Nyhed

Apple Music lanceret på PlayStation 5

Apples musiktjeneste er nu tilgængelig på PS5 med videoer i 4K-kvalitet.
forfatter

Apples musik-streaming-tjeneste Apple Music er landet på PlayStation 5. Dermed er over 90 millioner sange og musikvideoer (nogle af dem i 4K-opløsning) nu tilgængelige via PS5, som er den første spilkonsol, der understøtter Apple-tjenesten.

Apple Music på PS5

“Fra og med i dag kan PS5-brugere med et Apple Music-abonnement nyde mere end 90 millioner sange fra Apple Music, titusindvis af kuraterede playlister, 4K-musikvideoer, Apple Music Radio, der streamer dagens hits, klassikere og country live samt brugerdefinerede playlister baseret på dine musikpræferencer,” skriver Erin Metzger, produktdirektør hos Sony Interactive Entertainment, i et blogindlæg.

Vi har hurtigt tjekket Apple Music ud på redaktionens PS5, og det ser lovende ud!

am3a am3b am3c am3d
<
>
Apple Music byder på kendte artister, mest spillede hits osv. (Foto: Audun Hage)

Pris og tilgængelighed

For at få adgang til Apple Music på PS5 skal du (ud over selve konsollen, selvfølgelig) have et aktivt abonnement. Apple Music er i forvejen tilgængelig på Apple iOS-, Mac- og Apple TV-enheder, Windows- og Android-enheder, Sonos-højttalere samt Samsung smart-TV’er. Og nu altså PlayStation 5!

Apple Music koster 99 kroner om måned (49 kroner for studerende).

Disse enheder har fået HBO Max Streaming-tjenesten HBO Max er nu tilgængelig til download på en række platforme. Her finder du den!

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.