TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Derfor skiller ny topmodel fra Google sig ud

Publikum har fået et glimt af Nexus 4 på scenen til Beep 2012. Det kan du også i videoen her, hvor LG forklarer, hvad der er specielt ved deres nye Android-telefon.

forfatter
Publiceret 17/11/2012 - 15:12

David Guldager fra TV 2 Beep havde inviteret John G fra Mobilsiden.dk på scenen til Beep-messen til en snak om den seneste udvikling inden for smartphones. Her trak han Googles spritnye telefon Nexus 4 op af lommen, så publikum kunne få et glimt af den for første gang nogensinde.

Det er LG, der står bag hardwaren på Nexus 4 , og de er også repræsenteret på messen. John G har tidligere i dag fanget den danske mobilchef Morten Aagaard til et interview om deres nye store satsning.

Her gjorde han det klart, at LG er stolte over at få lov til at lave Nexus 4, som han mener skiller sig markant ud fra de andre Nexus-telefoner, fordi  den er topspækket både software-mæssigt og hardware-mæssigt. Det skyldes dels den nyeste version af Googles styresystem, Android Jelly Bean 4.2, dels den bedste processor på markedet lige nu samt en knivskarp skærm.

Herunder kan du se hele interviewet med Morten Aagaard samt komme lidt tættere på den nye Nexus.

Du kan stadig nå at komme på Beep 2012, der varer indtil på søndag den 18. november klokken 17. Billetter kan købes via linket her eller i indgangen ved Bella Center, hvor gadgetfesten finder sted.

Denne artikel bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend