TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Danskerne skal lære udtalen af kinesisk ord

Den kinesiske mobilgigant Huawei har sat sig et mål: De vil være blandt verdens største. Men de har lige et lille problem med det navn, da udlandet har noget svært ved udtale navnet.

forfatter
Publiceret 23/09/2012 - 22:41

Så for at komme forbrugerne i møde, sætter kinesiske Huawei nu en større kampagne i gang, hvor deres hovedformål er at lære forbrugerne blandt andet i Danmark at udtale deres navn på linie med Apple, HTC og Samsung.

Faktisk har Huawei været på det danske marked siden 2001, hvor de har solgt routere, usb-dongles og mere, men det er først på det seneste, at Huawei virkelig har gjort væsen af sig på det europæiske marked. Det eskalerede i Barcelona under Mobile World Congress 2012, hvor de fremviste en af verdens hurtigste mobiler.

Den nye kampagne vil nu så vise hvordan ‘Huawei’ egentlig skal udtales. For er det Wah-Way, Hu-a-wai eller noget helt tredje?

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Sådan kan du prøve Nothings nye brugerflade Nothing phone (1) kommer først til sommer, men interesserede kan prøve den nye brugerflade til Android allerede nu. Læs hvordan her.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend