TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Ny kæmpemobil fra Sony

Sony går i Samsungs fodspor og lancerer nu en rigtig "phablet" - en blanding af en smartphone og en tablet.

forfatter
Publiceret 25/06/2013 - 15:05

Den nye Xperia Z Ultra komplementerer flagskibsmodellen Xperia Z, samt Xperia Tablet Z – og ligesom dem er den også både støvafvisende og vandtæt. Den kommer med en kæmpeskærm på 6,4″ baseret på Sonys egen såkaldte TRILUMINOS-teknologi. Det vil sige, at skærmen lever højt på Sony’s ekspertise fra BRAVIA TV, der har givet skærmen en rig palet af farver, som giver den skarpeste skærmoplevelse, man kan forestille sig. Samtidig kan telefonen med X-Reality – Sony’s intelligente display-teknologi – analysere hvert eneste billede og genskabe manglende pixels for at optimere kvaliteten, så man får de skarpeste videoer – selv i mindre god opløsning.

13_xperia_z_ultra_black_group_0

Derudover kommer Sony Xperia Z Ultra med en lynhurtig Qualcomm Snapdragon 800 quad-core processor på hele 2,2 GHz. Processoren understøtter blandt andet 4G/LTE, HD Voice og det såkaldte Battery Stamina Mode, der genkender, når brugeren ikke længere bruger skærmen, og derfor automatisk slukker for funktioner man ikke har behov for, mens beskeder og notifikationer kører videre, som man vil have dem.

Hvis man derfor blot ønsker at tale i telefon eller læse en sms, kan man lade Xperia Z Ultra blive liggende i tasken eller lommen og i stedet anvende Sony Mobiles lille ”telefonrør” SBH52.

xperia-z-ultra-SBH20-620x445-814b8da316b19ed447ac7ac374c4e35d

SBH52 er et Smart Bluetoot headset med OLED display, som gør, at man nemt kan browse i sine opkald, læse tekstbeskeder eller se, hvem der ringer, mens mobilen ligger i tasken. Samtidig fungerer det som et kvalitets-headset, som gør det muligt at lytte til musiknumre eller den indbyggede FM-radio. Deling klares nemt blot ved at lade det røre Xperia Z Ultra eller en anden NFC-enhed, og eftersom designet er stænksikkert, kan man bruge det alle steder trods vejrforholdene. SBH52 sælges som seperat tilbehør.

Sony Xperia Z Ultra kommer til at tage kampen op med Samsungs kommende megamobil, Galaxy Mega 6.3, som Samsung lancerede for et par måneder siden.

Fakta:

  • Operativsystem: Android 4.2.2 Jelly Bean
  • Skærm: 6,44” 1080 x 1920 TFT
  • Processor: 2,2 GHz Snapdragon 800 quad-core
  • Hukommelse: 2 GB ram / 16 GB + microSD (op til 64 GB)
  • Kamera: 8 MP + 2 MP
  • Trådløst: 4G/LTE, NFC, BT 4.0, 802.11
  • Mål: 179.4 x 92.2 x 6.5 mm
  • Vægt: 212 gram
  • Batteri: 3000 mAh

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend