Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

NAD C 379 er en ny hybridforstærker

NAD C 379 er en ny integreret forstærker, der klarer alle signalkilder.

Skrevet af / 08/05/2024 - 14:00
NAD C 379 er en ny hybridforstærker

High End-messen i München er ikke begyndt, men det strømmer ind med lanceringer, allerede før døren åbnes.

NAD Electronics har annonceret en ny forstærker i Classic-serien, C 379 HybridDigital DAC Amplifier.

Forstærkeren er bygget over et klasse D-udgangstrin. Digitalkonverteringen sker med den anerkendte ESS SABRE DAC. Og forstærkeren kan udvides med indstikskort fra anden generation af Modular Design Construction (MDC).

(Foto: NAD)

Udgangstrinet i NAD C 379 er et specialdesignet UcD HybridDigital-modul, der leverer 80 watt kontinuerlig effekt i 8 og 4 ohm. C 379 kan også kobles sammen med C 268 stereo-effektforstærkeren i en fuldt balanceret konfiguration til 300 watt kontinuerligt.

Læs også Musikken, rummet og alting NAD C658 indeholder mere, end den giver udseende af. Bag den grå facade gemmer sig en alsidig forforstærker, DAC og streaming-modtager, der også kan styre dit lytterum.

NAD C 379’s højeffektive strømforsyning bruger mindre end halvdelen af strømmen i forhold til konventionelle forstærkere i samme klasse, hvilket må betyde, at den er af switched mode-typen.

Dækker alle signalkilder

NAD C 379 står i en klasse for sig, idet den integrerer alle væsentlige komponenter i et højt ydende musiksystem og kan rumme alle musikkilder fra vinyl til digital streaming,” siger Cas Oostvogel, produktchef hos NAD Electronics.

Det digitale kredsløb er bygget op omkring den anerkendte 32-bit ESS SABRE ES9028 DAC. Det er et valg, denne skribent kun kan bifalde, da jeg har mødt mange særdeles musikalske digitalkonvertere med netop den chip.

NAD C 379 dækker et bredt udvalg af signalkilder. Og de to MDC-udvidelsespladser giver interessante muligheder i prisklassen. (Foto: NAD)

PÅ bagsiden finder man to udvidelsesslots til NADs MDC-moduler, der gør det muligt at at opgradere forstærkerens evner med nye funktioner og A/V-teknologier. Herunder BluOS multirumsstreaming og Dirac Live rumkorrektion.

NAD C 379 er dog fra fabrikken udstyret med en række analoge og digitale tilslutningsmuligheder, herunder aptX HD Bluetooth, HDMI eARC, MM Phono stage og to uafhængige subwoofer-udgange.

Læs også Retroforstærker for samlere NAD C 3050 LE er en næsten perfekt replika af den forstærker, der definerede NAD-designet. Er det bare ny vin på gamle flasker?

Pris og tilgængelighed

NAD C 379 vil være tilgængelig i slutningen af juni 2024. Vi har ikke fået oplyst nogen dansk pris endnu, men den europæiske pris er € 1.199, svarende til ca. 9.000 danske kroner.

 

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home

LB+

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede

LB+ Home

Fuld adgang til alt indhold på L&B Home

29,- / for 30 dage
87,- / mnd
50,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.

Guitarformet kendis-pladespiller

Heftig mono-topmodel fra Mola Mola

Dansk debut i særklasse

Nu har de lavet en DAC

Ultra-streamer fra Wiim

Concorde er tilbage

Den så vi ikke komme

Polsk hi-fi er en ting

Denne har du næppe set før

Specialmodel i Lamborghini-farver

NAD-integreret lover toplyd til budgetpris

FiiO på vej med nye produkter

Lyd & Billede
Scroll to Top