TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Nyhed

Nye JBL-propper til alle ører

Uanset smag og pengepung burde du kunne finde et sæt helt trådløse hørepropper fra JBL, der passer. De har også nye festhøjttalere.

forfatter
Publiceret 17/08/2022 - 11:00
Lyd & Billede præciserer, at rejseomkostningerne til denne reportage blev betalt af producenten.

Stemningen kunne ikke blive mere sommerlig, da JBL præsenterede sine nyeste hovedtelefoner og højttalere i Tivoli i København. Og der var noget for enhver smag – så længe smagen går i retning af helt trådløse hørepropper (true wireless) og festlige højttalere.

JBL har ikke mindre end tre forskellige serier af helt trådløse hørepropper. Og selv om der er forskelle i pris og funktioner, har alle elektronisk støjreduktion. Og prisen er absolut tilgængelig  – selv for de dyreste.

1.JBL Tune Flex Ghost Hero Black
JBL Tune Flex Ghost Hero Black. (Foto: JBL)

Den billigste model er JBL Tune Flex, der kan købes fra september. Selv om prisen er lige under 800 kroner, har de aktiv støjreduktion og en batteritid på op til otte timer i propperne og yderligere 24 timer i opladeetuiet.

Til træning er der den dyrere (knap 1.200 kroner) JBL Reflect Areo, som er aldeles vand- og svedtæt (IP68). Den har ikke bare elektronisk støjreduktion, men True Adaptive Noise Cancelling, så det må være fint. Batteritiden er som på Tune Flex otte timer i hørepropperne, mens etuiet giver 20 timers ekstra brugstid.

1.JBL Reflect Aero Product Image Hero Blue
JBL Reflect Aero. (Foto: JBL)

Endelig er der JBL Live Pro 2, som er efterfølger til den udmærkede Live Pro+. Prisen er kommet en smule ned (knap 1.300 kroner koster den nu), og der er True Adaptive Noise Cancelling og IPX5-tæthed.

Gamerne skal heller ikke snydes for helt trådløse propper. JBL Quantum TWS har som de andre 2022-hørepropper elektronisk støjreduktion. Og da kort reaktionstid er afgørende i spil, leveres de med en særlig USB-C lydadapter. Bluetooth er også understøttet, og prisen er lige under 1.200 kroner.

JBL er dog stadig et højttalermærke. Og de havde taget små, men festlige højttalere med i Tivoli. Mest iøjnefaldende var JBL Pulse 5, der kombinerer en bærbar bluetoothhøjttaler med et lysshow, der i den nye udgave dækker hele højttaleren – endda også bunden. Den lille fyr spiller ganske pænt – og leverer selv lysshowet. Prisen er lige under 2.000 kroner.

P 20220812 152348
Key account manager Michael Bruun fra Harman demonstrerer JBL Pulse 5. (Foto: John Alex Hvidlykke, L&B)

Selv om lyset var pænt at se på, skal der mere bas til, når der skal festes. Her havde man taget JBL Boombox 3 med (knap 4.000 kroner), som både er vandtæt (IP67) og faktisk lyder overraskende godt!

JBL BOOMBOX 3 BEACH 1 x1
JBL Boombox 3 (Foto: JBL)

Når præsentationen foregik i Tivoli, var det ikke blot for at lokke techjournalisterne af huse. JBL har indgået et samarbejde med den gamle have om at levere lyd til de såkaldte havefester, hvor der inden og efter fredagsrocken varmes op og køles ned med DJ’s og loungestemning i flere områder af parken. Her blev dog brugt de noget større Party-bokse.

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!
blank

Vi tester for dig!

3 uger 3 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 672 kr
(du sparer 216 kr)
12 Måneder 895kr
(med 11 utgaver af magasinet)
blank
forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv en kommentar

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
blank
Seriøse trådløse fra Focal Focal Bathys er trådløse hovedtelefoner med ANC. Men de konkurrerer ikke mod Sony og Bose; her sigtes der nemlig højere.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen lavet et hovedsæt til hjemmekontoret og arbejdspladsen.
I en larmende hverdag har du brug for disse! I hverdagens trafik og støj er det på tide at gøre din hørelse en tjeneste. Her er vores Top 10-liste over anbefalede hovedtelefoner og ørepropper med støjreduktion.
Px8 er nyt flagskib fra Bowers & Wilkins B&W lover endnu bedre hovedtelefonlyd takket være nye drivere med kulstofmembraner.
Selvformende hørepropper fra Logitech Individuelt formstøbte hørepropper har hidtil været forbeholdt professionelle musikere. Logitech har fundet en løsning, der virker genial.
Dine hovedtelefoner fortjener denne forstærker FiiO K9 Pro ESS kan drive så godt som alle typer hovedtelefoner, og så har den desuden alt hvad du har brug for af digitale og analoge indgange. Også Bluetooth!
Følg Lyd & Billede