Search
Generic filters
 itemprop

Slut med kvalmefremkaldende videoer

Smart selfie-stang med indbygget gimbal giver finere video-optagelser.

Jeg ved ikke, hvad du synes, men jeg bliver altså svimmel af videoer på sociale medier. At de er uskarpe og viser et elendigt udsnit af, hvad der nu end foregår på optagelsen, er én ting, men fotografernes urolige bevægelser gør ofte optagelserne til en lidelse at se på.

Derfor er jeg egentlig glad for, at Zhiyun har lavet Smooth-X.

(Foto: Zhiyun-Tech)

Den kommer selvfølgelig fra Kina – selfie-stangens hjemland – og kombinerer en teleskopstang med en såkaldt gimbal: En 2-aksers stabilisator, der holder mobiltelefonen mere i ro, når man filmer sig selv og omgivelserne.

Smooth-X, der vejer 246 gram og kan strækkes til hele 260 cm, har også fjernstyring af mobilen. Ikke kun til at starte og stoppe optagelsen; man kan også vende mobilen fra landskabs- til portrætformat med et knaptryk.

Sammen med Zy Cami-app’en, der downloades til mobilen, kan den desuden styres med gestik, så optagelsen f.eks. starter automatisk, når alle løfter hænderne i vejret. Andre bevægelser kan også udløse optagelse, og der er objektsporing i app’en, som holder fokus på motivet.

(Foto: Zhiyun-Tech)

I app’en er der også enkle redigeringsmuligheder, såsom klipning af scener, titler, soundtrack, overgange og mere endnu.

Zhiyun-Tech Smooth-X Smartphone Gimbal, som den hedder, kommer til juni, fås i hvid eller grå og koster 549 kroner.

annonce
annonce

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Læs også