Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Brian Eno får sin egen radiostation på Sonos

Brian Eno er frontfigur for en ny HD-radiostation med musik fra hele hans 50-årige karriere. Men vi må stadig vente på Sonos Radio HD her til lands.

Skrevet af / 10/06/2021 - 15:10
Brian Eno får sin egen radiostation på Sonos

Opdateret …

Med radiostationen The Lighthouse på Sonos Radio HD vil Brian Eno spille musik fra hele sin 50 år lange karriere som musiker og producer.

Eno er bl.a. kendt for at grundlægge Roxy Music sammen med Bryan Ferry og for sit arbejde med Talking Heads, U2 og David Bowie. Men han har selvfølgelig opnået langt mere end det, siden han startede sin karriere i begyndelsen af 1970’erne.

The Lighthouse med Brian Eno er en ny radiostation på Sonos Radio HD. (Grafik: Sonos)

Sonos Radio – ironisk?

Det kan virke lidt ironisk, at Sonos her i streaming-alderen laver traditionel radio i form af Sonos Radio. Men ifølge Sonos tegner radiolytning sig for halvdelen af al aktivitet på Sonos-platformen, og så er det forståeligt nok, at de vil have deres andel af radiokagen.

Sonos Radio HD blev lanceret i USA og Storbritannien sidste år og udvides nu til Østrig, Canada, Frankrig, Tyskland og Holland. Men Skandinavien må fortsat vente.

Læs også Ægte HD-streaming Franske Qobuz udfordrer Tidal på hjemmebane med streaming i højopløst kvalitet. De udfordrer også netværket og tålmodigheden.

I mellemtiden beder Sonos os nordboere om at lytte til Sonos Radio. Mens vi venter på Sonos Radio HD, kan radiostationen The Lighthouse også findes på Mixcloud.

sonos.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

Prisbillige hørepropper fra Redmi

0
Lyd & Billede
Scroll to Top