TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Robert Downey Jr. viser hvad HTC står for

I nye spøjse, men skægge reklamer med Robert Downey Jr. i front vil HTC gerne vise sig fra en anden side. Som blandt andet at bogstaverne i navnet HTC også kan stå for ’Hold This Cat’.

forfatter
Publiceret 12/08/2013 - 14:25

Mens taiwanske HTC igen har fået vind i sejlene senest med deres nye smartphone-satsning, HTC One, så har de haft noget sværere ved at finde det rette ben at stå på, når vi snakker markedsføring.

Og deres seneste tiltag er ikke meget nemmere at analysere, men har et stærkt Hollywood-navn i front. Med hjælp af selveste Iron Man, Robert Downey Jr. søsætter de en større reklamesatsning, der for alvor begynder på nettet og på tv den 15. august.

Under navnet HTChange vil en direktør-figur spillet af Downey Jr. joke om, hvad akronymet HTC står for. Det er alt lige fra ”Humongous Tinfoild Catamaran”, ”Hipster Troll Carwash”  eller blot ”Hold This Cat”.

htc_monsters

Der er i første omgang ikke fokus på selve funktionerne i HTCs telefoner, men det vil der komme på et senere punkt.

Selv oplyser reklamebureauet bag, at Robert Downey Jr. selv har været med til at skabe reklamerne, som vil fylde det meste af de sociale medier under hashtagget #HTChange inden for de næste par dage.

Om det så også kan sælge telefoner må tiden vise.

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV2 Beep.

Nyeste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
En opgraderet nedgradering OnePlus 10T er en god mobiltelefon, men hold tungen lige i munden. Der følger et par kompromisser med i pakken.
Stor ståhej for ingenting Kan en smartphone være modig, varm og sjælfuld?
En lille stang dynamit Zenfone 9 giver alle mærkevaremobilerne baghjul med en ydelse i high-end-klassen til premiumpris. Og kameraet er vildt.
Slut med Exynos i Samsung Galaxy-modeller Qualcomm har nu officielt bekræftet, at alle modeller i den kommende Samsung Galaxy S23-serie udelukkende kommer med Snapdragon-processorer under skærmen. Exynos er droppet.
Den hurtigste mobil Asus ROG Phone 6 Pro er stor og dyr. Og den hurtigste mobil, vi har set.
Ny OnePlus-mobil præsenteres 3. august Kommer med den nye Snapdragon 8+ Gen 1 processor og OxygenOS 13.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend