Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Bowers & Wilkins 700 S3 Signature-serie lanceret

Signaturudgaver med forfinet lyd.

Skrevet af / 02/04/2024 - 15:15
Bowers & Wilkins 700 S3 Signature-serie lanceret

De fleste højttalerproducenter laver specialudgaver af en eller flere modeller. Det gør Bowers & Wilkins også, og denne gang har de valgt tre modeller i 700-serien.

Som med tidligere signaturmodeller er design og lyd blevet forfinet og finjusteret. Højttalerne fås i det, der er blevet en slags signaturfarve for B&W’s mere specielle modeller: Midnight Blue. En dyb blå metallak. Alternativet er en mørk glanslakeret datuk-træfinér.

Den nye 700 Series Signature-serie består af den gulvstående 702 S3 Signature, den kompakte 705 S3 Signature og en HTM71 S3 Signature centerhøjttaler.

(Foto: Bowers & Wilkins)

Alle leveres med en signaturplade på bagsiden og har Bowers & Wilkins’ signatur-diskantrør på toppen af kabinetterne. Med kulstofmembraner der når helt op til 47 kHz, bag et redesignet gitter. De tekniske ændringer omfatter opgraderede delefiltre, herunder kondensatorer fra Mundorf, og nye kabelterminaler.

(Foto: Bowers & Wilkins)

Den gulvstående 702 S3 Signature har tre af B&W’s 165 mm Aerofoil Profile basenheder og en Continuum Cone FST-mellemtone ud over de kulstofdiskanter, vi kender fra testen af 700 S3-serien.

Bas/mellemtonen i 705 S3 Signature har et nyt ophæng, og Bowers & Wilkins siger, at de tekniske ændringer har gjort højttalerne i den nye Signature-serie mere fokuserede med en mere åben og raffineret lyd.

(Foto: Bowers & Wilkins)

Priserne i lokal valuta er endnu ikke tilgængelige, men de plejer at være et par tusinde kroner højere end de normale udgaver af Bowers & Wilkins-højttalere i samme serie.

Læs også Tættere på virkeligheden Bowers & Wilkins 700-serie har levet lidt i skyggen af den fantastiske 800-serie. Det er der ingen grund til længere.
Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Sonos vil gøre livet lettere med en ny app

Op til 18 tommer med baskrudt!

Disse højttalerne er mere specielle end det ser ud til

Omvendt højttaler - i lydkvalitetens tjeneste

Bowers & Wilkins fintuner lyden

Optimer lyden i dit rum med et par enkle tricks

Rummanden Carlsson

Sonos-jordskred til sommer?

Denon-soundbar med bas uden sub

Bærbare højttalere til rejsen

Måske den vildeste højttaler, vi har set

Tjek denne in-wall-højttaler

0
Lyd & Billede
Scroll to Top