TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Flere rygter om Bose QuietComfort 45

Boses nye støjreducerende hovedtelefoner kan være lige om hjørnet. Her er, hvad rygterne siger indtil videre.

forfatter
Publiceret 20/08/2021 - 15:07

Bose har været en af markedslederne, når det gælder støjreducerende hovedtelefoner, men det er ikke en position, de får lov til at have i fred. Flere og flere konkurrenter ønsker en bid af dette enormt populære marked, og alle slås om at have den bedste lydkvalitet, støjreduktion og bærekomfort. Her er det vigtigt at forny sig, hvis man vil være med i ræset!

Det er, præcis hvad Bose ser ud til at gøre. Rygterne vil nemlig vide, at en efterfølger til de meget populære QuietComfort 35 II er på vej.

(Foto: Bose)

Bose QuietComfort 45

De første billeder af QC45 blev oprindelig lækket ved en fejl, og nu er der så dukket flere oplysninger op, som sætter fart på rygterne. Kontorforsyningskæden Staples har ved en fejl offentliggjort specifikationer på de nye hørebøffer, som så blev opfanget af det tyske tech-website Winfuture.

Læs også Her er Bose QuietComfort 45 De amerikanske telemyndigheder kom til at afsløre efterfølgeren til QuietComfort 35.

Her hævdes det bl.a., at Bose QC 45 vil tilbyde forbedret aktiv støjreduktion, og at brugerne vil kunne justere lyden efter deres egne præferencer via Boses Active EQ-app. Bose QC 45 får angiveligt også en Aware Mode, der lukker lyd fra omgivelserne ind. Helt sikkert smart, når man færdes i trafikken og den slags.

Batterilevetiden skulle efter sigende også blive øget til 24 timer (mod 20 timer på QC 35 II), og de får selvfølgelig USB-C-ladestik. Fem minutters opladning skulle være nok til to en halv times afspilning.

QC45-batteriet ser i øvrigt ud til at være lidt mindre (460 mAh mod 495 mAh på QC 35 II), hvilket kan spare lidt vægt.

Af udseende er QC45 meget lig QC35 II, i hvert fald hvis man skal tro de billeder, som Winfuture har offentliggjort.

Læs også Bose QuietComfort 35 II Bose har opgraderet markedets mest populære trådløse hovedtelefoner.

Pris og tilgængelighed

Bose selv har ikke bekræftet nogen af rygterne endnu, men meget tyder på, at vi får QC 45 II at se i butikkerne allerede til efteråret. Staples-annoncen antyder en pris på 329 dollars, eller omkring 2.700 kroner. Det er lidt mere, end QC 35 II kostede, da de var nye.

Kan de nye Bose-hovedtelefoner tage Noise-Cancelling-tronen tilbage? Det vil tiden vise!

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Seriøs lyd til en rimelig pris Hvis du går et trin ned fra topmodellerne, kan du få næsten lige så god lyd for meget færre penge.
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend