Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
Vi udfører vedligeholdelse på vores hjemmeside fra kl. 23.00 den 22.04.24. Der vil forekomme nedetid.

Nyhed

HiFiMAN TWS450: Mistænkeligt billig?

HiFiMAN er kendt for sine seriøse hi-fi-hovedtelefoner, men overrasker med de absurd billige TWS450-hørepropper.

Skrevet af / 04/04/2024 - 11:00
HiFiMAN TWS450: Mistænkeligt billig?

Alle, der interesserer sig for hi-fi-hovedtelefoner i høj kvalitet, også kendt som head-fi, kender HiFiMAN. Den kinesiske producent, som stort set ikke har lavet dårlige hovedtelefoner, dækker hele premiumklassen og helt op til de perverst dyre Shangri-la til over 400.000 kroner!

Så det er næsten utroligt, at HiFiMAN nu lancerer TWS450 til prisen for et mobilcover. Vi taler 39 dollars, eller lidt under 270 kroner.

HiFiMAN TWS450 water resistant IPX4-topaz
HiFiMAN TWS450 er IPX4-certifiseret. (Foto: HiFiMAN)

HIFIMAN TWS450 til volumen-markedet

Målet er at bringe HIFIMANs karakteristiske lydkvalitet ud til et bredere marked. På trods af den lave pris lover HiFiMAN, at TWS450 opfylder deres kriterier for et kvalitetsprodukt. At der er tale om dynamiske drivere af høj kvalitet, og at lydegenskaberne svarer til producentens dyrere produkter.

Med en IPX4-klassificering er TWS450 sved- og fugtbestandig, og med en samlet batterilevetid på op til 20 timer skulle de kunne holde et par dage. Der loves 5 timers kontinuerlig spilletid, før de skal oplades i etuiet.

Læs også En ny favorit I kategorien åbne høretelefoner er disse vores nye favorit i prisklassen under 5.000 kroner. Sig goddag til HiFiMAN Sundara.

Bluetooth 5.3 skulle sikre en stabil forbindelse, og AAC-codec’en giver et bedre udgangspunkt for lydkvaliteten end den kedelige standard SBC (Sub Band Codec).

HiFiMAN TWS450 noise cancellation calls-topaz
Avanceret støjreduktion er designet til at give klarere samtaler. (Foto: HiFiMAN)

Klare samtaler

Da vi første gang læste, at HiFiMAN bruger såkaldt ENC Deep Noise Cancellation, hoppede vi næsten i sædet, da vi troede, at hørepropperne til den pris havde aktiv støjreduktion til musik. Men det har de ikke.

Det, de har, er aktiv støjreduktion af mikrofonlyden til samtaler. HiFiMAN bruger kunstig intelligens til at filtrere forstyrrende støj fra og fremhæve menneskestemmer. Det gør TWS450 ideel til telefon- og videosamtaler, selv i støjende omgivelser.

HiFiMAN TWS450 4-topaz HiFiMAN TWS450 3-topaz HiFiMAN TWS450 2-topaz HiFiMAN TWS450 1-topaz
<
>
(Foto: HiFiMAN)

HiFiMAN TWS450: Pris og tilgængelighed

HiFiMAN TWS450-hørepropperne kan bestilles nu, men i øjeblikket kun via HiFiMANs onlinebutik. Prisen er som nævnt 39 dollar, men der er en hage ved det. Forsendelse er ekstra, hvilket øger prisen her til 71 dollar. Når vi så lægger dansk moms oveni, bliver prisen formentlig omkring 600 kroner.

Lad os håbe, at hørepropperne kommer til landet via det sædvanlige forhandlernetværk, så bliver prisen måske lidt lavere.

Mere info: hifiman.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top