TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Nu kan Android-ejerne også se TV 2 Play

Videotjenesten TV 2 Play, som blev lanceret i sommeren sidste år, fungerer nu langt om længe til både iOS, Windows Phone og Android.

forfatter
Publiceret 23/05/2013 - 11:35

Har du en Android-mobil eller -tablet, kan du glæde dig over, at TV 2s streamingtjeneste Play nu også fungerer på din platform.

TV 2 Play har netop frigivet en app til Android, som allerede nu ligger klar i Google Play. Det sker mere end et halvt år efter, at tjenesten, som før hed Sputnik, blev relanceret i sommeren 2012 med apps til Windows Phone og iOS.

– Der stilles store krav til sikkerheden fra de rettighedshavere som leverer programmer, film og serier til TV 2. Vi har derfor brugt lang tid på at lede efter en udviklings-partner, som både kunne levere i den kvalitet vi mener vores brugere har krav på, men også kunne imødekomme sikkerhedskravene på både Live tv og On Demand. Vi har måtte skifte leverandør undervejs, men nu lykkedes det og det er vi glade for, siger Jan Færch, der er TV 2’s kommercielle chef for Play, til tv2.dk.

Du skal dog have Android-versionen 4.0 eller nyere installeret på din enhed for at få adgang til app’en.

På TV 2 Play kan man se alle TV 2s kanaler live og se kanalernes film og tv-serier on-demand, ligesom det er muligt at leje film for 39 kroner per styk.

Et Premium-abonnement med adgang til alt indholdet i tjenesten koster 119 kroner om måneden, mens TV 2 Play Live- og On Demand-pakken koster 79 kroner om måneden.

Denne artikel præsenterer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Nyeste artikler:

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
Test af Samsung Galaxy S23 Ultra? Vi ville gerne have haft en færdig test af den nyeste Samsung-topmobil klar til jer nu. Men Samsung sagde nej. Og den koreanske mobilgigant er langt fra den eneste elektronikproducent, som lider af tvangsneuroser.
Alle nye Samsung Galaxy S23-modeller kommer med Snapdragon Samsung lancerer tre nye smartphones med topspecifikationer. Telefonerne kommer i handlen allerede i dag.
lbpluss
Når næsten helt frem Et rigtig godt træningsur, som har det hele. Inklusive katastrofal batteritid og høj pris.
OnePlus bekræfter overraskende iPad-konkurrent OnePlus Pad vil blive lanceret 7. februar.
lbpluss
Omvendt? Er iPhone virkelig den bedste mobiltelefon? Og hvis ja, hvorfor er den det i så fald? Som ivrig Android-bruger har jeg taget udfordringen op om at leve med to Apple-produkter i et stykke tid. Jeg ved ikke, om jeg skal grine eller græde ...
Følg Lyd & Billede