Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Billigere hørepropper og hovedtelefoner fra Sony

Med hørepropperne WF-C500 har Sony ofret støjreduktion til fordel for en bedre lydkvalitet. Hovedtelefonerne WH-XB910N har derimod både støjreduktion og EXTRA BASS.

Skrevet af / 29/09/2021 - 13:08
Billigere hørepropper og hovedtelefoner fra Sony

Med sine nyeste, helt trådløse hørepropper, WF-C500, har Sony valgt at fokusere på bedst mulig lyd i stedet for aktiv støjreduktion. Det er ikke så ufornuftigt, som det kan lyde, da hørepropper i forvejen dæmper støj udefra ganske effektivt.

Med IPX4-certificering er hørepropperne vandafvisende og tåler sved og en smule regn. Du får 20 timers samlet batteritid, hvoraf propperne alene har 10 timer og etuiet giver en ekstra opladning. 10 minutters hurtigladning giver desuden 1 time med afspilning.

Størrelsen på både propper og ladeetui er krympet væsentligt i forhold til forgængeren WF-XB700. De er derfor nemme at have med i lommen.

Sony WF-C500. Foto: Sony

Mere information fra komprimeret musik

Lydmæssigt byder WF-C500 på Sonys egen teknologi, som kaldes DSEE. Den forsøger at hente tabt information fra komprimerede lydfiler og dermed give bedre lyd ind i øret. Derudover får du en 5-bånds grafisk EQ til tonekontrol, som indstilles i Headphones Connect-appen.

Læs også Vi har testet Sonys nye topmodel! Sony har skrumpet deres topmodel en hel del. WF-1000XM4 er et par virkelig gode hørepropper. Der er bare lige nogle ting, man skal gøre …

Den mest stabile Bluetooth-tilkobling opnås ved at parre venstre og højre høreprop parallelt, i stedet for at parre til den ene, som så sender signalet videre til den anden. En ekstra bonus er, at man kan opleve bedre stereoperspektiv, fordi man undgår faseforskydning i det øverste frekvensregister. Hvis du ønsker det, kan du nøjes med at bruge én høreprop ad gangen.

Brugere af Android-mobil og Windows-PC kan koble til WF-C500 med et enkelt tastetryk.

Foto: Sony

Sony WF-C500: Pris og tilgængelighed

Sony WF-C500, som fås i farverne sort, hvid, mintgrøn og fersken, er i butikkerne i oktober til en pris på 600 kroner.

Sony WH-XB910N har meget bas. Foto: Sony

Hovedtelefoner med EXTRA BASS

Ønsker du masse bas til partymusikken, når du er på farten, skal du se nærmere på Sony WH-XB910N. Hovedtelefonerne har ekstra meget kraft i basregisteret, samtidig med at DSEE-opskalering skal give bedre lyd via Bluetooth.

Læs også Den nye konge af støjreduktion Endelig nogen, der slår Sony på støjreducerende hovedtelefoner. Og så er det Sony selv! WH-1000XM4 overtager tronen som markedsleder.

Aktiv støjreduktion

Hovedtelefonerne har aktiv støjreduktion med dobbelte mikrofoner, som skal opfange og fjerne støj mere effektivt end tidligere. De to mikrofoner er også godt med under digitale samtaler, da de sammen med digital signalprocessering laver et strålemønster, som bedre opfanger brugerens stemme.

Foruden støjreduktion er der også baggrundslyd, så du hører omgivelserne gennem hovedtelefonerne. Hovedtelefonerne vil også automatisk kunne vælge mellem disse modi med intelligent overvågning af omgivelserne.

Foto: Sony

Sony WH-XB910N: Pris og tilgængelighed

WH-XB910N fås i sort eller blå og lanceres i oktober til 1.500 kroner.

Vi har fået både WF-C500 og WH-XB910N til test og er snart klar med resultatet!

Foto: Geir Gråbein Nordby
Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Med en kilopris som safran

Stax-elektrostater til folkelig pris

Lukkede hovedtelefoner til audiofile

Hovedtelefoner bygget som højttalere

Tjek disse hovedtelefoner fra Focal

Sådan ser Sonos' nye hovedtelefoner ud

Din egen personlige hjemmebio-oplevelse

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

Scroll to Top