TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Logitech dropper fjernbetjeningerne

Docking-enheder og tilbehør til spilkonsoller forsvinder også.

forfatter
Publiceret 29/01/2013 - 11:43

Få universalfjernbetjeninger er så brugervenlige som Logitechs Harmony-serie. Du slutter den til computeren med USB, finder i en nærmest uendelig indholdsrig database alle de komponenter, du vil fjernstyre, og opdaterer fjernbetjeningen. Ingen bøvl med at indtaste koder eller oplære den nye fjernbetjening ved hjælp af den gamle. Well, det var sjovt, så længe det varede, for Logitech har nu bestemt sig for at stoppe med fjernbetjeninger. Dette efter at Logitech fremlagde regnskaber med lave salgstal.

Med i slipstrømmen følger docking-enheder og spilkonsol-tilbehør. Dock´ene bliver næppe noget savn, her går der alligevel 13 på dusinet, men vi forudser, at der bliver et ramaskrig fra fans af racing-rat til spilkonsoller. Ingen er kendt for at levere så tæt op til high-end rat som Logitech til gode priser.

Men når omsætningen falder med 20 procent i sidste kvartal – højsæsonen – så er det naturligt at gøre noget, og nævnte produkter forsvinder dermed fra markedet fra slutningen af 2013.

Det, Logitech står tilbage med, er i bund og grund pc-højttalere, tastatur og mus, tilbehør til tablets, webkameraer, headsets og ørepropper.

www.logitech.dk

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Første test af QD-OLED Sonys nye topmodel A95K er blandt de første TV’er med den nye QD-OLED-teknologi. Og en billedkvalitet, som vi knap nok har set magen til!
Panasonic afslører årets TV-modeller Panasonic introducerer en række opgraderede OLED- og LCD-modeller, der er skræddersyet til gaming.
Nyt OLED-TV fra B&O Bang & Olufsen har opdateret deres bedste TV med et helt nyt OLED-panel fra LG. Og prisen bliver … hamper.
På jagt efter et nyt TV? Tjek vores top 10-liste! Her finder du de ti bedste TV-modeller lige nu.
Blandt de bedste OLED-TV’er vi har testet LG’s stilige OLED-TV med galleridesign er tilbage i ny 2022-udgave. OLED G2 giver funklende billedkvalitet!
Nye OLED-topmodeller fra Philips Topmodellerne fra Philips ventes til efteråret – med lyd fra Bowers & Wilkins.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend