Nyhed

Flere rygter om Bose QuietComfort 45

Boses nye støjreducerende hovedtelefoner kan være lige om hjørnet. Her er, hvad rygterne siger indtil videre.
forfatter

Bose har været en af markedslederne, når det gælder støjreducerende hovedtelefoner, men det er ikke en position, de får lov til at have i fred. Flere og flere konkurrenter ønsker en bid af dette enormt populære marked, og alle slås om at have den bedste lydkvalitet, støjreduktion og bærekomfort. Her er det vigtigt at forny sig, hvis man vil være med i ræset!

Det er, præcis hvad Bose ser ud til at gøre. Rygterne vil nemlig vide, at en efterfølger til de meget populære QuietComfort 35 II er på vej.

(Foto: Bose)

Bose QuietComfort 45

De første billeder af QC45 blev oprindelig lækket ved en fejl, og nu er der så dukket flere oplysninger op, som sætter fart på rygterne. Kontorforsyningskæden Staples har ved en fejl offentliggjort specifikationer på de nye hørebøffer, som så blev opfanget af det tyske tech-website Winfuture.

Her er Bose QuietComfort 45 De amerikanske telemyndigheder kom til at afsløre efterfølgeren til QuietComfort 35.

Her hævdes det bl.a., at Bose QC 45 vil tilbyde forbedret aktiv støjreduktion, og at brugerne vil kunne justere lyden efter deres egne præferencer via Boses Active EQ-app. Bose QC 45 får angiveligt også en Aware Mode, der lukker lyd fra omgivelserne ind. Helt sikkert smart, når man færdes i trafikken og den slags.

Batterilevetiden skulle efter sigende også blive øget til 24 timer (mod 20 timer på QC 35 II), og de får selvfølgelig USB-C-ladestik. Fem minutters opladning skulle være nok til to en halv times afspilning.

QC45-batteriet ser i øvrigt ud til at være lidt mindre (460 mAh mod 495 mAh på QC 35 II), hvilket kan spare lidt vægt.

Af udseende er QC45 meget lig QC35 II, i hvert fald hvis man skal tro de billeder, som Winfuture har offentliggjort.

Pris og tilgængelighed

Bose selv har ikke bekræftet nogen af rygterne endnu, men meget tyder på, at vi får QC 45 II at se i butikkerne allerede til efteråret. Staples-annoncen antyder en pris på 329 dollars, eller omkring 2.700 kroner. Det er lidt mere, end QC 35 II kostede, da de var nye.

Kan de nye Bose-hovedtelefoner tage Noise-Cancelling-tronen tilbage? Det vil tiden vise!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.