TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Sådan downloader du HBO Max

Streaming-tjenesten HBO Max er nu tilgængelig til download på en række platforme. Her finder du den!

forfatter
Publiceret 27/10/2021 - 11:45

HBO Max er tilgængelig til download og klar til brug på en række forskellige platforme fra og med i går, den 26. oktober. Det inkluderer Android- og iOS-mobiler, browsere til Windows, Mac og Chromebook, og ikke mindst en række smart-TV’er!

Læs også Alt hvad du skal vide om HBO Max I dag forvandles HBO Nordic til HBO Max – sådan kommer du på tjenesten.

For at se HBO Max skal du have et abonnement. Prisen for HBO Max er 79 kroner om måneden. De, der allerede har et HBO Nordic-abonnement, kan bruge samme login som før.

Her finder du HBO Max på din aktuelle platform:

Browser

Web-adressen til HBO Max er enkel og ligetil: hbomax.com/dk/da

Android-mobil

Hvis du har en Android-mobil, kan du finde HBO Max-app’en på dette link: play.google.com/store/apps/details?id=com.hbo.hbonow

Apple iOS/TV OS

Hvis du har en Apple-enhed, kan du nu finde HBO-tjenesten i App Store: apps.apple.com/dk/app/hbo-max-tv-film-og-serier/id971265422?l=da

Android-TV (Philips, Sony, TCL, Panasonic m.fl.)

HBO Max-app’en er nu tilgængelig i Google Play Store på dit Android-TV.

LG smart-TV

Hvis du har et LG-TV (med WebOS), finder du HBO Max-app’en i LG Content Store, der er tilgængelig fra menulinjen.

Samsung smart-TV

Har du et smart-TV fra Samsung med Tizen-brugerfladen, kan du finde HBO Max i menuen under APPS eller ved at skrive “hbo” i søgefeltet.

PlayStation

Vi fandt HBO-app’en under Medier på PlayStation 5.

Xbox

HBO Max er også på plads i Microsoft Store til Xbox – her på en Xbox Series X.

<
>

Førstehåndsindtryk

Vi har hurtigt tjekket HBO Max-tjenesten ud på et Android smart-TV fra Philips, og vores førsteindtryk er, at den nye platform ser fin og overskuelig ud. Brugervenligheden har fået et klart løft i forhold til den gamle Nordic-version.

Indholdet er kategoriseret i film, serier og forskellige genrer. Her er også egne “hubs”, der samler de forskellige universer (HBO, Max Originals, Warner, DC og Cartoon Networks) under hver sin fane. Hovedsiden minder lidt om Netflix’, med en separat liste over de mest sete serier.

Udvalget i Warner-arkivet ser dog lidt tyndt ud ved første øjekast: Kun 219 film. Grunden til dette skulle være, at platformen stadig er ved at blive rullet ud:

“HBO Max giver brugerne adgang til tusindvis af timer med de mest anerkendte serier og topfilm ved lanceringen, og vi vil løbende tilføje nyt indhold i løbet af de kommende dage og uger,” siger Celine Ryel, norsk PR Manager for HBO, til Lyd & Billede.

Enkelte nye film er tilgængelige i 4K UHD med Dolby Vision og Dolby Atmos surround-lyd. Derimod er der – skuffende nok – ingen tegn på Game of Thrones i 4K-opløsning endnu. Kun med forbedret HD-kvalitet og 5.1-lyd.

En kommentar til “Sådan downloader du HBO Max”

  1. Skide fint, lige bortset fra den detalje at, at vi gamle og loyale kunder røvrendes? Alle nye abonnenter får deres HBO-Max til Kr.39,50 og det er livslangt, dvs at jeg og andre “gamle” bare skal spytte i kassen!
    Så er der også div. problemer herunder bl.a undertekster som åbenbart er ikke eksisterende? Få dem frem formår jeg ihvertfald ikke!!

    Svar

Skriv en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
Se Havfruen genopstå! Endnu en live-spillefilm fra Walt Disneys righoldige skattekiste af animation er på trapperne.
Solid retro-krimi fra HBO Max Anden sæson om den klassiske L.A.-detektiv har fundet formen og stilen.
And the Oscar goes to ... Ruben Östlund modtog i januar tre anerkendende nominerings-nik fra Oscar-akademiet for Triangle of Sadness. I nat gik han (og resten af de nordiske nominerede) slukørede hjem.
Ny dansk Netflix-thriller Netflix annoncerer premieredatoen for endnu en dansk originalserie.
Tillykke med kampdagen, kvinder! Vi fejrer kvindernes internationale kampdag - og giver dig i dagens anledning nogle gode tips til fabelagtige serier og film med stærke kvinder!
Følg Lyd & Billede