Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Urbanears Alby og Luma

Billigere alternativer til Apple AirPods.

Skrevet af / 13/05/2020 - 19:15
Urbanears Alby og Luma

Ved at vælge trådløse hørepropper uden støjreduktion kan man spare meget, og det er, præcis hvad man gør med Urbanears’ første trådløse hørepropper. Det drejer sig om to par, der grundlæggende er ens, men har forskellig batterikapacitet m.m.

(Foto: Urbanears)

Urbanears Luma og Alby kommer i butikkerne til sommer og vil koste henholdsvis 99 og 69 dollars (forvent ca. 800 henholdsvis 575 kroner).

Altså betydelig billigere end Apples AirPods.

Læs også Helt trådløse budget-hørepropper Nu kan du slippe for alle ledninger og få god lyd uden at skulle tømme sparegrisen.

Både Luma og Alby kommer med et etui i samme farve som hørepropperne, og etuiet har indbygget batteri, som oplader propperne, når de lægges i.

De har begge Bluetooth 5.0 og to timers ladetid, men hvor de billigere Alby har to mikrofoner og op til 15 timers batterilevetid, har de dyrere Luma fire mikrofoner og op til 25 timers batterilevetid.

(Foto: Urbanears)

Hvis man vælger den dyre variant, får man også sensorer, der stopper og starter musikken, når man tager propperne ud eller sætter dem i igen.

Etuiet, der følger med Luma, kan oplades trådløst fra en ladeplade, men begge skal have de samme drivere indeni, så lydkvaliteten er der næppe stor forskel på.

(Foto: Urbanears)

Der medfølger ekstra silikonedutter i forskellig størrelse for bedre tilpasning til ørerne, hvilket er vigtigt for at få den bedst mulige lyd. Passiv støjreduktion får man også, når propperne sidder ordentligt i ørerne.

Urbanears Luma og Alby er som nævnt i butikkerne til sommer og kommer i farverne mørkegrå, hvid, havgrøn og lilla.

(Foto: Urbanears)
Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top