TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Samsung: 2020-versionen af The Frame snart i butikkerne

4. generation af Samsungs populære design-TV kommer her i april, med flere størrelser og bedre billedkvalitet.

forfatter
Publiceret 20/04/2020 - 18:34

Samsungs stramlinede ramme-TV The Frame er blevet populært her i Norden. Det kan vise digital kunst og fotografier i standby-tilstand, og ved hjælp af udskiftelige rammer i forskellige træfarver prøver det at imitere en rigtig billedramme på væggen. Resultatet er et diskret og stuevenligt TV, der passer godt ind i forskellige miljøer.

Samsung lancerer flere interessante livsstilsorienterede designmodeller i år, og blandt disse finder vi en opgraderet 4. generation af The Frame (LS03T). Den nye 2020-version rulles ud i butikkerne i løbet af april/maj og kommer nu i flere skærmstørrelser og med et bredere udvalg af digital kunst. Desuden får det efter sigende kraftigt opgraderet billedkvalitet.

(Foto: Samsung)

Ny 2020-model i flere størrelser

The Frame har tidligere været tilgængeligt i 43, 49, 55 og 65 tommers udgaver. I år udvides sortimentet i begge ender med henholdsvis 32 og 75 tommer (og 49 tommers modellen vokser en tomme til 50 tommer). Dermed burde det være muligt at finde en passende Frame-model, hvad enten du har et stort eller et lille vægareal at gøre godt med. Alle skærmstørrelserne har 4K-opløsning, undtagen 32-tommeren, der må nøjes med 1080p.

Det slanke design, den separate One Connect-samleboks, de udskiftelige rammer og det medfølgende No Gap-vægbeslag fortsætter som hidtil. Samsungs digitale kunstgalleri udvides med flere kunstværker.

Desuden kommer årets udgave af The Frame med Samsungs Ambient Mode, som kan vise standby-billeder med motiver, farver og stemninger, der matcher omgivelserne (kendt fra 2019 QLED-modellerne).

En nyhed blandt årets The Frame-modeller er en kompakt 32 tommers model. (Foto: Samsung)

Forbedret billedkvalitet med Dual LED

Indvendig er Samsung The Frame en relativt almindelig LCD-skærm med LED-kantbelysning. Selv om 2019-versionen fik et opgraderet billedpanel med QLED-farvefilter, er kontrasten og sortniveauet stadig et godt stykke under, hvad man kan opleve med et fuldblods high-end-TV. Her er der imidlertid sket noget interessant med 2020-modellen LS03T. Den kommer nemlig med Dual LED-teknologi, som er en af Samsungs seneste innovationer på billedfronten.

TV’er med Dual LED er stadig kantbelyst, men anvender to forskellige typer lysdioder med henholdsvis kold og varm hvid farvetemperatur. På denne måde skal LCD-skærmen opnå en mere jævn og korrekt farvebalance, væsentlig bedre kontrast samt mindre lyslækage og mindre tendens til blåskær end forgængerne. Selv betragtningsvinklen skulle være blevet bedre, ifølge Samsung.

Om alt dette indeholder vand, ser vi frem til at tjekke i en kommende test, side om side med 2019-modellen.

The Frame sælges eksklusivt i Elgiganten og Samsungs egen online-butik. OBS: Hvis du leder efter 2020-modellen, skal du se efter bogstavet “T” i produktbetegnelsen. 2019-modellerne har bogstavet “R”.

Danske priser (vejl.):
• QE32LS03TAUXXC – 4.490 kr.
• QE43LS03TAUXXC – 7.490 kr.
• QE50LS03TAUXXC – 8.990 kr.
• QE55LS03TAUXXC – 10.490 kr.
• QE65LS03TAUXXC – 13.990 kr.
• QE75LS03TAUXXC – 22.990 kr.

 

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

Hvorfor informere i ikke om hdmi versionen? Nu ved jeg pludselig en hel del om det her tv – men det spiller jo ingen rolle hvis det ikke er fremtidssikret med hdmi 2.1..

Skulpturen er et luksus-TV Hvis du har en streng æstetisk sans - og vanvittig mange penge til at udleve den - kan C Seed N1 give dig et "usynligt" 165-tommers TV i stuen.
Vi tester Samsungs første OLED-TV Endelig har vi fået et af årets mest omdiskuterede og længe ventede TV’er til test! Samsung S95B giver en meget imponerende billedkvalitet, men der er også plads til forbedring.
Vi tester den nye 2022-udgave af The Frame Årets version af Samsung The Frame ser endnu mere malerisk ud takket være en mere mat skærmoverflade. Det kan også vendes på højkant!
Nye QLED-TV'er fra ... Sharp? Sharp er tilbage i Norden og præsenterer en ny Android TV-serie med QLED-teknologi og indbygget lyd fra Harman Kardon!
TCL lancerer 98-tommer til rekordlav pris Drømmer du om seriøs hjemmebiograf? TCL slår et slag for de helt store TV-skærme med 98C735.
LG afslører nyt design-TV En potentiel udfordrer til Samsung The Frame?
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend