Nyhed

Forgyldte B&O-kreationer

Med Golden Collection hylder Bang & Olufsen ni af deres mest populære designkreationer.
forfatter

Bang & Olufsen er blandt de allerbedste, hvad angår brugen af aluminium på deres produkter og overfladebehandling af disse. I 95 år har de repræsenteret solidt håndværk i kombination med design af høj klasse. Derfor modtager de i år Lyd & Billedes hæderspris.

Selv fejrer B&O deres 95 års jubilæum ved bl.a. at drysse guldfarve og flotte detaljer ud over et udvalg af deres mest populære produkter. Produkterne lanceres på selve Bang & Olufsens fødselsdag.

B&O Golden Collection

Med Golden Collection har Bang & Olufsen taget guldmalingen frem og forgyldt ni udvalgte højttalere, hovedtelefoner – og et TV. Fra det moderne designikon Beoplay A9 til, hvad de selv hævder måske er verdens mest avancerede digitale højttaler, Beolab 90.

Alle produkter er redesignet i gyldent aluminium, tekstiler i naturfarver, ægte lammeskind, massiv eg og Carrara-marmor.

De ni produkter, der får nye klæder, er som følger:

B&O Beosound Balance. (Foto: Bang & Olufsen)

Beosound Balance

Opgraderet med guldfarvede aluminiumdetaljer, strikket tekstil og en base af Carrara-marmor – hvilket er første gang Bang & Olufsen har brugt Carrara-marmor. Marmorens organiske karakter betyder, at hver eneste højttaler er unik, hvilket tilføjer “et ekstra lag af eksklusivitet til en allerede forbløffende højttaler”.

(Læs testen her)

• Pris: 19.880 kr. (standardudgave: 15.500 kr.)

B&O Beoplay A9. (Foto: Bang & Olufsen)

Beoplay A9

En “enestående kombination af sublim lyd og design i verdensklasse”. Den trådløse højttaler kan sagtens betragtes som et møbel i sig selv, og i den nye version har den en gylden ramme i aluminium, lyse ben i egetræ og sandfarvet specialtekstil fra Kvadrat.

(Læs testen her)

• Pris: 20.000 kr. (standardudgave: 18.500 kr.)

B&O Beosound 2. (Foto: Bang & Olufsen)

Beosound 2

Et bærbart, trådløst højttalersystem med 360 graders lydoplevelse. Højttalerens karakteristiske design har fået et dobbeltanodiseret gyldent chassis i aluminium, produceret på Bang & Olufsens fabrik i Struer.

Den særlige form gør, at dybere bastoner kan komme ud fra undersiden af højttaleren. Vi erfarede selv, at den lydmæssigt mere end udfylder sin opgave ved at levere klar og behagelig lyd med en imponerende varme i bunden.

(Læs testen her)

• Pris: 15.000 kr.

B&O Beovision Harmony i 88″, sammen med Beolab 90. (Foto: Bang & Olufsen)

Beovision Harmony

Dette svimlende OLED-TV har et nyt lydanlæg i guldfarvet aluminium, en matchende gulvstander og et håndlavet højttalerdæksel af aluminium og lys egefinér. Det nye design matcher både Beolab 50 og Beolab 90, som også lanceres med gyldne detaljer. Dermed kan man få et gennemført udtryk.

Højttalerne har aluminiumdetaljer i gyldne nuancer, varme, sandfarvede tekstiler og håndlavede detaljer i lys eg. OBS: Chokerende høje priser!

(Læs testen her)

Priser:

• Beovision Harmony fra 145.500 kr.

• Beolab 50 fra 224.000 kr.

• Beolab 90 fra 550.000 kr.

B&O Beosound A1 2nd Gen. (Foto: Bang & Olufsen)

Beosound A1 2. generation

Her får vi et lettere og slankere design end på forgængeren og funktioner som f.eks. Amazons stemmeassistent Alexa, dobbelt så lang batterilevetid og mere fyldig lyd.

Højttaleren har et perleblæst gyldent aluminiumgitter og en bærestrop af ægte læder.

(Læs testen her)

• Pris: 2.000 kr.

B&O Beoplay H95. (Foto: Bang & Olufsen)

Beoplay H95

Markedets første high-end støjreducerende hovedtelefoner kommer nu i guldfarvet aluminium og har sandfarvede ørepuder af ægte lammeskind.

(Læs testen her)

• Pris: 6.000 kr.

B&O Beoplay E8 3rd Gen. (Foto: Bang & Olufsen)

Beoplay E8 3. Generation

Kommer til lejligheden i et sandfarvet læderetui med trådløs opladning samt elegante gyldne aluminiumdetaljer.

(Læs testen her)

• Pris: 2.750 kr.

Tilgængelige på B&O’s fødselsdag

Golden Collection kan købes på bang-olufsen.com, i Bang & Olufsen-butikker og hos udvalgte forhandlere fra den 17. november 2020 – Bang & Olufsens officielle 95 års fødselsdag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.