TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Nu kan Android-ejerne også se TV 2 Play

Videotjenesten TV 2 Play, som blev lanceret i sommeren sidste år, fungerer nu langt om længe til både iOS, Windows Phone og Android.

forfatter
Publiceret 23/05/2013 - 11:35

Har du en Android-mobil eller -tablet, kan du glæde dig over, at TV 2s streamingtjeneste Play nu også fungerer på din platform.

TV 2 Play har netop frigivet en app til Android, som allerede nu ligger klar i Google Play. Det sker mere end et halvt år efter, at tjenesten, som før hed Sputnik, blev relanceret i sommeren 2012 med apps til Windows Phone og iOS.

– Der stilles store krav til sikkerheden fra de rettighedshavere som leverer programmer, film og serier til TV 2. Vi har derfor brugt lang tid på at lede efter en udviklings-partner, som både kunne levere i den kvalitet vi mener vores brugere har krav på, men også kunne imødekomme sikkerhedskravene på både Live tv og On Demand. Vi har måtte skifte leverandør undervejs, men nu lykkedes det og det er vi glade for, siger Jan Færch, der er TV 2’s kommercielle chef for Play, til tv2.dk.

Du skal dog have Android-versionen 4.0 eller nyere installeret på din enhed for at få adgang til app’en.

På TV 2 Play kan man se alle TV 2s kanaler live og se kanalernes film og tv-serier on-demand, ligesom det er muligt at leje film for 39 kroner per styk.

Et Premium-abonnement med adgang til alt indholdet i tjenesten koster 119 kroner om måneden, mens TV 2 Play Live- og On Demand-pakken koster 79 kroner om måneden.

Denne artikel præsenterer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Louise Kielstrup


Nyeste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
På jagt efter ny mobil? Her er de 10 bedste smartphones! Her finder du de ti bedste mobiler, der kan købes for penge.
iPhone 14 forsinkes af kinesiske corona-restriktioner Mindst én iPhone 14-model tre uger forsinket på grund af kinesisk COVID-19-nedlukning.
Nyt og smart fra Huawei Innovative smart-produkter til en sund livsstil.
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend