?

    data-srcset

   Alt det sjove til den halve pris

   Samsungs nye QLED-TV Q80T byder på masser af udstyr og suveræn billedkvalitet til en fornuftig pris. Kan det være det bedste TV-køb fra Samsung i år?

    data-srcset

   Samsungs nye 8K-TV stråler

   Med sin suveræne skarphed giver Samsung Q800T en kanonstærk forsmag på fremtidens TV-teknologi.

    data-srcset

   OLED + Ambilight = succes

   Philips er tilbage med endnu et farvestrålende OLED-TV, der lyser til alle sider. OLED804 giver en bomstærk billedoplevelse!

   SOMMERTILBUD
   6 UGER LB+
   FOR KUN 6 KR
   Fuld adgang til lydogbillede.dk i sommer!
   PRØV i 6 UGER
   close-link