TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Klimavenlige hørepropper fra Urbanears

Urbanears Boo og Urbanears Boo Tip – når bæredygtighed er vigtigt.

forfatter
Publiceret 07/04/2022 - 20:33

Bæredygtighed er i fokus for tiden, og med de to nye modeller Boo og Boo Tip tager Urbanears endnu et skridt mod deres mål: At prioritere bæredygtighed i alle led fra produktion til salg. Virksomheden har som mål at blive cirkulær og klimaneutral inden 2030.

Emelie James, der er Sustainable Design Manager hos Urbanears, siger:

“Da vi opererer i en branche, der har været relativt langsom til at tilpasse sig den nuværende klimakrise, synes vi, at vi har et ansvar for at handle. Vi skylder vores forbrugere at levere mere bæredygtige produkter, der er mere skånsomme over for planeten, uden at gå på kompromis med lydkvalitet, design og teknologi. Urbanears Boo er vores første store, men ydmyge skridt på denne rejse – en rejse, som vi startede for over to år siden.”

Urbanears Boo 04 Crop
Urbanears-hørepropperne fås selvfølgelig i sort. (Foto Urbanears)

Optimeret lydbillede

Ifølge producenten indeholder hørepropperne en række nye teknologiske forbedringer. Begge modeller er opgivet til 30 timers spilletid, når man medregner det trådløse lade-etui, og takket være en begrænset ladekapacitet på 80 procent skulle Boo og Boo Tip få længere levetid.

IPX4-klassificering på hørepropperne og IPX3-klassificering på etuiet betyder, at man ikke behøver at bekymre sig om en sommerbyge.

Begge modeller har dobbelt filtrerende mikrofoner på hver høreprop, der skal sikre god samtalekvalitet, uanset om man kun bruger den ene eller begge propper under en samtale. Der loves en velafbalanceret EQ med et optimeret lydbillede, hvad enten man lytter til podcasts eller musik, eller man taler i telefon.

Hørepropperne er stilrene og minimalistiske, og er blevet belønnet med Red Dot: Best of the Best 2022 i designkonkurrencen Red Dot Award.

Boo Tip e1649320069990 2048x1244 1
Urbanears Boo Tip i Slightly Blue. (Foto Urbanears)

Urbanears Boo Tip

Boo Tip består af 57 procent plast, hvoraf 91 procent er genbrugsmateriale. Hørepropperne leveres med silikonedutter i tre forskellige størrelser for at sikre den bedst mulige pasform og passive støjreduktion.

Læs også En overraskelse I junglen af hørepropper med aktiv støjreduktion kræves der noget ekstra for ikke bare at være en i mængden. Svenske Nocs gør et forsøg …
Inledning Nocs scaled 1

Urbanears Boo

Boo består af 56 procent plast, hvoraf 97 procent er genbrugsmateriale. Hvis man ønsker mere åbne hørepropper, er det dem, man skal vælge.

Boo e1649320125337 2048x986 1
Urbanears Boo i Almost Green. (Foto Urbanears)

Pris og tilgængelighed

Urbanears Boo og Boo Tip kan købes fra den 12. april og koster 595 kroner, og man kan vælge imellem farverne Charcoal Black, Almost Green og Slightly Blue.

L&B TechCast Episode 1
/
  • L&B TechCast Episode 1

    L&B TechCast Episode 1

    Apr 21, 2022 •

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Seriøs lyd til en rimelig pris Hvis du går et trin ned fra topmodellerne, kan du få næsten lige så god lyd for meget færre penge.
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend