Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Klimavenlige hørepropper fra Urbanears

Urbanears Boo og Urbanears Boo Tip – når bæredygtighed er vigtigt.

Skrevet af / 07/04/2022 - 20:33
Klimavenlige hørepropper fra Urbanears

Bæredygtighed er i fokus for tiden, og med de to nye modeller Boo og Boo Tip tager Urbanears endnu et skridt mod deres mål: At prioritere bæredygtighed i alle led fra produktion til salg. Virksomheden har som mål at blive cirkulær og klimaneutral inden 2030.

Emelie James, der er Sustainable Design Manager hos Urbanears, siger:

“Da vi opererer i en branche, der har været relativt langsom til at tilpasse sig den nuværende klimakrise, synes vi, at vi har et ansvar for at handle. Vi skylder vores forbrugere at levere mere bæredygtige produkter, der er mere skånsomme over for planeten, uden at gå på kompromis med lydkvalitet, design og teknologi. Urbanears Boo er vores første store, men ydmyge skridt på denne rejse – en rejse, som vi startede for over to år siden.”

Urbanears Boo 04 Crop
Urbanears-hørepropperne fås selvfølgelig i sort. (Foto Urbanears)

Optimeret lydbillede

Ifølge producenten indeholder hørepropperne en række nye teknologiske forbedringer. Begge modeller er opgivet til 30 timers spilletid, når man medregner det trådløse lade-etui, og takket være en begrænset ladekapacitet på 80 procent skulle Boo og Boo Tip få længere levetid.

IPX4-klassificering på hørepropperne og IPX3-klassificering på etuiet betyder, at man ikke behøver at bekymre sig om en sommerbyge.

Begge modeller har dobbelt filtrerende mikrofoner på hver høreprop, der skal sikre god samtalekvalitet, uanset om man kun bruger den ene eller begge propper under en samtale. Der loves en velafbalanceret EQ med et optimeret lydbillede, hvad enten man lytter til podcasts eller musik, eller man taler i telefon.

Hørepropperne er stilrene og minimalistiske, og er blevet belønnet med Red Dot: Best of the Best 2022 i designkonkurrencen Red Dot Award.

Boo Tip e1649320069990 2048x1244 1
Urbanears Boo Tip i Slightly Blue. (Foto Urbanears)

Urbanears Boo Tip

Boo Tip består af 57 procent plast, hvoraf 91 procent er genbrugsmateriale. Hørepropperne leveres med silikonedutter i tre forskellige størrelser for at sikre den bedst mulige pasform og passive støjreduktion.

Læs også En overraskelse I junglen af hørepropper med aktiv støjreduktion kræves der noget ekstra for ikke bare at være en i mængden. Svenske Nocs gør et forsøg …

Urbanears Boo

Boo består af 56 procent plast, hvoraf 97 procent er genbrugsmateriale. Hvis man ønsker mere åbne hørepropper, er det dem, man skal vælge.

Boo e1649320125337 2048x986 1
Urbanears Boo i Almost Green. (Foto Urbanears)

Pris og tilgængelighed

Urbanears Boo og Boo Tip kan købes fra den 12. april og koster 595 kroner, og man kan vælge imellem farverne Charcoal Black, Almost Green og Slightly Blue.

[podcast_playlist]

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Med en kilopris som safran

Stax-elektrostater til folkelig pris

Lukkede hovedtelefoner til audiofile

Hovedtelefoner bygget som højttalere

Tjek disse hovedtelefoner fra Focal

Sådan ser Sonos' nye hovedtelefoner ud

Din egen personlige hjemmebio-oplevelse

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

Scroll to Top