Samsung: 2020-versionen af The Frame snart i butikkerne

4. generation af Samsungs populære design-TV kommer her i april, med flere størrelser og bedre billedkvalitet.
Annonce
Annonce
forfatter

Samsungs stramlinede ramme-TV The Frame er blevet populært her i Norden. Det kan vise digital kunst og fotografier i standby-tilstand, og ved hjælp af udskiftelige rammer i forskellige træfarver prøver det at imitere en rigtig billedramme på væggen. Resultatet er et diskret og stuevenligt TV, der passer godt ind i forskellige miljøer.

Samsung lancerer flere interessante livsstilsorienterede designmodeller i år, og blandt disse finder vi en opgraderet 4. generation af The Frame (LS03T). Den nye 2020-version rulles ud i butikkerne i løbet af april/maj og kommer nu i flere skærmstørrelser og med et bredere udvalg af digital kunst. Desuden får det efter sigende kraftigt opgraderet billedkvalitet.

(Foto: Samsung)

Ny 2020-model i flere størrelser

The Frame har tidligere været tilgængeligt i 43, 49, 55 og 65 tommers udgaver. I år udvides sortimentet i begge ender med henholdsvis 32 og 75 tommer (og 49 tommers modellen vokser en tomme til 50 tommer). Dermed burde det være muligt at finde en passende Frame-model, hvad enten du har et stort eller et lille vægareal at gøre godt med. Alle skærmstørrelserne har 4K-opløsning, undtagen 32-tommeren, der må nøjes med 1080p.

Det slanke design, den separate One Connect-samleboks, de udskiftelige rammer og det medfølgende No Gap-vægbeslag fortsætter som hidtil. Samsungs digitale kunstgalleri udvides med flere kunstværker.

Desuden kommer årets udgave af The Frame med Samsungs Ambient Mode, som kan vise standby-billeder med motiver, farver og stemninger, der matcher omgivelserne (kendt fra 2019 QLED-modellerne).

En nyhed blandt årets The Frame-modeller er en kompakt 32 tommers model. (Foto: Samsung)

Forbedret billedkvalitet med Dual LED

Indvendig er Samsung The Frame en relativt almindelig LCD-skærm med LED-kantbelysning. Selv om 2019-versionen fik et opgraderet billedpanel med QLED-farvefilter, er kontrasten og sortniveauet stadig et godt stykke under, hvad man kan opleve med et fuldblods high-end-TV. Her er der imidlertid sket noget interessant med 2020-modellen LS03T. Den kommer nemlig med Dual LED-teknologi, som er en af Samsungs seneste innovationer på billedfronten.

TV’er med Dual LED er stadig kantbelyst, men anvender to forskellige typer lysdioder med henholdsvis kold og varm hvid farvetemperatur. På denne måde skal LCD-skærmen opnå en mere jævn og korrekt farvebalance, væsentlig bedre kontrast samt mindre lyslækage og mindre tendens til blåskær end forgængerne. Selv betragtningsvinklen skulle være blevet bedre, ifølge Samsung.

Om alt dette indeholder vand, ser vi frem til at tjekke i en kommende test, side om side med 2019-modellen.

The Frame sælges eksklusivt i Elgiganten og Samsungs egen online-butik. OBS: Hvis du leder efter 2020-modellen, skal du se efter bogstavet “T” i produktbetegnelsen. 2019-modellerne har bogstavet “R”.

Danske priser (vejl.):
• QE32LS03TAUXXC – 4.490 kr.
• QE43LS03TAUXXC – 7.490 kr.
• QE50LS03TAUXXC – 8.990 kr.
• QE55LS03TAUXXC – 10.490 kr.
• QE65LS03TAUXXC – 13.990 kr.
• QE75LS03TAUXXC – 22.990 kr.

 

/ registrér dig for at læse denne artikel gratis

Jeg accepterer Lyd & Billedes Vilkår og betingelser. Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve og information. Dette kommer kun et par gange om måneden. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Bekræft venligst inden tilmelding

Fortsæt med Google

eller tilmeld dig via e-mail

Glemt adgangskode? Indtast venligst din e-mailadresse. Du vil modtage en mail med et link til at lave en ny adgangskode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

  1. Hvorfor informere i ikke om hdmi versionen? Nu ved jeg pludselig en hel del om det her tv – men det spiller jo ingen rolle hvis det ikke er fremtidssikret med hdmi 2.1..

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
Annonce
Annonce

Læs også

4K-laserprojektorer har hidtil været frygtelig dyre, men det agter LG at gøre noget ved.
Samsung har fornyet deres flagskibe. Nu endelig med rumkorrektion – og AirPlay 2.
Optrapper kampen mod Sonos med Sound Bar 550.
Laser giver kraftigt lys i op til 150 tommers størrelse.
Nye smart-låse, som du kan snakke til - og som kan tale med dine andre smart-enheder.
Får øget rækkevidde og bedre plads.
Streaming-forstærker, der kan alt, hvad man kan tænke sig, og lidt til.
I går havde den nye kompakt-SUV Mercedes-Benz EQA officiel verdenspremiere. Se video fra lanceringen her!
Gør dig klar til endnu hurtigere trådløst internet: Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første router med Wi-Fi 6E!
I dag indsættes Joe Biden som USA’s 46. præsident, og amerikanerne, verdenen og den frie presse kan lægge et fire år langt mareridt bag sig.
Så meget lyd som muligt fra små kabinetter.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
Streaming-giganten har sikret sig Gal Gadots næste film.
Under CES 2021 viste Razer en gaming-stol frem med udrullelig OLED-skærm! Mon den også kan give massage?
Engang var jagten på den bedste lyd enhver ung mands hobby. Nu foretrækker de fleste at nyde musikken som baggrunds-underholdning. De gamle dage vender aldrig tilbage. Men nutiden ligner lidt alligevel.
De mest eksklusive surround-processorer fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får langt om længe sidste skrig inden for videokort. Bl.a. med 8K.