Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Sonos Ace: Lækkede billeder af nye hovedtelefoner fra Sonos

Her er de første (lækkede) billeder af de nye hovedtelefoner, Sonos Ace.

Skrevet af / 07/05/2024 - 11:47
Sonos Ace: Lækkede billeder af nye hovedtelefoner fra Sonos

Der har længe verseret rygter om, at Sonos ville lancere sine første hovedtelefoner og en efterfølger til den bærbare højttaler Roam engang i juni. Nu er den hollandske Sonos-forhandler Schuurman imidlertid kommet Sonos i forkøbet. Schuurman har ved en fejltagelse lækket billeder og officielle navne på de nye produkter: Sonos Ace og Sonos Roam 2, skriver bl.a. The Verge.

Billederne er nu fjernet, men lever videre på nettet:

Sonos Ace med etui og tilbehør. (Foto: Schuurman.nl)
Sonos Ace med etui og tilbehør. (Foto: Schuurman.nl)
Læs også Sonos i konkurrence mod Apple og Sony? I følge rygter er Sonos på vej med ikke blot den længe ventede hovedtelefon, men også med en streamingboks i stil med Apple TV.

Sonos Ace trådløse hovedtelefoner

De nye Sonos Ace-hovedtelefoner forventes at være tæt integreret med andre trådløse Sonos-højttalere og soundbars via Wi-Fi gennem den nye Sonos-app. Det vil f.eks. betyde, at hvis du også har en Sonos-soundbar, kan du nemt lytte til TV-lyd gennem hovedtelefonerne, og det giver mulighed for bedre lydkvalitet end med almindelig Bluetooth.

Ifølge Schuurmans hjemmeside kommer Sonos Ace til at koste 400 euro, eller cirka 3.000 kroner. Det store spørgsmål bliver så, om Sonos Ace kan konkurrere med de bedste hovedtelefoner fra Sony, Apple og andre leverandører, når det gælder støjreduktion, lydkvalitet – og ikke mindst brugerkomfort.

Forventningerne er naturligvis høje, eftersom det er de allerførste hovedtelefoner fra Sonos. Vil de formå at sætte en ny standard i klassen, eller bliver de blot en middelmådighed i mylderet af hørebøffer? Det vil tiden vise!

Sonos Ace får utskiftbare øreputer. (Foto: Skjermdump fra Schuurman.nl)
Sonos Ace får udskiftelige ørepuder. (Foto: Skærmbillede fra Schuurman.nl)
Læs også Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Læs også Apple rammer plet med AirPods Max Apples første hovedtelefoner er svinedyre, men fantastisk gode. Til alt. Næsten.

Sonos Roam 2

Når det gælder den opdaterede Sonos Roam 2, er der ikke mange detaljer at hente fra de lækkede billeder. Den nye generation har nogenlunde samme udseende som forgængeren, som var Sonos’ mindste bærbare højttaler. Man kan håbe, at Sonos har formået at forbedre lydkvaliteten og batteritiden, så denne populære model kan konkurrere med de bedste fra bl.a. JBL og Sony.

Roam 2 ligner designmæssigt meget den originale Roam, måske med undtagelse af det mørke Sonos-logo. (Foto: Schuurman.nl)
Læs også Sonos vil gøre livet lettere med en ny app Torsdag den 23. april afslører Sonos sit mest omfattende redesign af en app nogensinde.
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Med en kilopris som safran

Stax-elektrostater til folkelig pris

Lukkede hovedtelefoner til audiofile

Hovedtelefoner bygget som højttalere

Tjek disse hovedtelefoner fra Focal

Sådan ser Sonos' nye hovedtelefoner ud

Din egen personlige hjemmebio-oplevelse

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

Scroll to Top