TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Bowers & Wilkins Px8 007 Edition: hovedtelefoner i “James Bond” udgave

I anledning af James Bonds 60-års jubilæum udgiver Bowers & Wilkins de eksklusive Px8 007 Edition.

forfatter
Publiceret 20/10/2022 - 08:00

Bowers & Wilkins er indgået i et partnerskab med James Bond-filmserien, for at markere deres tætte forhold til Bond-musikken. I anledning af at filmserien nu fylder 60 år, bliver de skræddersyede hovedtelefoner Px8 007 Edition udgivet.

Læs også Px8 er nyt flagskib fra Bowers & Wilkins B&W lover endnu bedre hovedtelefonlyd takket være nye drivere med kulstofmembraner.

Fejrer 60 år med James Bond-musik

Bowers & Wilkins har allerede et nært forhold til James Bond-filmene gennem samarbejdet med Abbey Road Studios, hvor flagskibshøjttalerne i 800-serien har været brugt til at lytte til indspilningen af utallige biograf-soundtracks, inkl. Skyfall (2012) og Spectre (2015).

Studieteknikerne ved Abbey Road brugte også Bowers & Wilkins-højttalere i arbejdet med optagelsen af Bond 25, et album hvor alle de 25 ikoniske Bond-temaer blev indspillet med helt nye arrangementer af Royal Philharmonic Orchestra.

James Bond
Sean Connery som James Bond i Dr. No. (Foto: Danjaq, LLC and Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc)

B&W Px8 007 Edition

De nye hovedtelefoner er baseret på B&Ws nyeste topmodeller med støjreduktion, og Bond-udgaven siges at være inspireret af den mørkeblå smoking, Bond brugte i filmen Dr. No fra 1962.

Px8 bygger på teknologien fra forgængeren Px7, men med opgraderet lyd, design og finish. Inde i ørekopperne anvendes specialdesignede karbonfibermembraner, som skal give lavere forvrængning og endnu højere lydkvalitet. Px8 bruger samme aktive støjreduktionsteknologi som Px7 S2 til effektivt at holde uønsket støj ude.

Low BW Px8 007 Edition Beauty 2 16x9 1
B&W Px8 007 Edition. (Foto: Bowers & Wilkins)

Pris og tilgængelighed

Bowers & Wilkins Px8 007 Edition er tilgængelig nu på Bowers & Wilkins’ hjemmeside, 007Store.com og hos Hi-Fi Klubben til en vejledende pris på 5.899 kroner. Det er henved 1.000 kroner mere end for standard-udgaven af Px8. På den anden side bliver denne specialudgave måske et samleobjekt for Bond-entusiaster…?

Skriv en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
lbpluss
En storm i et glas vand Argon Audio Quiet Storm ligner et sæt dyrere hovedtelefoner. Lyden står dog ikke mål med designet.
lbpluss
Proffer behøver ikke at betale mere Beyerdynamic DT 900 Pro X er for proffer og entusiaster, de er letdrevne med billigt udstyr, og de lyder meget dyrere, end prislappen giver indtryk af.
Hovedtelefoner for musikelskere De ser ud som før, men lyden er bedre end nogensinde i Sennheisers nyeste hovedtelefoner.
Disse hovedtelefoner er ikke som andre HiFiMAN Audivina er noget så sjældent som et par lukkede hovedtelefoner med planmagneter som drivere.
Råt, småt og godt fra Huawei Nu kommer efterfølgeren til FreeBuds 4i
Følg Lyd & Billede