Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

S8 MaxV Ultra er Roborocks nye flagskibsmodel

Robotstøvsugeren med både støvsugerfunktion og integreret gulvvask har et hav af nye features, der gør den til Roborocks hidtil mest avancerede støvsuger.

Skrevet af / 06/05/2024 - 15:55
S8 MaxV Ultra er Roborocks nye flagskibsmodel

Roborock S8 MaxV Ultra leveres med den stærkeste sugeevne til dato samt en fleksibel robotarm, der kan nå rundt om alle kanter, skriver den kinesiske producent i en pressemeddelelse.

Det er nemlig forår og derfor sæson for nye robotstøvsugere, og den måske mest populære producent af rengøringsrobotter, Roborock (som delvis ejes af kinesiske Xiaomi), er rosinen i pølseenden med den nye topmodel, S8 MaxV Ultra, efter at producenter som Dreame, Ecovacs og Narwal for nylig har lanceret deres respektive nye topmodeller.

Læs også Robotstøvsuger lover støvsugning og gulvvask med menneskelig præcision Dreame X40 Ultra både støvsuger og vasker gulv, og den kinesiske producent lover, at robotten får det hele med.

Den vigtigste nye funktion i forhold til forgængeren, Roborock S8 Pro Ultra, er førnævnte fleksible robotarm, der skal sikre, at støvsugeren kommer helt ud i hjørnerne, når der gøres rent. Robotarmen består af en sidebørste og et moppesystem med ekstra rotation.

Desuden får S8 MaxV Ultra den stærkeste sugeevne fra en Roborock-støvsuger til dato, nemlig 10.000 Pa, mens en dobbelt gummibørste skal kunne modstå sammenfiltret hår, mens den effektivt opsamler snavs og lange hårstrå, garanterer producenten.

Roborock S8 MaxV Ultra
Robotstøvsugeren kommer desuden med en RockDock Ultra-ladestation, der automatisk tømmer, genopfylder og doserer rengøringsmidler. (Foto: Roborock)

S8 MaxV Ultra er yderligere udstyret med et opdateret såkaldt VibraRise 3.0-moppesystem, som omfatter to moppemoduler: En 20 mm moppe-modulløft og en sonisk moppe, der vibrerer 4.000 gange i minuttet. Den nye robotstøvsuger har også en løftbar børste og moppe, der tillader adskillelse af støvsugning og gulvvask.

Læs også Vil ændre rengøring af gulve Ecovacs lancerer to nye robotstøvsugere - flagskibsmodeller i T30-serien.

Roborock S8 MaxV Ultra skal i øvrigt være i stand til at identificere forskellige typer snavs og bestemme, om det kræver støvsugning eller gulvvask. Ved hjælp af AI skal S8 MaxV Ultra kunne opdage og navigere uden om små genstande som sokker og legetøj, lover den kinesiske producent.

Enheden leveres med en RockDock Ultra-ladestation, der automatisk håndterer tømning, genopfyldning og dosering af rengøringsmidler. Moppen rengøres med 60 grader varmt vand og tørres med varm luft på 60 grader for at forebygge lugt og skimmeldannelse.

S8 MaxV Ultra byder desuden på en integreret stemme- og videoassistent, der muliggør fjernstyring af støvsugeren. Den kan også styres via Roborock-app’en, som er kompatibel med både iOS og Android.

Pris og tilgængelighed

Roborock S8 MaxV Ultra er tilgængelig i butikkerne fra på onsdag d. 14. maj til en vejledende udsalgspris på 10.690 kroner.

Læs også Denne nye kinesiske robotstøvsuger gør snart rent i danske hjem Freo X Ultra bliver første robotstøvsuger i Danmark fra den kinesisk teknologivirksomhed Narwal. Og den vil blive modtaget med kyshånd af folk med kæledyr!

Inden længe kan du læse en test af produktet her på vores webside.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opkoblet ølbryggeri til det smarte hjem

Robotplæneklipper med cylinder

Tado opgraderes til seneste standard

Koda 2 Max er Oonis største og mest avancerede pizzaovn til dato

Matter version 1.3

Motormoppe fra Dyson

Et kamera til enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Lav mad uden ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsugning og gulvvask med menneskelig præcision

Vil ændre rengøring af gulve

Nutribullet gør comeback i Norden

Scroll to Top