Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Endnu bedre budget-hørepropper fra Huawei?

Med FreeBuds 5i vil Huawei give uovertruffen kvalitet for pengene.

Skrevet af / 03/01/2023 - 17:35
Endnu bedre budget-hørepropper fra Huawei?

Huawei har lanceret de nye trådløse hørepropper FreeBuds 5i, og denne gang har de virkelig gjort en indsats for at holde prisen så lav som muligt. FreeBuds 5i tilbyder højopløst lyd, aktiv støjreduktion (ANC), forvalgte EQ-indstillinger og muligheden for trådløst at skifte mellem to enheder uden besvær. Altsammen til prisen for en familiefrokost på McDonald’s.

Etuiet til propperne har et smart design, overfladen har en tekstur, som minder lidt om en sten, du man samler op på stranden. Hørepropperne fås i tre farver: Isle Blue, Nebula Black og Ceramic White, som er fancy reklamesprog for blå, sort og hvid.

Stængerne på hørepropperne er 7 mm kortere end på forgængeren 4i for at give en mere elegant pasform. De vejer også kun 4,9 gram hver, hvilket gør dem lettere end de fleste.

Læs også Disse billige hørepropper er virkelig gode Det er svært at anbefale at betale mere, når Huawei FreeBuds 4i er så gode.

Bedre lyd med LDAC

FreeBuds 5i har også en af ​​de bedste Bluetooth-codecs på markedet, LDAC, som understøtter lydkvalitet på op til 24-bit / 96 kHz. Selv om det ikke er med tabsfri kvalitet, har LDAC en datahastighed på 990 kbps, hvilket er det dobbelte af aptX og næsten fire gange så meget som AAC. Dette gør LDAC til et godt valg for dem, der ønsker lyd i høj opløsning.

Hver prop har en stor 10 mm dynamisk driver (højttalerenhed) for den bedst mulige dynamik og bas, og forudindstillede EQ-effekter giver dig mulighed for at justere lyden. Det kræver ganske vist brug af Huaweis AI Life-app.

Læs også Nej, USA forbyder IKKE alle Huawei-produkter Amerikanske myndigheders fokus er på at stoppe salget af telekommunikationsudstyr og overvågningsteknologi fra fem navngivne kinesiske virksomheder.

Hybrid støjreduktion

FreeBuds 5i har hybrid støjreduktion, som bruger både indadvendte og udadvendte mikrofoner til at opfange og fjerne så meget som 42 dB støj. Der er også tre ANC-indstillinger (Ultra, General og Cozy), som giver dig mulighed for at justere støjreduktionen alt efter situationen. Dette kan være nyttigt til at blokere ekstern støj, for eksempel i flykabinen eller bussen.

FreeBuds 5i har en god batterilevetid på seks timer med aktiv støjreduktion og en samlet batterilevetid på 28 timer med opladningsetuiet. Der er også en hurtigladefunktion, som giver fire timers brugstid på kun 15 minutter.

Ørepropper er desuden IP54-certificerede for støv- og vandtæthed, hvilket gør dem praktiske at bruge på stranden eller under træning. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om, at propperne skal blive beskadiget af sved eller fugt.

Attraktivt valg

Alt dette bør gøre FreeBuds 5i til et attraktivt valg for de, som ønsker trådløse hørepropper med mange funktioner til en lavere pris. Vi skal selvsagt teste dem, før vi kan give dem vores anbefaling, men baseret på vores erfaring med forgængeren er vi svært optimistiske.

Huawei FreeBuds 5i: Pris og tilgængelighed

FreeBuds 5i kommer til salg den 16. januar i udvalgte butikker. Prisen er omkring 100 euro, altså omkring 750 kroner.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Uhørt lang batteritid til prisen!

Jabras bedste hørepropper bliver endnu bedre

Head-fi: Tjek disse hovedtelefoner!

Nye produkter - og nye rygter - fra Creative

Hovedtelefoner vil revolutionere måden du lytter på

Oplev Sennheiser indefra

Sonos havde et es i ærmet

Med en kilopris som safran

Stax-elektrostater til folkelig pris

Lukkede hovedtelefoner til audiofile

Hovedtelefoner bygget som højttalere

Tjek disse hovedtelefoner fra Focal

Scroll to Top