TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Akustikskole med Bang & Olufsen

Bang & Olufsens lydguru Geoff Martin deler ud af sin viden om lyd på YouTube. Se med og lær!

forfatter
Publiceret 05/05/2020 - 16:30

Hvis du har lyttet til et Bang & Olufsen-produkt de senere år – det være sig højttalere, hovedtelefoner eller TV – er der en stor sandsynlighed for, at Geoff Martin har haft en finger (eller rettere et par ører) med i spillet.

Geoff er oprindelig fra Canada, men bor nu i nærheden af Struer og har i mange år været tonmeister, som det hedder, og specialist i lyddesign hos Bang & Olufsen.

Læs også: Bang & Olufsen Beosound Balance – chokerende god smart-højttaler

Kvalificeret tonmeister

Geoff er grundigt skolet inden for både musik og teknik, og som tonmeister er han ansvarlig for “sounden” i B&O’s produkter. Han spillede en ledende rolle i udviklingen af de monstrøse referencehøjttalere BeoLab 90 såvel som de mindre BeoLab 50 og BeoLab 18. Han er også ansvarlig for lyden i B&O’s hovedtelefoner.

Læs også: Bang & Olufsen BeoLab 90 – bryder lydmuren

Vi fra Lyd & Billedes redaktion har mødt Geoff ved flere lejligheder og er blevet imponeret over såvel hans store viden som hans formidlingsevner.

Lær af Geoff Martin

Nu kan du selv stifte bekendtskab med Geoff. Han deler jævnligt interessant information på sin egen blog, og hans seneste værk er nogle videoer med indføring i akustik. Her er der meget at lære for såvel begyndere som hardcore Lyd  & Billede-fans! Bemærk, at videoerne er på engelsk.

“… the problem with that theory is that if it really is infinitely loud, then you explode the universe, and that’s… bad.”

 

 

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

Enig, Geoff Martins blog er særdeles interessant. De mange forskellige emner i Blog’en siger formodentlig meget om, hvad B&O arbejder på i udviklingsafdelingen. Som et eksempel, var der sidste år en række indlæg om digital forvrængning og digitale filtre. Emner som er vigtige at have styr på, når B&O udvikler DSP-platform til deres højttalere. Dette har åbenbart giver pote med Beosound Balance, som har fået kanon anmeldelse her i LydogBillede. Desuden er der mange indlæg active room compensation og directivity/reflections på blog’en. Her kommunikerer Geoff meget detailviden om de nye lyd-teknikker, der er bl.a. er implementeret i BL50 og BL90.

T+A hovedtelefoner: Topmodellen er en drøm Når T+A laver hovedelefoner, så tager de opgaven alvorligt. Topmodellen Solitaire P er det rene kunstværk.
Mere tilgængelige hovedtelefoner fra Meze Med 109 Pro ønsker Meze at tilbyde mange af kvaliteterne fra sine flagskibe til en meget lavere pris
10 helt trådløse hørepropper til under en tusse Hvilke trådløse hørepropper er bedst, når man allerhelst vil bruge pengene på noget helt andet? Og bør man prioritere støjreduktion i budgetklassen? Læs vores test!
Endelig lancerer de trådløse hørepropper med støjdæmpning Beyerdynamic Free Byrd er utroligt nok deres første helt trådløse hørepropper.
Ingen ferie uden et par af disse hovedtelefoner Musik er vigtigt hele året, men specielt om sommeren er hovedtelefoner et must. Her er vores favoritter med støjreduktion.
Endelig CD-kvalitet via Bluetooth! NuraTrue Pro er de første trådløse hørepropper med aptX Lossless.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend