TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Jabra Elite 4 Active trives med aktivitet

Nye true wireless hørepropper beregnet til en aktiv livsstil.

forfatter
Publiceret 04/01/2022 - 15:21

I morgen, onsdag den 5. januar, starter den årlige teknologimesse CES i Las Vegas, men allerede i dag præsenterer Jabra de nye hørepropper Elite 4 Active, en ny tilføjelse til Elite-familien.

Elite 4 Active er en budgetversion af Elite 7 Active (som i øvrigt står i “testkø” hos os), men har mange af de funktioner, som en del konkurrenter i samme prisklasse mangler.

Læs også CES 2022: Hvad får vi at se på årets største elektronikmesse? Mens CES-messen i 2021 var en rent digital affære, satser arrangørerne stadig på, at CES 2022 bliver en fysisk messe. Her er noget af det, vi får at se i år.

Hørepropperne har fire indbyggede mikrofoner med et særligt beskyttelsesnet, der skal virke mod vindstøj, så brugeren kan høres tydeligt ved samtaler. Desuden er de IP57-klassificeret, hvilket betyder, at de både er vandtætte og svedtætte, og de skal også sidde så godt fast i ørerne, at de ikke falder ud under hårde og svedige træningspas.

(Foto: Jabra)

Jabra Elite 4 Active er udstyret med 6 mm drivere og har aktiv støjreduktion (ANC), justérbar equalizer og HearThrough (lydgennemslip). Hørepropperne kan også bruges i mono (én prop ad gangen), hvis man har behov for det.

Batterilevetiden er opgivet til syv timers uafbrudt spilletid med aktiv støjreduktion og op til 28 timer sammen med ladeetuiet.

“Alle ved, hvor vigtigt det er at holde sig i form, og Jabra Elite 4 Active hjælper med at holde motivationen og koncentrationen oppe under træning. De nye Elite 4 Active er et fremragende alternativ for dem, der har en aktiv livsstil, men ikke har brug for den intensitet, som premiummodellen Elite 7 Active giver. Endnu en gang viser vi, at Jabra har noget til alle præferencer,” siger Calum MacDougall, der er vice president for Jabra.

Elite 4 Active understøtter Amazon Alexa, automatisk afspilning med Spotify samt automatisk tilslutning til Android-enheder med Google Fast Pair (kompatibelt med Android OS 6 og nyere).

Med IP57-klassificering skal hørepropperne kunne klare svedige træningspas. (Foto: Jabra)

Pris og tilgængelighed

Elite 4 Active fås i marineblå, sort og lys mint, og kan købes fra i dag til 999 kroner.

forfatter

Åsa Warme Hallén

(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
High-tech-propper til gaming Svenske Urbanista har begået et sæt helt trådløse hørepropper, specielt egnede til spil over Bluetooth.
Trådløse STAX-hovedtelefoner koster ikke en formue De trådløse STAX Spirit S3 fra Edifier bruger specielle drivere. Men ikke den slags, man måske skulle tro.
De her kan du have i ørerne hele dagen Sony LinkBuds S er superkomfortable, og med det fantastiske lydgennemslip er der stort set aldrig behov for at tage dem ud af ørerne.
Momentum 4: Sennheiser fornyer designet Sennheiser Momentum 4 Wireless får et helt nyt design. Vi forventer også en opgradering af samtalekvaliteten, men hvad med musikken?
Beoplay EX: Kunne have været fantastiske B&O’s Beoplay EX er blandt de allerdyreste trådløse hørepropper. Er de også blandt de bedste?
Audezes dyreste er blandt de bedste vi har hørt LCD-5 er mindre og meget lettere end nogen af de andre hovedtelefoner i serien. Men sikke en lyd!
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend