Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
L&B’s julekalender: Låge 04Deltag

Nyhed

Bose QC 45 afsløret ved en fejl

De amerikanske telemyndigheder kom til at afsløre efterfølgeren til QuietComfort 35.

Skrevet af / 21/07/2021 - 13:39
Bose QC 45 afsløret ved en fejl

At de vildt populære Bose QuietComfort 35 var klar til at få en efterfølger, lå i kortene. De trådløse rejsehovedtelefoner med støjreduktion blev lanceret helt tilbage i 2016, hvilket i hovedtelefonverdenen er en evighed. De er faktisk så gamle, at det ved lanceringen for fem år siden var en stor nyhed, at de var trådløse

Tænk engang: Hovedtelefoner uden kabel.

Det var dog ikke Bose, der fik lov at fortælle om nyheden, der har fået navnet QuietComfort 45. Men derimod den amerikanske telemyndighed, FCC, som har behandlet ansøgningen om tilladelse til at sælge produktet (Bluetooth er jo en radioteknologi).

Man kan på FCC-siden læse om testen af produktet og også se Boses ansøgning om hemmeligholdelse af tekniske informationer og billeder af konkurrencehensyn.

Ud over billedet er der dog ikke meget konkret at finde om Bose QC 45, som vi må antage, at vi får at se i virkeligheden senere på året. Man kan dog se på billedet, at USB-porten til opladning er ændret til USB-C. Forgængeren havde Micro-USB-port til opladning. Ud over dette virker det til, at Bose har valgt at satse på at følge sin allerede succesfulde opskrift slavisk, da QuietComfort 45 ligner forgængeren til forveksling. Om det betyder, at Noice Cancelling Headphones 700, der blev opfattet som arvtager for QC 35, ender med at blive en parentes i hovedtelefonhistorien, må tiden vise.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FiiO vil give deres hovedtelefoner toplyd

Black Week: Gør et hovedtelefon-kup

Olivia Rodrigo-version af Sonys glimrende hørepropper

Kampen om titlen som verdens bedste hovedtelefoner

Luksushørepropper til det halve

High end-planar til hverdagspris?

Hørepropper med Padde-power

Disse hovedtelefoner savler vi over!

Dobbelt så god talekvalitet

B&O Atelier Edition i efterårsfarver

Sennheiser erklærer ANC-priskrig

Forbedret premium-model fra Bowers & Wilkins

0
Scroll to Top