TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Nye JBL-propper til alle ører

Uanset smag og pengepung burde du kunne finde et sæt helt trådløse hørepropper fra JBL, der passer. De har også nye festhøjttalere.

forfatter
Publiceret 17/08/2022 - 11:00
Lyd & Billede præciserer, at rejseomkostningerne til denne reportage blev betalt af producenten.

Stemningen kunne ikke blive mere sommerlig, da JBL præsenterede sine nyeste hovedtelefoner og højttalere i Tivoli i København. Og der var noget for enhver smag – så længe smagen går i retning af helt trådløse hørepropper (true wireless) og festlige højttalere.

JBL har ikke mindre end tre forskellige serier af helt trådløse hørepropper. Og selv om der er forskelle i pris og funktioner, har alle elektronisk støjreduktion. Og prisen er absolut tilgængelig  – selv for de dyreste.

1.JBL Tune Flex Ghost Hero Black
JBL Tune Flex Ghost Hero Black. (Foto: JBL)

Den billigste model er JBL Tune Flex, der kan købes fra september. Selv om prisen er lige under 800 kroner, har de aktiv støjreduktion og en batteritid på op til otte timer i propperne og yderligere 24 timer i opladeetuiet.

Til træning er der den dyrere (knap 1.200 kroner) JBL Reflect Areo, som er aldeles vand- og svedtæt (IP68). Den har ikke bare elektronisk støjreduktion, men True Adaptive Noise Cancelling, så det må være fint. Batteritiden er som på Tune Flex otte timer i hørepropperne, mens etuiet giver 20 timers ekstra brugstid.

1.JBL Reflect Aero Product Image Hero Blue
JBL Reflect Aero. (Foto: JBL)

Endelig er der JBL Live Pro 2, som er efterfølger til den udmærkede Live Pro+. Prisen er kommet en smule ned (knap 1.300 kroner koster den nu), og der er True Adaptive Noise Cancelling og IPX5-tæthed.

Gamerne skal heller ikke snydes for helt trådløse propper. JBL Quantum TWS har som de andre 2022-hørepropper elektronisk støjreduktion. Og da kort reaktionstid er afgørende i spil, leveres de med en særlig USB-C lydadapter. Bluetooth er også understøttet, og prisen er lige under 1.200 kroner.

JBL er dog stadig et højttalermærke. Og de havde taget små, men festlige højttalere med i Tivoli. Mest iøjnefaldende var JBL Pulse 5, der kombinerer en bærbar bluetoothhøjttaler med et lysshow, der i den nye udgave dækker hele højttaleren – endda også bunden. Den lille fyr spiller ganske pænt – og leverer selv lysshowet. Prisen er lige under 2.000 kroner.

P 20220812 152348
Key account manager Michael Bruun fra Harman demonstrerer JBL Pulse 5. (Foto: John Alex Hvidlykke, L&B)

Selv om lyset var pænt at se på, skal der mere bas til, når der skal festes. Her havde man taget JBL Boombox 3 med (knap 4.000 kroner), som både er vandtæt (IP67) og faktisk lyder overraskende godt!

JBL BOOMBOX 3 BEACH 1 x1
JBL Boombox 3 (Foto: JBL)

Når præsentationen foregik i Tivoli, var det ikke blot for at lokke techjournalisterne af huse. JBL har indgået et samarbejde med den gamle have om at levere lyd til de såkaldte havefester, hvor der inden og efter fredagsrocken varmes op og køles ned med DJ’s og loungestemning i flere områder af parken. Her blev dog brugt de noget større Party-bokse.

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ Måned

kr 89,00

KØB

LB+ Uge

kr 45,00

KØB
Ingen bindingsperiode. Fornyes automatisk.
forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
lbpluss
Forstærkere som bør sætte liv i hjemmebiografen Hvis en forstærker på 5 x 250 watt ikke er nok, så kan Musical Fidelity også friste med et 11-kanals monster. Sig hej til M6x 250.5 og M6x 250.11
lbpluss
En drøm til både lydstudie og nydelse MM-500 er udviklet af og for studieteknikere, for at afsløre hele substansen i en optagelse. Noget som også giver ren nydelse til "almindelige mennesker".
Spændende nyheder fra Audio-Technica StreamSet-serien er lavet specielt til professionelle gamere og Twitch-streamere.
lbpluss
Unikke hovedtelefoner Disse hovedtelefoner ser både fantastiske ud og lyder fremragende. Og med et udseende, som kun instrumentmagere kan designe.
Kineserne kan købe OnePlus 11 allerede på mandag Lanceringen sker mere end en måned før den globale lancering, som først løber af stablen d. 7. februar.
Følg Lyd & Billede