TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Brian Eno får sin egen radiostation på Sonos

Brian Eno er frontfigur for en ny HD-radiostation med musik fra hele hans 50-årige karriere. Men vi må stadig vente på Sonos Radio HD her til lands.

forfatter
Publiceret 10/06/2021 - 15:10

Opdateret …

Med radiostationen The Lighthouse på Sonos Radio HD vil Brian Eno spille musik fra hele sin 50 år lange karriere som musiker og producer.

Eno er bl.a. kendt for at grundlægge Roxy Music sammen med Bryan Ferry og for sit arbejde med Talking Heads, U2 og David Bowie. Men han har selvfølgelig opnået langt mere end det, siden han startede sin karriere i begyndelsen af 1970’erne.

The Lighthouse med Brian Eno er en ny radiostation på Sonos Radio HD. (Grafik: Sonos)

Sonos Radio – ironisk?

Det kan virke lidt ironisk, at Sonos her i streaming-alderen laver traditionel radio i form af Sonos Radio. Men ifølge Sonos tegner radiolytning sig for halvdelen af al aktivitet på Sonos-platformen, og så er det forståeligt nok, at de vil have deres andel af radiokagen.

Sonos Radio HD blev lanceret i USA og Storbritannien sidste år og udvides nu til Østrig, Canada, Frankrig, Tyskland og Holland. Men Skandinavien må fortsat vente.

Læs også Ægte HD-streaming Franske Qobuz udfordrer Tidal på hjemmebane med streaming i højopløst kvalitet. De udfordrer også netværket og tålmodigheden.

I mellemtiden beder Sonos os nordboere om at lytte til Sonos Radio. Mens vi venter på Sonos Radio HD, kan radiostationen The Lighthouse også findes på Mixcloud.

sonos.com

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Træt af Spotify? Sådan får du bedre lyd Spotify HiFi ser ud til at være udsat på ubestemt tid. Her er nogle gode alternativer til dig, der har kræsne ører.
Qobuz Duo: Musikabonnement for to Qobuz tager ved lære af Spotify og lancerer abonnementet Duo. Lossless, selvfølgelig.
Hvor bliver Spotify HiFi af? Musik i CD-kvalitet fra verdens største streaming-tjeneste lader vente på sig.
Tidal opgraderer alle kunder til HiFi i dag Premiumkunder får nu CD-kvalitet, imens de eksisterende HiFi-kunder får adgang til surroundformater, HD-kvalitet og god samvittighed.
Nu er Apple Music live på PS5 Apples musiktjeneste er nu tilgængelig på PS5 med videoer i 4K-kvalitet.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend