TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Billigere hørepropper og hovedtelefoner fra Sony

Med hørepropperne WF-C500 har Sony ofret støjreduktion til fordel for en bedre lydkvalitet. Hovedtelefonerne WH-XB910N har derimod både støjreduktion og EXTRA BASS.

forfatter
Publiceret 29/09/2021 - 13:08

Med sine nyeste, helt trådløse hørepropper, WF-C500, har Sony valgt at fokusere på bedst mulig lyd i stedet for aktiv støjreduktion. Det er ikke så ufornuftigt, som det kan lyde, da hørepropper i forvejen dæmper støj udefra ganske effektivt.

Med IPX4-certificering er hørepropperne vandafvisende og tåler sved og en smule regn. Du får 20 timers samlet batteritid, hvoraf propperne alene har 10 timer og etuiet giver en ekstra opladning. 10 minutters hurtigladning giver desuden 1 time med afspilning.

Størrelsen på både propper og ladeetui er krympet væsentligt i forhold til forgængeren WF-XB700. De er derfor nemme at have med i lommen.

Sony WF-C500. Foto: Sony

Mere information fra komprimeret musik

Lydmæssigt byder WF-C500 på Sonys egen teknologi, som kaldes DSEE. Den forsøger at hente tabt information fra komprimerede lydfiler og dermed give bedre lyd ind i øret. Derudover får du en 5-bånds grafisk EQ til tonekontrol, som indstilles i Headphones Connect-appen.

Læs også Vi har testet Sonys nye topmodel! Sony har skrumpet deres topmodel en hel del. WF-1000XM4 er et par virkelig gode hørepropper. Der er bare lige nogle ting, man skal gøre …

Den mest stabile Bluetooth-tilkobling opnås ved at parre venstre og højre høreprop parallelt, i stedet for at parre til den ene, som så sender signalet videre til den anden. En ekstra bonus er, at man kan opleve bedre stereoperspektiv, fordi man undgår faseforskydning i det øverste frekvensregister. Hvis du ønsker det, kan du nøjes med at bruge én høreprop ad gangen.

Brugere af Android-mobil og Windows-PC kan koble til WF-C500 med et enkelt tastetryk.

Foto: Sony

Sony WF-C500: Pris og tilgængelighed

Sony WF-C500, som fås i farverne sort, hvid, mintgrøn og fersken, er i butikkerne i oktober til en pris på 600 kroner.

Sony WH-XB910N har meget bas. Foto: Sony

Hovedtelefoner med EXTRA BASS

Ønsker du masse bas til partymusikken, når du er på farten, skal du se nærmere på Sony WH-XB910N. Hovedtelefonerne har ekstra meget kraft i basregisteret, samtidig med at DSEE-opskalering skal give bedre lyd via Bluetooth.

Læs også Den nye konge af støjreduktion Endelig nogen, der slår Sony på støjreducerende hovedtelefoner. Og så er det Sony selv! WH-1000XM4 overtager tronen som markedsleder.

Aktiv støjreduktion

Hovedtelefonerne har aktiv støjreduktion med dobbelte mikrofoner, som skal opfange og fjerne støj mere effektivt end tidligere. De to mikrofoner er også godt med under digitale samtaler, da de sammen med digital signalprocessering laver et strålemønster, som bedre opfanger brugerens stemme.

Foruden støjreduktion er der også baggrundslyd, så du hører omgivelserne gennem hovedtelefonerne. Hovedtelefonerne vil også automatisk kunne vælge mellem disse modi med intelligent overvågning af omgivelserne.

Foto: Sony

Sony WH-XB910N: Pris og tilgængelighed

WH-XB910N fås i sort eller blå og lanceres i oktober til 1.500 kroner.

Vi har fået både WF-C500 og WH-XB910N til test og er snart klar med resultatet!

Foto: Geir Gråbein Nordby

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Seriøs lyd til en rimelig pris Hvis du går et trin ned fra topmodellerne, kan du få næsten lige så god lyd for meget færre penge.
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend