Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Netværk og surround i mindre format

Marantz præsenterer en fysisk nedskaleret surroundreceiver

Skrevet af / 09/09/2012 - 18:41
Netværk og surround i mindre format

Måske er der ikke altid er plads til en full size surround-receiver i stuen, når der i forvejen skal være plads til blu-ray afspiller, tv-boks, fladskærm og højttalere. Derfor har Marantz udviklet NR-serien, hvor Marantz forsøger at mestre en meget svær kunst, nemlig at downsize dimensioner uden at downsize lyden og funktionerne! Men, siger man fra distributøren HiFi Freaks, det er heldigivs lykkedes helt fantastisk og NR1603 yder næsten fuldstændig ligeså godt som en tilsvarende full size Marantz surround-receiver, på trods af dens kompakte funktioner.

Ønsker du måske blot at udvide dit nuværende stereo-anlæg med en lille surround receiver, så har NR1603 pre-out på frontkanalerne, så du kan tilslutte en stereo effekt eller en stereo forstærker/receiver med mulighed for HT bypass. Det vil sige, at den lille forstærker er i stand til at pumpe hele 7×50 Watt i hver kanal i 8 ohm. NR1603 kan både Dolby TrueHD- og DTS-HD Master Audio-formater, ligesom enheden understøtter både WAV, AAC, FLAC, WMA, Lossless og FLAC192/24.

NR16003 har desuden indbygget internet-radio og direkte adgang til last.fm eller Flickr. På denne måde er man hooket op til et nærmest endeløst musikbibliotek og kan nyde alverdens forskellig musik. Du kan desuden streame musik direkte fra din iPod/iPhone via AirPlay-funktionen, så det hele fungerer trådløst, eller du kan bruge USB-indgangen, til andre enheder.

Der er hele 6 HDMI indgange, en af indgangene sidder på fronten så man nemt kan tilslutte eksternt udstyr. HDMI-indgangene understøtter ARC (Audio Return Channel) og 3D video, hvor analoge video-signaler bliver opkonverteret til HDMI. Opsætningen desuden uhyre enkel: Det er bare at følge menuen på skærmen, ligesom Audyssey MultiEQ sørger for den lydmæssige kalibrering ved hjælp af den medfølgende mikrofon. Prisen er 4.695 kr.

HiFifreaks.dk

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Djævelen har fået nye kræfter

Legendarisk forstærker genopstår

Live Podcast-episode fra Elgiganten Campus

High-end som du næppe har set før

Billigere streaming-receivere fra Yamaha

Gæt hvad dette er!

Scroll to Top