TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Jabra Elite 4 Active trives med aktivitet

Nye true wireless hørepropper beregnet til en aktiv livsstil.

forfatter
Publiceret 04/01/2022 - 15:21

I morgen, onsdag den 5. januar, starter den årlige teknologimesse CES i Las Vegas, men allerede i dag præsenterer Jabra de nye hørepropper Elite 4 Active, en ny tilføjelse til Elite-familien.

Elite 4 Active er en budgetversion af Elite 7 Active (som i øvrigt står i “testkø” hos os), men har mange af de funktioner, som en del konkurrenter i samme prisklasse mangler.

Læs også CES 2022: Hvad får vi at se på årets største elektronikmesse? Mens CES-messen i 2021 var en rent digital affære, satser arrangørerne stadig på, at CES 2022 bliver en fysisk messe. Her er noget af det, vi får at se i år.

Hørepropperne har fire indbyggede mikrofoner med et særligt beskyttelsesnet, der skal virke mod vindstøj, så brugeren kan høres tydeligt ved samtaler. Desuden er de IP57-klassificeret, hvilket betyder, at de både er vandtætte og svedtætte, og de skal også sidde så godt fast i ørerne, at de ikke falder ud under hårde og svedige træningspas.

(Foto: Jabra)

Jabra Elite 4 Active er udstyret med 6 mm drivere og har aktiv støjreduktion (ANC), justérbar equalizer og HearThrough (lydgennemslip). Hørepropperne kan også bruges i mono (én prop ad gangen), hvis man har behov for det.

Batterilevetiden er opgivet til syv timers uafbrudt spilletid med aktiv støjreduktion og op til 28 timer sammen med ladeetuiet.

“Alle ved, hvor vigtigt det er at holde sig i form, og Jabra Elite 4 Active hjælper med at holde motivationen og koncentrationen oppe under træning. De nye Elite 4 Active er et fremragende alternativ for dem, der har en aktiv livsstil, men ikke har brug for den intensitet, som premiummodellen Elite 7 Active giver. Endnu en gang viser vi, at Jabra har noget til alle præferencer,” siger Calum MacDougall, der er vice president for Jabra.

Elite 4 Active understøtter Amazon Alexa, automatisk afspilning med Spotify samt automatisk tilslutning til Android-enheder med Google Fast Pair (kompatibelt med Android OS 6 og nyere).

Med IP57-klassificering skal hørepropperne kunne klare svedige træningspas. (Foto: Jabra)

Pris og tilgængelighed

Elite 4 Active fås i marineblå, sort og lys mint, og kan købes fra i dag til 999 kroner.

Annonce
forfatter

Åsa Warme Hallén

(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Skriv en kommentar

Tjek disse lækre hovedtelefoner! Husk navnet YH-5000SE. Yamahas mest ambitiøse flagskib blandt hovedtelefoner.
… koste hvad det koste vil Mark Levinson laver ikke billige ting, og de har ikke tænkt sig at begynde nu - med deres første trådløse, støjreducerende hovedtelefoner. Men hvor gode er de?
Hør mere af omgivelserne med disse hørepropper Mange er meget optaget af lyddæmpning i deres hørepropper. Men nogle gange er det smartere at slippe omgivelserne ind. Creative Sensemore Air går længere end de fleste.
Stikker ud i mængden - og af øret En i denne sammenhæng tung og stor sports-høreprop, der leverer varen både på komfort og lyd.
Forbasket godt nyt fra Focal Focal Bathys er et 'must have’-produkt med lydkvalitet i særklasse, fantastisk komfort og glimrende støjreduktion.
Årets bedste hovedtelefoner 2022-2023 Her er de bedste hovedtelefoner – og sådan vælger du de rigtige.
Følg Lyd & Billede