TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Bose-TV med indbygget surroundlyd

Med 16 indbyggede højttalere lover Bose Videowave II markedets mest heftige TV-lyd.

forfatter
Publiceret 30/07/2012 - 12:24

Snart to år er gået siden Bose lancerede deres første TV med indbygget surroundanlæg. Nu er de klar med efterfølgeren, Videowave II.

Bose, som er bedst kendt for små hjemmebiografanlæg og støjreducerende hovedtelefoner, fremstillede på et tidspunkt det, der var markedets dyreste LCD-skærm: 60.000 kroner for en 46 tommer. Lyden var der ganske vist ikke noget at udsætte på: Med bagsiden fuld af kraftige højttalere serverede Videowave den bedste lyd, vi nogensinde havde hørt fra et TV, og det med en god margin. Men billedmæssigt havde den konventionelle LCD-skærm naturligt nok sine begrænsninger.Nu er arvtageren altså på vej, og Bose ser ud til at have taget nogle af kritikpunkterne, vi havde til forrige model, til sig. Den nye Videowave II er tilgængelig i 46 og 55 tommers udgave og har blandt andet fået nye, opdaterede bag-LED billedpaneler. Dermed er der grund til at håbe, at Videowave II både leverer bedre billedkvalitet og har lidt slankere ”mavemål” end den kluntede forgænger.

Prisen er også slanket lidt. Med ca. 45.000 kroner for 46-tommeren og ca. 53.000 kroner for 55-tommeren er det fortsat tale om dyre TV, men trods alt bedre, forudsat at lydkvaliteten er lige så heftig som før. Prisen er også inkluderet fuld installation af en Bose-forhandler.Videowave II kommer med 16 indbyggede højttalere, som giver virtuel surroundlyd, og Boses egen Adaptiq rumkorrektion, som tilpasser lyden til din rum-akustik. Tilslutninger gøres via en separat mediaboks, som inkluderer touch-kontrollen ClickPad. Denne bruger infrarøde signaler, således at modtageren kan gemmes i et skab og kan desuden lære kommandoer fra andre apparater, såsom Blu-ray afspiller og TV-boks. Mediaboksen har 4 HDMI-indgange, samt en egen iPod-dock.

Bose Videowave II er tilgængelig nu, og kan demonstreres hos lokale Bose forhandlere.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Første test af QD-OLED Sonys nye topmodel A95K er blandt de første TV’er med den nye QD-OLED-teknologi. Og en billedkvalitet, som vi knap nok har set magen til!
Panasonic afslører årets TV-modeller Panasonic introducerer en række opgraderede OLED- og LCD-modeller, der er skræddersyet til gaming.
Nyt OLED-TV fra B&O Bang & Olufsen har opdateret deres bedste TV med et helt nyt OLED-panel fra LG. Og prisen bliver … hamper.
På jagt efter et nyt TV? Tjek vores top 10-liste! Her finder du de ti bedste TV-modeller lige nu.
Blandt de bedste OLED-TV’er vi har testet LG’s stilige OLED-TV med galleridesign er tilbage i ny 2022-udgave. OLED G2 giver funklende billedkvalitet!
Nye OLED-topmodeller fra Philips Topmodellerne fra Philips ventes til efteråret – med lyd fra Bowers & Wilkins.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend