Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Samsung: 2020-versionen af The Frame snart i butikkerne

4. generation af Samsungs populære design-TV kommer her i april, med flere størrelser og bedre billedkvalitet.

Skrevet af / 20/04/2020 - 18:34
Samsung: 2020-versionen af The Frame snart i butikkerne

Samsungs stramlinede ramme-TV The Frame er blevet populært her i Norden. Det kan vise digital kunst og fotografier i standby-tilstand, og ved hjælp af udskiftelige rammer i forskellige træfarver prøver det at imitere en rigtig billedramme på væggen. Resultatet er et diskret og stuevenligt TV, der passer godt ind i forskellige miljøer.

Samsung lancerer flere interessante livsstilsorienterede designmodeller i år, og blandt disse finder vi en opgraderet 4. generation af The Frame (LS03T). Den nye 2020-version rulles ud i butikkerne i løbet af april/maj og kommer nu i flere skærmstørrelser og med et bredere udvalg af digital kunst. Desuden får det efter sigende kraftigt opgraderet billedkvalitet.

(Foto: Samsung)

Ny 2020-model i flere størrelser

The Frame har tidligere været tilgængeligt i 43, 49, 55 og 65 tommers udgaver. I år udvides sortimentet i begge ender med henholdsvis 32 og 75 tommer (og 49 tommers modellen vokser en tomme til 50 tommer). Dermed burde det være muligt at finde en passende Frame-model, hvad enten du har et stort eller et lille vægareal at gøre godt med. Alle skærmstørrelserne har 4K-opløsning, undtagen 32-tommeren, der må nøjes med 1080p.

Det slanke design, den separate One Connect-samleboks, de udskiftelige rammer og det medfølgende No Gap-vægbeslag fortsætter som hidtil. Samsungs digitale kunstgalleri udvides med flere kunstværker.

Desuden kommer årets udgave af The Frame med Samsungs Ambient Mode, som kan vise standby-billeder med motiver, farver og stemninger, der matcher omgivelserne (kendt fra 2019 QLED-modellerne).

En nyhed blandt årets The Frame-modeller er en kompakt 32 tommers model. (Foto: Samsung)

Forbedret billedkvalitet med Dual LED

Indvendig er Samsung The Frame en relativt almindelig LCD-skærm med LED-kantbelysning. Selv om 2019-versionen fik et opgraderet billedpanel med QLED-farvefilter, er kontrasten og sortniveauet stadig et godt stykke under, hvad man kan opleve med et fuldblods high-end-TV. Her er der imidlertid sket noget interessant med 2020-modellen LS03T. Den kommer nemlig med Dual LED-teknologi, som er en af Samsungs seneste innovationer på billedfronten.

TV’er med Dual LED er stadig kantbelyst, men anvender to forskellige typer lysdioder med henholdsvis kold og varm hvid farvetemperatur. På denne måde skal LCD-skærmen opnå en mere jævn og korrekt farvebalance, væsentlig bedre kontrast samt mindre lyslækage og mindre tendens til blåskær end forgængerne. Selv betragtningsvinklen skulle være blevet bedre, ifølge Samsung.

Om alt dette indeholder vand, ser vi frem til at tjekke i en kommende test, side om side med 2019-modellen.

The Frame sælges eksklusivt i Elgiganten og Samsungs egen online-butik. OBS: Hvis du leder efter 2020-modellen, skal du se efter bogstavet “T” i produktbetegnelsen. 2019-modellerne har bogstavet “R”.

Danske priser (vejl.):
• QE32LS03TAUXXC – 4.490 kr.
• QE43LS03TAUXXC – 7.490 kr.
• QE50LS03TAUXXC – 8.990 kr.
• QE55LS03TAUXXC – 10.490 kr.
• QE65LS03TAUXXC – 13.990 kr.
• QE75LS03TAUXXC – 22.990 kr.

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

1 kommentar til “Samsung: 2020-versionen af The Frame snart i butikkerne”

  1. Bjørn Folkvang Højgaard

    Hvorfor informere i ikke om hdmi versionen? Nu ved jeg pludselig en hel del om det her tv – men det spiller jo ingen rolle hvis det ikke er fremtidssikret med hdmi 2.1..

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

TCL C855 går op til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nu kan du se OLED-TV på en flyveturen

Mere Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar til Danmark

Se hvad vi fandt hos LG i Tyskland

Smugkig på LG's nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer - nogle større?

Nu i butikkerne: TCL X955-serien

Smugkig på Samsungs 2024 TV-modeller

LG: Vores OLED TV'er er de bedste til film

0
Lyd & Billede
Scroll to Top