TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Sådan downloader du HBO Max

Streaming-tjenesten HBO Max er nu tilgængelig til download på en række platforme. Her finder du den!

forfatter
Publiceret 27/10/2021 - 11:45

HBO Max er tilgængelig til download og klar til brug på en række forskellige platforme fra og med i går, den 26. oktober. Det inkluderer Android- og iOS-mobiler, browsere til Windows, Mac og Chromebook, og ikke mindst en række smart-TV’er!

Læs også Alt hvad du skal vide om HBO Max I dag forvandles HBO Nordic til HBO Max – sådan kommer du på tjenesten.

For at se HBO Max skal du have et abonnement. Prisen for HBO Max er 79 kroner om måneden. De, der allerede har et HBO Nordic-abonnement, kan bruge samme login som før.

Her finder du HBO Max på din aktuelle platform:

Browser

Web-adressen til HBO Max er enkel og ligetil: hbomax.com/dk/da

Android-mobil

Hvis du har en Android-mobil, kan du finde HBO Max-app’en på dette link: play.google.com/store/apps/details?id=com.hbo.hbonow

Apple iOS/TV OS

Hvis du har en Apple-enhed, kan du nu finde HBO-tjenesten i App Store: apps.apple.com/dk/app/hbo-max-tv-film-og-serier/id971265422?l=da

Android-TV (Philips, Sony, TCL, Panasonic m.fl.)

HBO Max-app’en er nu tilgængelig i Google Play Store på dit Android-TV.

LG smart-TV

Hvis du har et LG-TV (med WebOS), finder du HBO Max-app’en i LG Content Store, der er tilgængelig fra menulinjen.

Samsung smart-TV

Har du et smart-TV fra Samsung med Tizen-brugerfladen, kan du finde HBO Max i menuen under APPS eller ved at skrive “hbo” i søgefeltet.

PlayStation

Vi fandt HBO-app’en under Medier på PlayStation 5.

Xbox

HBO Max er også på plads i Microsoft Store til Xbox – her på en Xbox Series X.

<
>

Førstehåndsindtryk

Vi har hurtigt tjekket HBO Max-tjenesten ud på et Android smart-TV fra Philips, og vores førsteindtryk er, at den nye platform ser fin og overskuelig ud. Brugervenligheden har fået et klart løft i forhold til den gamle Nordic-version.

Indholdet er kategoriseret i film, serier og forskellige genrer. Her er også egne “hubs”, der samler de forskellige universer (HBO, Max Originals, Warner, DC og Cartoon Networks) under hver sin fane. Hovedsiden minder lidt om Netflix’, med en separat liste over de mest sete serier.

Udvalget i Warner-arkivet ser dog lidt tyndt ud ved første øjekast: Kun 219 film. Grunden til dette skulle være, at platformen stadig er ved at blive rullet ud:

“HBO Max giver brugerne adgang til tusindvis af timer med de mest anerkendte serier og topfilm ved lanceringen, og vi vil løbende tilføje nyt indhold i løbet af de kommende dage og uger,” siger Celine Ryel, norsk PR Manager for HBO, til Lyd & Billede.

Enkelte nye film er tilgængelige i 4K UHD med Dolby Vision og Dolby Atmos surround-lyd. Derimod er der – skuffende nok – ingen tegn på Game of Thrones i 4K-opløsning endnu. Kun med forbedret HD-kvalitet og 5.1-lyd.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

Skide fint, lige bortset fra den detalje at, at vi gamle og loyale kunder røvrendes? Alle nye abonnenter får deres HBO-Max til Kr.39,50 og det er livslangt, dvs at jeg og andre “gamle” bare skal spytte i kassen!
Så er der også div. problemer herunder bl.a undertekster som åbenbart er ikke eksisterende? Få dem frem formår jeg ihvertfald ikke!!

Maverick vender (endelig!) tilbage Nu er der kun seks dage tilbage, til Maverick flyver igen – i Top Gun 2.
Svensk Amazon Prime-serie på vej Endelig tager Amazon fat i Norden og satser på lokalt produceret indhold.
Mere spionthriller fra Mellemøsten Mossads intrikate skyggekrig mod ærkefjenden Iran giver os fortsat en af de absolut bedste spionserier lige nu.
Middelmådigt fra Connelly Halvbroren til den mere kendte Harry Bosch har fået sin egen TV-serie, men vi er ikke synderlig imponeret.
Trailer til The Machinery 2 Nu er den første trailer til 2. sæson af den norske serie The Machinery her.
Finsk dansedrama fra Netflix Endelig er det Finlands tur til at nå ud til et globalt Netflix-publikum.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend