TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Sådan bliver Bose QuietComfort Earbuds II

Det er ved at blive naivt at tro, at man kan holde noget hemmeligt længere. Nu ved vi både hvad de helt trådløse hovedtelefoner Bose QuietComfort Earbuds II vil koste, og hvordan de ser ud.

forfatter
Publiceret 27/08/2022 - 10:00

Det er WinFuture som har afsløret hvordan de kommende Bose QuietComfort Earbuds II ser ud. Hvis billederne ellers er autentiske, afslører de nogle mere strømlinede kurver end hos forgængerne, som er både store og kluntede. Vingerne ser også ud til at have fået sig en opgradering. Men det vigtigste er at forgængerne er dårlige, så vi må håbe at Bose har strammet sig an med både lyd- og samtalekvaliteten på toeren.

Ifølge WinFuture kan vi forvente de samme sekstimers batteritid, men batteritiden lige fra etuiet nævnes ikke. Dersom dén også er den samme som før, snakker vi om sammenlagt 18 timers spilletid, som er godt, men ikke bedst. Det er i klasse med Bang & Olufsen Beoplay EX, men slet ikke lige så godt som Sennheiser Momentum True Wireless 3, Nura NuraTrue eller Sony WF-1000XM4.

Bose QuietComfort Earbuds II: Pris og tilgængelighed

Prisen bliver ifølge afsløringen 299 dollar; forvent derfor en dansk pris omkring de 2.400 kroner (plus/minus, alt efter moms).

Bose QuietComfort Earbuds II lanceres ifølge WinFuture i løbet af de næste få uger.

Bose QuietComfort Earbuds II lifestyle scaled 1 1920x1080 1 Bose QuietComfort Earbuds II lifestyle 2 scaled 1 1920x1080 1 Bose QuietComfort Earbuds II contents scaled 1 1920x1080 1 Bose QuietComfort Earbuds II lifestyle 3 scaled 1 1920x1080 1
<
>
(Foto: Bose)

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
lbpluss
Forstærkere som bør sætte liv i hjemmebiografen Hvis en forstærker på 5 x 250 watt ikke er nok, så kan Musical Fidelity også friste med et 11-kanals monster. Sig hej til M6x 250.5 og M6x 250.11
lbpluss
En drøm til både lydstudie og nydelse MM-500 er udviklet af og for studieteknikere, for at afsløre hele substansen i en optagelse. Noget som også giver ren nydelse til "almindelige mennesker".
Spændende nyheder fra Audio-Technica StreamSet-serien er lavet specielt til professionelle gamere og Twitch-streamere.
lbpluss
Unikke hovedtelefoner Disse hovedtelefoner ser både fantastiske ud og lyder fremragende. Og med et udseende, som kun instrumentmagere kan designe.
Kineserne kan købe OnePlus 11 allerede på mandag Lanceringen sker mere end en måned før den globale lancering, som først løber af stablen d. 7. februar.
Følg Lyd & Billede