Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Google skærper reglerne i Google Play

Google Play ændrer retningslinjerne for spam, reklamer og abonnementer for at højne kvaliteten og sætte en stopper for fup-apps.

Skrevet af / 03/08/2012 - 06:29
Google skærper reglerne i Google Play

For de fleste Android-brugere har det nok længe været et højt ønske, at Google får luget lidt ud i deres egen butik Play. Nu gør de tilsyneladende noget ved problemet. Android Central har publiceret en e-mail, som Google har sendt til udviklerne.

Her står, at de indfører en række ændringer i retningslinjerne for apps i Google Play. Det sker for at sikre en højere kvalitet og samtidig undgå apps, der er forfalskede. Google forbyder fremover brug af navne og billeder, der minder for meget om system-apps, der allerede eksisterer.
Samtidig har Google beskrevet, hvilken type apps de definerer som ’farlige’ for på den måde at sikre, at udviklere ikke laver apps, som falder i den kategori. Et eksempel er apps, der udleverer personfølsomme informationer uden at spørge brugeren om tilladelse først.

Reklame-spam forbudt
Google har samtidig gjort det mere tydeligt, hvad de opfatter som spam, og apps, der ’spammer’ med for eksempel reklamer er ikke længere tilladt og vil blive bortvist fra Play. Et eksempel er de såkaldte Airpush-notifikationer, der i telefonens statuslinje viser annoncer til stor irritiation for brugeren.

I de nye retningslinjer understreges det også, at så længe det ikke er muligt for brugerne at få pengene tilbage, når de annullerer et abonnement midt i en betalingsperiode, skal de fortsat have adgang til indholdet, indtil betalingsperioden udløber.

Inden for de næste 30 dage træder alle ændringerne i kraft, og det betyder samtidig et farvel til de apps, der ikke lever op til de nye Google Play-standarder.

Kilde: Mobil.nu

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top