Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Bowers & Wilkins Px8 007 Edition: hovedtelefoner i “James Bond” udgave

I anledning af James Bonds 60-års jubilæum udgiver Bowers & Wilkins de eksklusive Px8 007 Edition.

Skrevet af / 20/10/2022 - 08:00
Bowers & Wilkins Px8 007 Edition: hovedtelefoner i “James Bond” udgave

Bowers & Wilkins er indgået i et partnerskab med James Bond-filmserien, for at markere deres tætte forhold til Bond-musikken. I anledning af at filmserien nu fylder 60 år, bliver de skræddersyede hovedtelefoner Px8 007 Edition udgivet.

Læs også Px8 er nyt flagskib fra Bowers & Wilkins B&W lover endnu bedre hovedtelefonlyd takket være nye drivere med kulstofmembraner.

Fejrer 60 år med James Bond-musik

Bowers & Wilkins har allerede et nært forhold til James Bond-filmene gennem samarbejdet med Abbey Road Studios, hvor flagskibshøjttalerne i 800-serien har været brugt til at lytte til indspilningen af utallige biograf-soundtracks, inkl. Skyfall (2012) og Spectre (2015).

Studieteknikerne ved Abbey Road brugte også Bowers & Wilkins-højttalere i arbejdet med optagelsen af Bond 25, et album hvor alle de 25 ikoniske Bond-temaer blev indspillet med helt nye arrangementer af Royal Philharmonic Orchestra.

James Bond
Sean Connery som James Bond i Dr. No. (Foto: Danjaq, LLC and Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc)

B&W Px8 007 Edition

De nye hovedtelefoner er baseret på B&Ws nyeste topmodeller med støjreduktion, og Bond-udgaven siges at være inspireret af den mørkeblå smoking, Bond brugte i filmen Dr. No fra 1962.

Px8 bygger på teknologien fra forgængeren Px7, men med opgraderet lyd, design og finish. Inde i ørekopperne anvendes specialdesignede karbonfibermembraner, som skal give lavere forvrængning og endnu højere lydkvalitet. Px8 bruger samme aktive støjreduktionsteknologi som Px7 S2 til effektivt at holde uønsket støj ude.

Low BW Px8 007 Edition Beauty 2 16x9 1
B&W Px8 007 Edition. (Foto: Bowers & Wilkins)

Pris og tilgængelighed

Bowers & Wilkins Px8 007 Edition er tilgængelig nu på Bowers & Wilkins’ hjemmeside, 007Store.com og hos Hi-Fi Klubben til en vejledende pris på 5.899 kroner. Det er henved 1.000 kroner mere end for standard-udgaven af Px8. På den anden side bliver denne specialudgave måske et samleobjekt for Bond-entusiaster…?

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top