Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Devialet Gemini har specialtilpasset lyd

Helt trådløse hørepropper scanner dine ører.

Skrevet af / 12/10/2020 - 14:00
Devialet Gemini har specialtilpasset lyd

Det her er mere spændende, end man skulle tro. Devialets første trådløse hørepropper kunne bare have haft støjreduktion og god batterilevetid, men så havde de været præcis ligesom alle andre hørepropper. I stedet har franskmændene indbygget en teknologi, som man ikke finder andre steder, for at give så god lyd som muligt i ørerne.

(Foto: Devialet)

At de har aktiv støjreduktion, er nærmest en selvfølge i dag, men de har også noget, der kaldes Ear Active Matching: Start Gemini-app’en på mobilen, sæt silikonedutter på hørepropperne og stik dem i ørerne, så tilpasses lyden til dine øregange. App’en fortæller dig også, hvilke silikonedutter der giver den bedste lyd i netop dine ører.

Desuden er der EQ-indstillinger i app’en, så man kan vælge sin egen lydsignatur.

(Foto: Devialet)

Den aktive støjreduktion kan indstilles i tre niveauer – low, high eller plane – og har noget, der hedder Internal Delay Compensation. Det er en slags digital filtrering, der skal dæmpe støj over et meget større frekvensområde og være mere effektiv, bl.a. i diskanten.

Læs også Hvilke helt trådløse hørepropper er de bedste? Er du på udkig efter nye hørepropper? Så er det på tide at klippe kablet! Vi har testet 11 par.

De har også hear-through, hvor mikrofonerne er tændt, så man kan høre lyd fra omgivelserne, og Devialet siger, at hørepropperne aktivt filtrerer støj væk, så mobilsamtaler bliver klarere, når man bruger dem.

(Foto: Devialet)

Gemini-hørepropperne kommer med silikonedutter i forskellige størrelser og et lade-etui, der giver ca. 24 timers batterilevetid i alt, inklusive de seks til otte timer, som batterierne i selve propperne holder.

Prisen for Gemini bliver 2.390 kroner, og de kan forudbestilles hos udvalgte forhandlere nu til levering senere på måneden.

Fakta
• Qualcomm aptX med Bluetooth 5.0
• IPX4-certificerede
• Understøtter trådløs opladning
• USB-C-stik
• 5 Hz – 20 kHz frekvensområde
• 10 mm fuldtone-drivere
• Oplades 100 % på 1,5 timer
• 6 timers batterilevetid med støjreduktion
• 8 timers batterilevetid uden støjreduktion
• 8 g (etuiet vejer 76 g)

(Foto: Devialet)
Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Din egen personlige hjemmebio-oplevelse

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

0
Lyd & Billede
Scroll to Top