TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

MyZic for my ears

Micromega udvider sin My-serie med en hovedtelefonforstærker.

forfatter
Publiceret 09/06/2013 - 13:14

Now-in-stereo og hifistore.dk kan præsentere MyZic hovedtelefonforstærker, det nyeste skud på stammen i Micromegas My-serie. Kurt Buhl fortæller: “Det er jo altid med nogen spænding, når der kommer et helt nyt produkt ind af døren, ikke mindst når man tænker på at det første produkt i My serien var dem verdensomspændende succes MyDac! Efter en kort tilspilningsperiode viste det sig et MyZic bestemt er et værdigt nyt familiemedlem. Lyden er åben, rytmisk og detaljeret, flot gået af Micromega, ikke mindst taget i betragtning af prisen på de 1699,-.”

Ligesom alle andre Micromega produkter er den produceret og udviklet i Frankrig. MyZic passer til alle hovedtelefoners impedans og følsomhed og den præcise volumenkontrol giver mulighed for en meget nøjagtig justering af volumen. Når der slukkes for signalet går MyZic automatisk i standby mode. Kabinettet er labet i ABS plast og MyZic leveres i farverne sort og hvid.

www.hifistore.dk

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
CD-afspiller med vakuumrør McIntosh MCD12000 bruger rør i signalvejen.
Tre budgetvenlige pladespillere fra Pro-Ject Pro-Ject E1 kommer bl.a. i en version med Bluetooth.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend