DUEL : Acer Spin 3 vs. Microsoft Surface Go 2

Hybrid-duel: 360 grader vs. tablet med tastatur-cover

Ultralette hybridcomputere kommer i mange afskygninger. De er som regel temmelig dyre, men vi har testet to af slagsen, som er prissat i den billige ende.

Den tid er for længst forbi, hvor en bærbar computer altid blot var en muslingeskal bestående af skærm og tastatur med touchpad. Efter at Microsoft Windows for nogle år siden begyndte at understøtte touch-følsomme skærme, har hardware-producenterne spyttet en lind strøm af såkaldte hybridcomputere ud på markedet.

Hybriderne kommer i alle mulige afskygninger. HP Spectre x360 13 og den nyeste Dell XPS 13 2-i-1 er aktuelle eksempler på hybridcomputere, der kan foldes 360 grader om deres egen akse, mens Microsoft Surface Pro 6 er et godt eksempel på en stor tablet-computer med kickstand, som kombineret med et separat Surface Type Cover er endnu mere fleksibel end 360 graders hybriderne.

De fleste hybrider har det tilfælles, at de koster spidsen af en jetjager. Eller i hvert fald tæt på 10.000 kroner. Mindst. Selvfølgelig kan det gøres billigere, men spørgsmålet er så, hvor meget man egentlig får for sine penge. Med andre ord: Hvor hybrid er en billig hybrid i virkeligheden?

Acer Spin 3 SP314-54N
Acer Spin 3 kommer med 14 tommers skærm og kan drejes 360 grader om sin egen akse. Alligevel er det så som så med fleksibiliteten.
Microsoft Surface Go 2 + Surface Go Type Cover
Microsoft Surface Go 2 er måske den mindste og mest fleksible Windows-hybrid på markedet. Men man kan også gå for meget på kompromis.
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Udviklingsredaktør og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Den første helelektriske SUV fra BMW har alt, hvad man behøver – bortset fra én ting.
  Apple Watch Series 6 er måske nok det bedste smart-ur, men Apple Watch SE er det bedste køb.
  Apples egen processor har gjort MacBook Pro til den sejeste 13 tommers bærbare, vi har testet.
  Har du netop slået kløerne i en PlayStation 5 eller en Xbox Series X? Så vil du måske også gerne opgradere din skærm. Vi har testet de bedste TV’er til gaming!
  Den integrerede Linn Majik DSM spiller som en drøm og har rumkorrektion plus alt, hvad man har brug for, indbygget.
  De kompakte JBL L82 Classic giver så meget sjov for pengene, at vi udråber dem til bedst i klassen.
  iPhone 12 Pro Max tørrer gulv med konkurrenterne og har det bedste kamera, vi har set hidtil.
  Sonys topspecificerede spilkonsol byder på lynhurtig ydelse og knivskarp grafik – skræddersyet til næste generation af avancerede spil.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Huawei MateBook X (EUL-W19D)

  Vejl.pris 11997 kr Smuk – men med kompromis

  Apple MacBook Air 13″ (2020)

  Vejl.pris 8999 kr Stadig mest for pengene

  Samsung Galaxy Book Ion NP930XCJ-K01SE

  Vejl.pris 12100 kr Vejet og fundet for let

  Apple MacBook Air 13″ (2020) vs. Samsung Galaxy Book Ion

  Vejl.pris kr Duel: MacBook Air mod Samsung Galaxy Book Ion
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.