TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Sony afslører “Ready for PlayStation® 5”-aktuelle TV’er

Sony røber nu, hvilke af deres TV’er der officielt bliver kompatible med PlayStation 5.

Sony har allerede givet et hint om, at deres nye 4K LCD-TV XH90 bliver et officielt PlayStation 5- kompatibelt TV. I dag kom bekræftelsen: Både XH90 og storebroren ZH8 med 8K-opløsning får det officielle “Ready for PlayStation 5”-stempel, som i praksis indebærer skræddersyede gaming-funktioner, deriblandt understøttelse af billedfrekvenser op til 120 fps!

Sony ZH8. (Foto: Sony)
Sony XH90 (Foto: Sony)

Det er foreløbig uklart, hvilke og hvor mange spiltitler der faktisk anvender 4K/120-formatet ved lancering, men Sony anser det i hvert fald tydeligvis som en vigtig finesse i PS5-sammenhæng.

Vi har testet Sonys nye ”Playstation-TV” Sony XH9005 er et veludstyret og prisbilligt LCD-TV med en på mange måder fremragende billedkvalitet – men ikke uden problemer.

TV-modeller, som er “Ready for PlayStation 5”, kommer også med BRAVIA Game Mode, der gør automatisk crossover til en billedindstilling med lav forsinkelse. TV og spilkonsol kan også slås til direkte via PS5’s DualSense-controller. Man vil også kunne styre enkelte PS5-funktioner (f.eks medieafspilning) med TV-fjernbetjeningen.

Kilde: Sony-pressemeddelelse: https://pressecenter.sony.dk/pressreleases/sony-afsloerer-ready-for-playstation-r-5-bravia-tver-3022871

Mere info: https://www.sony.dk/electronics/tv-designet-til-spil

Bedste pris

Skriv en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.