TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Google skærper reglerne i Google Play

Google Play ændrer retningslinjerne for spam, reklamer og abonnementer for at højne kvaliteten og sætte en stopper for fup-apps.

forfatter
Publiceret 03/08/2012 - 06:29

For de fleste Android-brugere har det nok længe været et højt ønske, at Google får luget lidt ud i deres egen butik Play. Nu gør de tilsyneladende noget ved problemet. Android Central har publiceret en e-mail, som Google har sendt til udviklerne.

Her står, at de indfører en række ændringer i retningslinjerne for apps i Google Play. Det sker for at sikre en højere kvalitet og samtidig undgå apps, der er forfalskede. Google forbyder fremover brug af navne og billeder, der minder for meget om system-apps, der allerede eksisterer.
Samtidig har Google beskrevet, hvilken type apps de definerer som ’farlige’ for på den måde at sikre, at udviklere ikke laver apps, som falder i den kategori. Et eksempel er apps, der udleverer personfølsomme informationer uden at spørge brugeren om tilladelse først.

Reklame-spam forbudt
Google har samtidig gjort det mere tydeligt, hvad de opfatter som spam, og apps, der ’spammer’ med for eksempel reklamer er ikke længere tilladt og vil blive bortvist fra Play. Et eksempel er de såkaldte Airpush-notifikationer, der i telefonens statuslinje viser annoncer til stor irritiation for brugeren.

I de nye retningslinjer understreges det også, at så længe det ikke er muligt for brugerne at få pengene tilbage, når de annullerer et abonnement midt i en betalingsperiode, skal de fortsat have adgang til indholdet, indtil betalingsperioden udløber.

Inden for de næste 30 dage træder alle ændringerne i kraft, og det betyder samtidig et farvel til de apps, der ikke lever op til de nye Google Play-standarder.

Kilde: Mobil.nu

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Sådan kan du prøve Nothings nye brugerflade Nothing phone (1) kommer først til sommer, men interesserede kan prøve den nye brugerflade til Android allerede nu. Læs hvordan her.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend