Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Jabra Elite 4 Active trives med aktivitet

Nye true wireless hørepropper beregnet til en aktiv livsstil.

Skrevet af / 04/01/2022 - 15:21
Jabra Elite 4 Active trives med aktivitet

I morgen, onsdag den 5. januar, starter den årlige teknologimesse CES i Las Vegas, men allerede i dag præsenterer Jabra de nye hørepropper Elite 4 Active, en ny tilføjelse til Elite-familien.

Elite 4 Active er en budgetversion af Elite 7 Active (som i øvrigt står i “testkø” hos os), men har mange af de funktioner, som en del konkurrenter i samme prisklasse mangler.

Læs også CES 2022: Hvad får vi at se på årets største elektronikmesse? Mens CES-messen i 2021 var en rent digital affære, satser arrangørerne stadig på, at CES 2022 bliver en fysisk messe. Her er noget af det, vi får at se i år.

Hørepropperne har fire indbyggede mikrofoner med et særligt beskyttelsesnet, der skal virke mod vindstøj, så brugeren kan høres tydeligt ved samtaler. Desuden er de IP57-klassificeret, hvilket betyder, at de både er vandtætte og svedtætte, og de skal også sidde så godt fast i ørerne, at de ikke falder ud under hårde og svedige træningspas.

(Foto: Jabra)

Jabra Elite 4 Active er udstyret med 6 mm drivere og har aktiv støjreduktion (ANC), justérbar equalizer og HearThrough (lydgennemslip). Hørepropperne kan også bruges i mono (én prop ad gangen), hvis man har behov for det.

Batterilevetiden er opgivet til syv timers uafbrudt spilletid med aktiv støjreduktion og op til 28 timer sammen med ladeetuiet.

“Alle ved, hvor vigtigt det er at holde sig i form, og Jabra Elite 4 Active hjælper med at holde motivationen og koncentrationen oppe under træning. De nye Elite 4 Active er et fremragende alternativ for dem, der har en aktiv livsstil, men ikke har brug for den intensitet, som premiummodellen Elite 7 Active giver. Endnu en gang viser vi, at Jabra har noget til alle præferencer,” siger Calum MacDougall, der er vice president for Jabra.

Elite 4 Active understøtter Amazon Alexa, automatisk afspilning med Spotify samt automatisk tilslutning til Android-enheder med Google Fast Pair (kompatibelt med Android OS 6 og nyere).

Med IP57-klassificering skal hørepropperne kunne klare svedige træningspas. (Foto: Jabra)

Pris og tilgængelighed

Elite 4 Active fås i marineblå, sort og lys mint, og kan købes fra i dag til 999 kroner.

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

Prisbillige hørepropper fra Redmi

Hørepropper: Audio-Technica lover creme til øregangene

Hovedtelefoner afkoder din hjerne

Trådløse hørepropper til jul: De 10 bedste køb

Køb støjdæmpende hovedtelefoner til jul

Apple sælger USB-C ladeetui separat

0
Scroll to Top