Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Qobuz-abonnement for to

Qobuz tager ved lære af Spotify og lancerer abonnementet Duo. Lossless, selvfølgelig.

Skrevet af / 19/01/2022 - 10:11
Qobuz-abonnement for to

Musik-streaming-tjenesten Qobuz er en af de mest anerkendte leverandører af tabsfri, højopløst musik og blev tilgængelig her i Skandinavien den 15. april sidste år.

Nu er det blevet muligt for to at splejse om ét abonnement eller for én person at donere et abonnement til en anden. Med Qobuz Duo kan to konti nemlig knyttes til ét abonnement, hvor den ene konto så er ansvarlig for at betale for abonnementet. Det ser ud til, at Qobuz her har kigget over skulderen på Spotify, som allerede har haft et tilsvarende tilbud et stykke tid.

Læs også Ægte HD-streaming Franske Qobuz udfordrer Tidal på hjemmebane med streaming i højopløst kvalitet. De udfordrer også netværket og tålmodigheden.

Det er dog et krav, at begge konti skal tilhøre personer, der bor på samme adresse. Man kan altså ikke dele med en ven, der bor et andet sted.

Qobuz Duo bliver dermed et billigere alternativ til Family-abonnementet, hvor ét abonnement kan fordeles på op til seks individuelle konti. Alle konti er personlige og helt individuelle for hver enkelt bruger.

Qobuz duo family
Danske priser på tjenesten Qobuz Studio Premier, henholdsvis Single, Duo og Family. (Skærmskud)

Qobuz Duo og Family: Priser

Studio Premier giver adgang til hele musikkataloget (omtrent samme udvalg som Spotify, Tidal osv.) og er nok den tjeneste, der passer bedst til de fleste. En enkelt konto koster 150 kroner om måned – eller 125 kroner, hvis man betaler for et helt år ad gangen. Et Duo-abonnement koster derimod 200 kroner om måned – eller 180 kroner ved forudbetaling for et år. For Family er prisen 250 kroner, uanset om man betaler for et år eller en måned ad gangen.

Vi har testet Qobuz-tjenesten og bruger den fortsat. Vores anmelder John Alex Hvidlykke mente:

“Qobuz stiller med et katalog med masser af højopløst musik, og de gør det i ukomprimeret FLAC-format, der ikke kræver speciel hardware. Brugerfladen er dekorativ, men dysfunktionel, men alt i alt er oplevelsen positiv. Da man kan få en måneds gratis prøveabonnement, er der ikke meget at betænke sig på.”

qobuz.com/dk

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

2 kommentarer til “Qobuz-abonnement for to”

  1. Hans Chr Christensen

    Jamen halv pris, så vil jeg overveje det. Og jeg gider ikke andet end højopløst format.
    Nej jeg er ikke snobbet, men f.eks. Tidal Hifi er det en svær nedgradering til streaming inhouse fra NAS.
    Og det er nedslående at lytte til.

  2. Qobuz er rigtig godt. Har haft det i 3-4 måneder men blev nød til at hoppe over på Tidal da Qobuz ikke har en app til Android Automotive som er at finde i min bil. Det har stort set alle de andre. Trist. Hopper helt klart tilbage hvis de for fingeren ud og lavet en app til bilens infotainment system.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

Prisbillige hørepropper fra Redmi

Hørepropper: Audio-Technica lover creme til øregangene

Hovedtelefoner afkoder din hjerne

Trådløse hørepropper til jul: De 10 bedste køb

Køb støjdæmpende hovedtelefoner til jul

Apple sælger USB-C ladeetui separat

Har du set den slags hørepropper før?

0
Scroll to Top