TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Prøv Facebook Home allerede nu

MoDaCo har lækket en betaversion af Facebook Home.

forfatter
Publiceret 08/04/2013 - 14:26

Hvis du ikke kan vente på at prøve Facebook Home, som Mark Zuckerberg lancerede i slutningen af sidste uge, så kan du downloade en betaversion allerede nu. Det skriver MoDaCo.com, hvorfra du også kan hente softwaren.

Facebook Home er lavet til Android, men det er ikke alle Android-telefoner, som understøtter Facebooks nye brugergrænseflade. Ifølge Facebook selv bliver det i første omgang kun telefonerne HTC One, HTC One X, Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy S4 og Samsung Galaxy Note II, som understøtter Facebook Home, men skribenten fra MoDaCo har selv afprøvet betaversionen, og han skriver, at din Android smartphone blot må have en maksimal skærmopløsning på 1280 x 768 pixels, så bør Facebook Home kunne fungere på din telefon.

Skærmbillede 2013-04-08 kl. 16.09.33

Betaversionen af Facebook Home er dog spækket med fejl. For eksempel virker de såkaldte ”chat heads” ikke. Du skal komplet afinstallere din eksisterende Facebook-app, hvis du har denne liggende på din telefon. Og du skal også huske at tillade installering af apps fra ukendte kilder i dine indstillinger. Ellers virker Facebook Home ikke.

Til gengæld behøver din telefon ikke at være rootet.

Skærmbillede 2013-04-08 kl. 16.09.45

Hent betaversionen og læs alle yderligere detaljer her.

Hvis du ikke har mod på at installere betaversioner på din Android smartphone, så kommer den færdige udgave af Facebook Home i Google Play-butikken den 12. april.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend