TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Nye lokaler for HiFi & Surround udstillingen

Årets HiFi & Surround udstilling i København løber af stablen den 22-23 september

forfatter
Publiceret 21/08/2012 - 08:00

Den traditionsrige udstilling HiFi & Surround, løber af stablen den 22-23 September. Udstillingen er i år flyttet til Marriott Copenhagen på Kalvebod Brygge. Marriott har endnu bedre faciliteter, især er værelserne væsentligt større end tidligere, hvilket sikrer bedre forhold for de enkelte demonstrationer. Der er også flere konferencerum end tidligere.

I en tid hvor mange udstillinger pludseligt føler der skal vaskemaskiner og mobiltelefoner med, er HiFi & Surround idag den eneste udstilling i Danmark hvor man fastholder et fokus på HiFi & Surround. Samtidig er faciliteterne på HiFi & Surround så gode som det nu engang er muligt, idet seriøs demo af lyd og billede foregår i lukkede rum istedet for i en stor messehal. Det giver nogle helt fantastiske muligheder for seriøse demonstrationer af HiFi & Surround, og allerede nu har flertallet af branchens seriøse leverandører meldt deres ankomst, hilser Daniel Nielsen fra arrangørerne.

Blandt udstillerne, er nogle af branchens største aktører, men også mange fra den underskov af både nye og etablerede leverandører, som leverer noget af det ypperste hifi og surround udstyr der er på markedet. Udstillingen viser både det absolut nyeste så som trådløse højttalere, streaming og DACs, men også helt igennem klasssisk hifi som pladespillere og pickups har en fremtrædende plads på udstillingen.

Det primære mål er, at introducere den brede befolkning til de oplevelser, man får med udstyr af høj kvalitet. Så HiFi & Surround besøges både af entusiasten, der har investeret flere hundrede tusinde i sit anlæg, og hr. og fru Jensen, der overvejer at bruge lidt ekstra på en hjemmebiograf af god kvalitet i stedet for at købe anlægget i et supermarked. Alle segmenter er repræsenteret bortset fra det allerbilligste. Der lægges stor vægt på at præsentere prisrimelige systemer og enkeltprodukter, der byder på en god oplevelse. Forbrugerne kræver i stigende grad kvalitet – se bare på markedet for fødevarer og vin. På samme måde er der voksende interesse for alternativer til de masseproducerede lyd- og billedprodukter, der har holdt deres indtog i hjemmene i de seneste 20 år.

Det allerbedste er dog nok at udstillingen er en fremragende chance for en uformel samtale med en stor mængde af branchens folk. Man kan få gode råd om f.eks opgraderinger, høre det nyeste, aftale special demoer senere, eller få et godt råd om hvordan man får mest muligt ud af et produkt man allerede ejer. Alt sammen i en afslappet og uformel stemning, hvor den fælles passion for HiFi, surround, musik og film er i højsædet.

Der er lavet en udstillings side (www.hifisurround.dk ) hvor de vigtigste informationer om udstillingen kan findes. Den komplette udstillerliste bliver offentliggjort kort før udstillingen og vil kunne findes på siden til den tid, ligesom man til den tid, vil kunne downloade udstillingsguiden. Der er også en facebookside, hvor man kan deltage i en konkurrence om fribilletter til udstillingen. www.facebook.com/hifisurround

Udstillingen finder sted i weekenden den 22. og 23. September på Marriott Copenhagen, Kalvebod Brygge (gangafstand fra Hovedbanegården). Lørdag er der åbent fra kl. 11-18 og søndag fra kl. 11-17. Entre er kr 100,-

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
CD-afspiller med vakuumrør McIntosh MCD12000 bruger rør i signalvejen.
Tre budgetvenlige pladespillere fra Pro-Ject Pro-Ject E1 kommer bl.a. i en version med Bluetooth.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend