Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

HIGH END 2024 får mere end 500 udstillere

Har du husket at bestille dine billetter til årets store hi-fi-begivenhed?

Skrevet af / 03/03/2024 - 09:05
HIGH END 2024 får mere end 500 udstillere

HIGH END 2024 finder sted fra den 9. til den 12. maj. MOC Event Centre i München bliver endnu en gang epicenter for førsteklasses musikgengivelse og det fineste hi-fi-udstyr.

Messen i München er blevet en af Europas (og verdens) største hi-fi-begivenheder, især for entusiaster, der sætter pris på eksotiske high-end-produkter i den dyrere ende af spektret. Internationale udstillere kommer her for at fremvise de nyeste trends og innovationer fra branchen.

Her bliver de nyeste flagskibsprodukter ofte præsenteret for offentligheden for første gang, ofte med banebrydende teknologi, en lyd, der får dig til at tabe kæben – og et prisskilt, der kan få dig til at falde i svime. Men forhåbentlig vil tingene efterhånden sive ned til de mere “sobre” modeller, som almindelige entusiaster har råd til.

Læs også Chokerende DALI Kore flagskibshøjttalere Magen til DALI-højttalere har vi aldrig hørt.

Over 500 udstillere

Udstillerlisten for 2024 har passeret 500 og omfatter kendte nordiske brands som DALI og Hegel. Hvert hjørne af de cirka 30.000 kvadratmeter udstillingsareal, som MOC råder over, bliver udnyttet.

Antallet af bookinger bekræfter endnu en gang, at HIGH END’s position som branchens førende internationale messe er ubestridt,” siger Stefan Dreischärf, administrerende direktør for arrangøren HIGH END SOCIETY Service GmbH.

Udstillernes interesse har været enorm, så vi er fuldt booket igen i år og har en venteliste med tilmeldinger, som vi ikke har kunnet tage højde for.

Produktsortimentet omfatter alle tænkelige varianter af højttalere, moderne streamingløsninger, pladespillere, forstærkere, kompakte alt-i-et-systemer og meget mere. Messen byder som regel også på mange ekstravagante lyd- og musikdemoer.

(Foto: High End Society)
Læs også High-end som du næppe har set før Se over 50 billeder og mere end 300 high-end-produkter.

Ekstra fokus på “head-fi”

I år vil der også være et specialiseret afsnit til hovedtelefoner – THE WORLD OF HEADPHONES – i Hal 1, hvor et bredt udvalg af hovedtelefoner og bærbart lydtilbehør vil blive udstillet, og hvor der vil være mulighed for at prøve og sammenligne de forskellige produkter.

Paneldiskussioner med brancheeksperter lover spændende indsigt i de nyeste tendenser og udviklinger i lydmiljøet. Derudover vil der være et separat udstillingsområde for leverandører og professionelle (IPS).

PS! I denne weekend er der hi-fi-messe i København (Sound Society), og i midten af marts finder VÅRPULS (arrangeret af Oslo Hi-Fi Center) sted i den norske hovedstad. Med andre ord er der masser af muligheder for hi-fi-fans!

Læs også Moderne hi-fi klassikere De ligner vintage hi-fi fra 60'erne og 70'erne, men har topmoderne teknologi indeni.
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Billigere streaming fra Auralic

Ny og bedre forstærker fra Cambridge Audio

Goldmund effektforstærker: Men spørg ikke om prisen ...

En forstærker for drømmere

Vinyl sætter ny rekord

Komplet anlæg i retrostil

Pladespiller med plug and play

Nyt fra schweiziske Soulution

Rogers LS3/5A - klassikeren vi ikke glemmer

En klassiker vi ikke glemmer

Da hi-fi var en livsstil

Noget helt særligt til din pladesamling

0
Lyd & Billede
Scroll to Top