Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Auralic Vega S1 og Aries A1 streamere

Vega S1 og Aries A1 lanceret.

Skrevet af / 23/04/2024 - 10:20
Auralic Vega S1 og Aries A1 streamere

Du ved, hvad du får i en streamer fra Auralic. Klasseførende lydkvalitet og avanceret teknologi under låget. Til en pris. Det sidste ændrer sig til det bedre med de nye Auralic Vega S1 og Aries A1, to nye streamere i en meget mere favorabel prisklasse end vi er vant til.

De er begge bygget på den samme platform kaldet Tesla G3, og der er den samme teknologi ombord som i Auralics dyrere streamere: Galvanisk isolation, to 60fs Femto clocks, Direct Memory Access (DMA), Direct Data Recording (DDR), Fusion DAC og så videre. De har også Ethernet, AirPlay 2, TIDAL Connect, Spotify Connect, Internet Radio, og de vil være Roon Ready.

Vega S1 bagpå. (Foto: Auralic)

Forskellen på Vega S1 og Aries A1 er synlig fra bagsiden. Mens Vega S1 er en ren stream-processor med kun digitale tilslutninger, har Aries A1 også analoge udgange for tilslutning til en forstærker.

De digitale indgange kan bruges til en tilsluttet USB-nøgle med musik, og med optiske og koaksiale indgange kan du tilslutte en CD-afspiller eller en anden digital lydkilde.

Auralic PSU S1. (Foto: Auralic)

Begge kan opgraderes med en ekstern strømforsyning, som vist på billedet ovenfor, hvilket skulle forbedre lydkvaliteten yderligere.

Aries S1. (Foto: Auralic)

Den større Altair G2.2 får også en opdatering med Auralics Direct Data Recording (DDR), Fusion DAC, galvanisk isolation og en HDMI eARC-indgang til TV-lyd.

Auralics’ styresystem bliver opdateret til Lightning OS V10 og kommer også som en trådløs opdatering til eksisterende enheder.

Priserne for Aries S1 og Vega S1 er ikke tilgængelige i alle lande, men udgangspunktet på 1.999 Euro for Aries S1 eller Vega S1 og 999 Euro for strømforsyningen indikerer, at priserne vil være langt lavere på det nordiske marked end priserne for Altair.

Læs også En fantastisk musikstreamer – men den koster! Auralic Altair G2.1 er noget af det bedste, vi har hørt indenfor streaming. Sikke en lydkvalitet!

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home

LB+

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede

LB+ Home

Fuld adgang til alt indhold på L&B Home

29,- / for 30 dage
87,- / mnd
50,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.

Revuelto får bedre lyd

Streamer og streamingforstærkere fra Arcam

Guitarformet kendis-pladespiller

Heftig mono-topmodel fra Mola Mola

Dansk debut i særklasse

Nu har de lavet en DAC

Ultra-streamer fra Wiim

Concorde er tilbage

Den så vi ikke komme

Polsk hi-fi er en ting

Denne har du næppe set før

Specialmodel i Lamborghini-farver

Scroll to Top