Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

DUEL Acer Spin 3 vs. Microsoft Surface Go 2

Hybrid-duel: 360 grader vs. tablet med tastatur-cover

Ultralette hybridcomputere kommer i mange afskygninger. De er som regel temmelig dyre, men vi har testet to af slagsen, som er prissat i den billige ende.

Den tid er for længst forbi, hvor en bærbar computer altid blot var en muslingeskal bestående af skærm og tastatur med touchpad. Efter at Microsoft Windows for nogle år siden begyndte at understøtte touch-følsomme skærme, har hardware-producenterne spyttet en lind strøm af såkaldte hybridcomputere ud på markedet.

Hybriderne kommer i alle mulige afskygninger. HP Spectre x360 13 og den nyeste Dell XPS 13 2-i-1 er aktuelle eksempler på hybridcomputere, der kan foldes 360 grader om deres egen akse, mens Microsoft Surface Pro 6 er et godt eksempel på en stor tablet-computer med kickstand, som kombineret med et separat Surface Type Cover er endnu mere fleksibel end 360 graders hybriderne.

De fleste hybrider har det tilfælles, at de koster spidsen af en jetjager. Eller i hvert fald tæt på 10.000 kroner. Mindst. Selvfølgelig kan det gøres billigere, men spørgsmålet er så, hvor meget man egentlig får for sine penge. Med andre ord: Hvor hybrid er en billig hybrid i virkeligheden?

Fuld adgang til Lyd & Billede for 39 kr

Få adgang alle +artikler, guider, anmeldelser samt til hele testarkivet i 3 uger.

Ingen bindingstid Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Produkter i denne test

Acer Spin 3 SP314-54N

Lidt for stor og klodset

Acer Spin 3 kommer med 14 tommers skærm og kan drejes 360 grader om sin egen akse. Alligevel er det så som så med fleksibiliteten.

God ydelse til prisen, fint tastatur og masser af porte. Nøjes man med at bruge den derhjemme, sikrer formfaktoren masser af fleksibilitet.
Har kun Full HD-opløsning trods en 14 tommers skærm, der gør computeren tungere og mere klodset, end godt er.

Microsoft Surface Go 2 + Surface Go Type Cover

Mindre kan ikke gøre det

Microsoft Surface Go 2 er måske den mindste og mest fleksible Windows-hybrid på markedet. Men man kan også gå for meget på kompromis.

Flot skærm med høj opløsning. Ekstremt let og fleksibel, og har bedre kamera end de fleste Windows-bærbare.
Kommer blot med Windows 10-S, hvilket begrænser computeren til apps fra Windows Store. Intels måske langsomste processor sørger for elendig ydelse.
forfatter

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2021 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.