Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Fremtidskonsollen OUYA kommer til marts

Efter at have samlet næsten 9 millioner dollar på rekordtid på websiden Kickstarter, bliver spillekonsollen OUYA nu en realitet. Du kan godt glæde dig til marts.

Skrevet af / 09/08/2012 - 10:37
Fremtidskonsollen OUYA kommer til marts

Det ser ud til at være en rigtig feelgood og succes-historie om spillekonsollen OUYA, der begyndte som et ønskeprojekt, men som nu ved hjælp af netbrugeres gavmildhed ser ud til at blive en komplet realitet allerede til marts.

Ved hjælp af crowd-funding-websiden Kickstarter, hvor netbrugere kan donere rigtige penge til spændende projekter, har folkene bag OUYA nu tilstrækkelig med startkapital til at få sat produktionen i gang.

Faktisk lykkedes det at samle 8,58 millioner dollar ind på blot 29 dage, som er noget af en rekord på Kickstarter.com. Og der er stadig åbent for donationer, hvis du mener du gerne vil spytte lidt i kassen.

Næsten for godt til at være sandt
Årsagen til at folk er så villige til at smide penge efter sådan et drømmeprojekt, er at udfaldet næsten lyder for godt til at være sandt. Der er tale om en lille spillekonsol med et hav af indmad i form af partnerskaber med Onlive (som vi ikke er bange for at kalde verdens bedste spille-tjeneste), medieplatformen XBMC, medieafspilleren Plex og spilselskaberne Namco og Square Enix.Den kører på en åben og noget så utraditionelt hacker-venlig Android-platform, så den kan tilpasses med helt egne programmer og behov. Til at styre løjerne understøtter den op til fire touchpad-controllers og så lover selskabet bag endda, at der vil være mange flere nyheder i vente inden lanceringen i marts.

Endnu har vi alle dog til gode at se hvordan spillene på Tegra 3-platformen ser ud på konsollen i forhold til den stærke treenige konkurrence fra Nintendo, Sony og Microsoft. Men alle tre selskaber ville have godt af lidt udefrakommende konkurrence.

Kilde: Engadget.com

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top