Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Er dette den færdige iPhone 5?

Fotos af en smartphone, som angiveligt er den kommende iPhone 5 fra Apple, cirkulerer i øjeblikket i blogosfæren.

Skrevet af / 30/07/2012 - 06:21
Er dette den færdige iPhone 5?

Apple lancerer med meget stor sandsynlighed efterfølgeren til iPhone 4S inden længe, og rygtemøllen maler hurtigere end nogensinde. Der har længe været enighed om, at den kommende iPhone 5 formentlig får en ny, mindre dock-kontakt i bunden end de tidligere modeller, og i løbet af sommeren begyndte forskellige billeder af påståede iPhone 5-dele at dukke op på nettet.

Men nu har en kinesisk reparationsværksted og forhandler af reservedele, iLab.cc, offentliggjort billeder, som angiveligt forestiller den færdige iPhone 5. På billederne kan man se den mindre dock-kontakt såvel som den aflange og større skærm på cirka 4”.

Men er der tale om den ægte vare eller blot en dygtig forfalskning? Kig på galleriet ovenfor og fortæl os, hvad du tror.

Er dette den færdige iPhone 5?
<
>
Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Apples Min fotostream nedlægges

Mobil med basale funktioner er målrettet skærmtrætte unge

Airtags til Android

Indbygget dashcam i Pixel?

Nye hjælpemidler til jagt fra Garmin

Bedre hjerteovervågning med Galaxy Watch

Scroll to Top