Search
Generic filters

DUEL : Acer Spin 3 vs. Microsoft Surface Go 2

Hybrid-duel: 360 grader vs. tablet med tastatur-cover

Ultralette hybridcomputere kommer i mange afskygninger. De er som regel temmelig dyre, men vi har testet to af slagsen, som er prissat i den billige ende.

Den tid er for længst forbi, hvor en bærbar computer altid blot var en muslingeskal bestående af skærm og tastatur med touchpad. Efter at Microsoft Windows for nogle år siden begyndte at understøtte touch-følsomme skærme, har hardware-producenterne spyttet en lind strøm af såkaldte hybridcomputere ud på markedet.

Hybriderne kommer i alle mulige afskygninger. HP Spectre x360 13 og den nyeste Dell XPS 13 2-i-1 er aktuelle eksempler på hybridcomputere, der kan foldes 360 grader om deres egen akse, mens Microsoft Surface Pro 6 er et godt eksempel på en stor tablet-computer med kickstand, som kombineret med et separat Surface Type Cover er endnu mere fleksibel end 360 graders hybriderne.

De fleste hybrider har det tilfælles, at de koster spidsen af en jetjager. Eller i hvert fald tæt på 10.000 kroner. Mindst. Selvfølgelig kan det gøres billigere, men spørgsmålet er så, hvor meget man egentlig får for sine penge. Med andre ord: Hvor hybrid er en billig hybrid i virkeligheden?

Acer Spin 3 SP314-54N
Acer Spin 3 kommer med 14 tommers skærm og kan drejes 360 grader om sin egen akse. Alligevel er det så som så med fleksibiliteten.
Microsoft Surface Go 2 + Surface Go Type Cover
Microsoft Surface Go 2 er måske den mindste og mest fleksible Windows-hybrid på markedet. Men man kan også gå for meget på kompromis.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  De, der netop har bestilt funklende ny Audi e-tron uden at sætte kryds ved et Bang & Olufsen-lydanlæg, må tilgive os, når vi siger: Au, au, au!
  Yamaha viser tydeligt, hvorfor de behersker high-end bedre end de fleste, med en pladespiller, der river konventionerne ned og går sine egne veje.
  De små Klipsch-højttalere slår soundbars i forhold til spilleglæde og lydtryk og virker lige godt på tv’et som på mobilen.
  OnePlus Nord er blevet markedsført, som var mobilen ensbetydende med Jesu genkomst. Det er den ikke, men mindre kan også gøre det.
  Bose Frames holder UV-strålerne væk, samtidig med at de sender luftige musikalske toner direkte ind i dine øregange. Er det sommerens sejeste gadget?
  Vanmoof S3 og X3 er de to nyeste elcykel-modeller fra en hollandsk virksomhed, som mener, at deres smarte og internetopkoblede cykler er fremtidens mobilitet.
  Thorens’ halvautomatiske pladespiller med direkte drev behøver et solidt fundament for at yde sit bedste.
  Som en ægte babelfisk oversætter disse hørepropper alt, hvad du siger – og tilbage igen – direkte.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  BenQ EW3280U

  Vejl.pris 6799 kr Skærm der kan bruges til det meste

  Acer Spin 3 vs. Microsoft Surface Go 2

  Vejl.pris kr Hybrid-duel: 360 grader vs. tablet med tastatur-cover

  Acer Spin 3 SP314-54N

  Vejl.pris 7995 kr Lidt for stor og klodset

  Microsoft Surface Go 2 + Surface Go Type Cover

  Vejl.pris 5798.95 kr Mindre kan ikke gøre det
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.