Amazon stopper indkøb af CD’er og LP’er

Prioriterer “vigtige varer” i England og USA indtil i hvert fald april.
forfatter

Hos Amazon prioriterer man nu livsvigtige produkter under corona-pandemien. Det betyder bl.a., at nye bestillinger og lanceringer af vinylplader og CD’er sættes på pause.

Læs også: Sonys 360° musik kommer på Amazon HD

Indtil i hvert fald 5. april vil varehuset midlertidigt indstille sine bestillinger af varer, der ikke falder ind under kategorierne børn, sundhed og husholdning, personligt velvære, mad, industri og videnskab samt kæledyr. Det sker for “hurtigere at kunne modtage, lagre og sende disse produkter til kunderne”.

Det er unægtelig dårlige nyheder for musikere, der allerede har mistet deres turnéindtægter, og for små pladeselskaber, der er afhængige af distribution gennem kanaler som Amazon.

Varer, der er på lager, kan stadig bestilles og tilsendes som normalt.

Mere info: amazon.com

Læs også
Rekordhøjt vinylsalg Ikke siden 1996 er der solgt flere albums på vinyl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
Annonce
Annonce

Læs også