TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Bose QC 45 afsløret ved en fejl

De amerikanske telemyndigheder kom til at afsløre efterfølgeren til QuietComfort 35.

forfatter
Publiceret 21/07/2021 - 13:39

At de vildt populære Bose QuietComfort 35 var klar til at få en efterfølger, lå i kortene. De trådløse rejsehovedtelefoner med støjreduktion blev lanceret helt tilbage i 2016, hvilket i hovedtelefonverdenen er en evighed. De er faktisk så gamle, at det ved lanceringen for fem år siden var en stor nyhed, at de var trådløse

Tænk engang: Hovedtelefoner uden kabel.

Det var dog ikke Bose, der fik lov at fortælle om nyheden, der har fået navnet QuietComfort 45. Men derimod den amerikanske telemyndighed, FCC, som har behandlet ansøgningen om tilladelse til at sælge produktet (Bluetooth er jo en radioteknologi).

Man kan på FCC-siden læse om testen af produktet og også se Boses ansøgning om hemmeligholdelse af tekniske informationer og billeder af konkurrencehensyn.

Ud over billedet er der dog ikke meget konkret at finde om Bose QC 45, som vi må antage, at vi får at se i virkeligheden senere på året. Man kan dog se på billedet, at USB-porten til opladning er ændret til USB-C. Forgængeren havde Micro-USB-port til opladning. Ud over dette virker det til, at Bose har valgt at satse på at følge sin allerede succesfulde opskrift slavisk, da QuietComfort 45 ligner forgængeren til forveksling. Om det betyder, at Noice Cancelling Headphones 700, der blev opfattet som arvtager for QC 35, ender med at blive en parentes i hovedtelefonhistorien, må tiden vise.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Seriøs lyd til en rimelig pris Hvis du går et trin ned fra topmodellerne, kan du få næsten lige så god lyd for meget færre penge.
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend