Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Akustikskole med Bang & Olufsen

Bang & Olufsens lydguru Geoff Martin deler ud af sin viden om lyd på YouTube. Se med og lær!

Skrevet af / 05/05/2020 - 16:30
Akustikskole med Bang & Olufsen

Hvis du har lyttet til et Bang & Olufsen-produkt de senere år – det være sig højttalere, hovedtelefoner eller TV – er der en stor sandsynlighed for, at Geoff Martin har haft en finger (eller rettere et par ører) med i spillet.

Geoff er oprindelig fra Canada, men bor nu i nærheden af Struer og har i mange år været tonmeister, som det hedder, og specialist i lyddesign hos Bang & Olufsen.

Læs også: Bang & Olufsen Beosound Balance – chokerende god smart-højttaler

Kvalificeret tonmeister

Geoff er grundigt skolet inden for både musik og teknik, og som tonmeister er han ansvarlig for “sounden” i B&O’s produkter. Han spillede en ledende rolle i udviklingen af de monstrøse referencehøjttalere BeoLab 90 såvel som de mindre BeoLab 50 og BeoLab 18. Han er også ansvarlig for lyden i B&O’s hovedtelefoner.

Læs også: Bang & Olufsen BeoLab 90 – bryder lydmuren

Vi fra Lyd & Billedes redaktion har mødt Geoff ved flere lejligheder og er blevet imponeret over såvel hans store viden som hans formidlingsevner.

Lær af Geoff Martin

Nu kan du selv stifte bekendtskab med Geoff. Han deler jævnligt interessant information på sin egen blog, og hans seneste værk er nogle videoer med indføring i akustik. Her er der meget at lære for såvel begyndere som hardcore Lyd  & Billede-fans! Bemærk, at videoerne er på engelsk.

“… the problem with that theory is that if it really is infinitely loud, then you explode the universe, and that’s… bad.”

 

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

1 kommentar til “Akustikskole med Bang & Olufsen”

  1. Enig, Geoff Martins blog er særdeles interessant. De mange forskellige emner i Blog’en siger formodentlig meget om, hvad B&O arbejder på i udviklingsafdelingen. Som et eksempel, var der sidste år en række indlæg om digital forvrængning og digitale filtre. Emner som er vigtige at have styr på, når B&O udvikler DSP-platform til deres højttalere. Dette har åbenbart giver pote med Beosound Balance, som har fået kanon anmeldelse her i LydogBillede. Desuden er der mange indlæg active room compensation og directivity/reflections på blog’en. Her kommunikerer Geoff meget detailviden om de nye lyd-teknikker, der er bl.a. er implementeret i BL50 og BL90.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top