TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
L&B’s JULEKALENDER 2022
Nyhed

Ny top-hovedtelefon fra Bowers & Wilkins

B&W lover endnu bedre hovedtelefonlyd takket være nye drivere med kulstofmembraner.

forfatter
Publiceret 28/09/2022 - 10:15

Bowers & Wilkins ramte hovedet på sømmet med deres støjreducerende Px7 S2-hovedtelefoner. Det mente vores hovedtelefonekspert, Geir Nordby. Og nu er der kommet en endnu bedre topmodel fra det britiske Hi-Fi-firma.

Den nye model hedder logisk nok Bowers & Wilkins Px8, og den bygger på teknologien fra forgængeren, men med opgraderet lyd, design og finish.

Inde i ørekopperne finder vi specialdesignede og vinklede drivere med kulstofmembraner, der skulle give lavere forvrængning og endnu højere lydkvalitet.

Læs også Fantastisk lyd fra B&W Px7 S2 er slet og ret et sæt hovedtelefoner med fantastisk vellyd, som endda har støjreduktion.
BW Px7 S2 Graabein

De nye over-ear hovedtelefoner fås i lysebrun og sort finish, og der loves “nye luksuriøse materialer med trykstøbte aluminiumsarme, diamantslebne metaldetaljer og nappa-læderbeklædning.” Hvad man også kan tillade sig at forvente, da prisen har fået et betragteligt nøk opad.

Px8 indeholder samme aktive støjreduktionsteknologi som Px7 S2-modellen, og ligesom denne bruger Px8 Qualcomms aptX Adaptive og aptX HD trådløse teknologier til at sikre bedre lydkvalitet over Bluetooth. Den nye AptX Lossless understøttes dog ikke, så vidt vi kan se. Der medfølger desuden både USB-C kabel og 3,5 mm minijackkabel, så det også er muligt at tilslutte hovedtelefonerne direkte i en hi-fi-forstærker.

B&W - Px8 Product 9 - Tan - 1x1 B&W - Px8 Product 9 - Black - 1x1 B&W - Px8 Product 8 - Tan - 1x1 B&W - Px8 Product 8 - Black - 1x1
<
>
Bowers & Wilkins Px8 fås i sort og lysebrun. (Foto: Bowers & Wilkins)

Px8 bruger samme aktive støjreduktionsteknologi som Px7 S2 til effektivt at udelukke uønsket støj. I alt seks mikrofoner samarbejder for at levere de bedste resultater. Blandt andet er de to eksterne mikrofoner flyttet tættere på hinanden, og vinklingen for hver mikrofon er blevet justeret for at forbedre stemmeoptagelse og reducere vindfølsomhed.

Opdateret app giver flere muligheder

Sammen med lanceringen af Px8 udrulles en større opdatering af Bowers & Wilkins Music App. App’en giver Px8-brugere mulighed for at streame musik direkte fra deres mobile enheder til deres hovedtelefoner, hvor Deezer, Qobuz og TIDAL alle understøttes. Samme funktionalitet udrulles også til ejere af Px7 S2.

Pris og tilgængelighed

Bowers & Wilkins Px8 kan købes i Hi-Fi Klubben til en pris på 5.199 kroner.

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv en kommentar

B&W's mest eksklusive lever op til forventningerne Med Px8 har Bowers & Wilkins finpudset alle kvaliteterne fra Px7 S2. Det er dækket op til ægte hi-fi-lyd uden ledning!
I en støjende hverdag med trængsel og alarm har du brug for disse! Hovedtelefoner til jul går man aldrig fejl af. Her er vores favoritter i feltet af støjreducerende hovedtelefoner og hørepropper.
Google mig i øret Det mindste medlem af familien Pixel sidder lige i øret.
Tjek disse lækre hovedtelefoner! Husk navnet YH-5000SE. Yamahas mest ambitiøse flagskib blandt hovedtelefoner.
… koste hvad det koste vil Mark Levinson laver ikke billige ting, og de har ikke tænkt sig at begynde nu - med deres første trådløse, støjreducerende hovedtelefoner. Men hvor gode er de?
Hør mere af omgivelserne med disse hørepropper Mange er meget optaget af lyddæmpning i deres hørepropper. Men nogle gange er det smartere at slippe omgivelserne ind. Creative Sensemore Air går længere end de fleste.
Følg Lyd & Billede