Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Sådan bliver Bose QuietComfort Earbuds II

Det er ved at blive naivt at tro, at man kan holde noget hemmeligt længere. Nu ved vi både hvad de helt trådløse hovedtelefoner Bose QuietComfort Earbuds II vil koste, og hvordan de ser ud.

Skrevet af / 27/08/2022 - 10:00
Sådan bliver Bose QuietComfort Earbuds II

Det er WinFuture som har afsløret hvordan de kommende Bose QuietComfort Earbuds II ser ud. Hvis billederne ellers er autentiske, afslører de nogle mere strømlinede kurver end hos forgængerne, som er både store og kluntede. Vingerne ser også ud til at have fået sig en opgradering. Men det vigtigste er at forgængerne er dårlige, så vi må håbe at Bose har strammet sig an med både lyd- og samtalekvaliteten på toeren.

Ifølge WinFuture kan vi forvente de samme sekstimers batteritid, men batteritiden lige fra etuiet nævnes ikke. Dersom dén også er den samme som før, snakker vi om sammenlagt 18 timers spilletid, som er godt, men ikke bedst. Det er i klasse med Bang & Olufsen Beoplay EX, men slet ikke lige så godt som Sennheiser Momentum True Wireless 3, Nura NuraTrue eller Sony WF-1000XM4.

Bose QuietComfort Earbuds II: Pris og tilgængelighed

Prisen bliver ifølge afsløringen 299 dollar; forvent derfor en dansk pris omkring de 2.400 kroner (plus/minus, alt efter moms).

Bose QuietComfort Earbuds II lanceres ifølge WinFuture i løbet af de næste få uger.

Bose QuietComfort Earbuds II lifestyle scaled 1 1920x1080 1 Bose QuietComfort Earbuds II lifestyle 2 scaled 1 1920x1080 1 Bose QuietComfort Earbuds II contents scaled 1 1920x1080 1 Bose QuietComfort Earbuds II lifestyle 3 scaled 1 1920x1080 1
<
>
(Foto: Bose)

 

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Med en kilopris som safran

Stax-elektrostater til folkelig pris

Lukkede hovedtelefoner til audiofile

Hovedtelefoner bygget som højttalere

Tjek disse hovedtelefoner fra Focal

Sådan ser Sonos' nye hovedtelefoner ud

Din egen personlige hjemmebio-oplevelse

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

Scroll to Top