TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Du kan få helt ny iPhone den 5. oktober

Nu er der kommet nye oplysninger ud om den stensikre efterårs-lancering fra Apple. Webside mener at vide, at europæerne kan få fingre i iPhone 5 allerede i begyndelsen i oktober.

forfatter
Publiceret 14/08/2012 - 12:29

Selvsamme webside der for nogle uger siden startede rygterne om at Apple holder kæmpe lancering den 12. september mener nu også at vide, at den 5. oktober i år kommer den nye iPhone ud i Europa.

Men allerede den 12. september skulle det altså være muligt at forudbestille ‘iPhone 5’ for alle. Amerikanerne er dog lige en tand hurtigere med at få fingre i den, da de allerede kan købe den med hjem den 21. september.

Det betyder også, at hvis de informationer er sande, så er Apple blevet en tand mere aggresive med salget, da der normalt lige går en ekstra rum tid før deres udstyr får international lancering.Endnu er vi ikke sikre på, at Danmark er med i den ordning, men set på historikken, så plejer Danmark at være med på den store Europa-lancering, så indtil videre kunne man godt stile efter en DK-lancering 5. oktober.

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Kilde: iMore.com

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Sådan kan du prøve Nothings nye brugerflade Nothing phone (1) kommer først til sommer, men interesserede kan prøve den nye brugerflade til Android allerede nu. Læs hvordan her.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend