Search
Generic filters

Sony afslører “Ready for PlayStation® 5”-aktuelle TV’er

Sony røber nu, hvilke af deres TV’er der officielt bliver kompatible med PlayStation 5.

Sony har allerede givet et hint om, at deres nye 4K LCD-TV XH90 bliver et officielt PlayStation 5- kompatibelt TV. I dag kom bekræftelsen: Både XH90 og storebroren ZH8 med 8K-opløsning får det officielle “Ready for PlayStation 5”-stempel, som i praksis indebærer skræddersyede gaming-funktioner, deriblandt understøttelse af billedfrekvenser op til 120 fps!

Sony ZH8. (Foto: Sony)
Sony XH90 (Foto: Sony)

Det er foreløbig uklart, hvilke og hvor mange spiltitler der faktisk anvender 4K/120-formatet ved lancering, men Sony anser det i hvert fald tydeligvis som en vigtig finesse i PS5-sammenhæng.

Læs også Vi har testet Sonys nye ”Playstation-TV” Sony XH9005 er et veludstyret og prisbilligt LCD-TV med en på mange måder fremragende billedkvalitet – men ikke uden problemer.

TV-modeller, som er “Ready for PlayStation 5”, kommer også med BRAVIA Game Mode, der gør automatisk crossover til en billedindstilling med lav forsinkelse. TV og spilkonsol kan også slås til direkte via PS5’s DualSense-controller. Man vil også kunne styre enkelte PS5-funktioner (f.eks medieafspilning) med TV-fjernbetjeningen.

Kilde: Sony-pressemeddelelse: https://pressecenter.sony.dk/pressreleases/sony-afsloerer-ready-for-playstation-r-5-bravia-tver-3022871

Mere info: https://www.sony.dk/electronics/tv-designet-til-spil

annonce
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Quick Charge 5 lover halv opladning af et typisk smartphonebatteri på bare fem minutter.
  Halvt oversat Amazon-website er lækket på nettet.
  Vi skylder ham alt. Uden Nikola Tesla ville den moderne teknologi ikke eksistere.
  JBL LIVE 400BT forsvinder fra sortimentet hos flere elektronikkæder på grund af mistanke om sundhedsfarlige mængder af kræftfremkaldende stof.
  Apple bekræfter nu, hvad mange har haft mistanke om: Det varer lidt, inden vi kan købe iPhone 12.
  Nu kan du cruise med 350 km/t, mens du lytter til perfekt timede rytmer fra Naim!
  Billeder af Samsung Galaxy Z Fold 2 lækket på internettet.
  Efter tysk test viste tilstedeværelse af kræftfremkaldende stoffer, fjerner elektronikkæden POWER hovedtelefoner fra hylderne i hele Norden.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Vanmoof S3 & X3

  Vejl.pris kr Vanmoof er elcyklernes svar på Tesla
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.