Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Samsungs Odyssey Gaming Monitors får nye modeller

Flagskibet Odyssey OLED G9 opdateres og får selskab af modellerne G6 og G8.

Skrevet af / 04/01/2024 - 13:49
Samsungs Odyssey Gaming Monitors får nye modeller

Vi har tidligere testet den enorme Samsung Odyssey OLED G9-gamingskærm med fremragende resultater. På CES-messen i Las Vegas i næste uge præsenterer Samsung to små brødre med et forhåbentlig mere overkommeligt prisskilt.

Læs også Sikke et billede! Der er noget over det ekstra brede 32:9-skærmformat på Samsung Odyssey OLED G9. Og med OLED-panelet oveni får man en spiloplevelse uden sidestykke.

Det drejer sig om Odyssey OLED G6 og Odyssey OLED G8, som i modsætning til topmodellen ikke er buede. De er også i et traditionelt 16:9-format i modsætning til det ekstremt brede 32:9-format på G9.

(Foto: Samsung)

Odyssey OLED G8 er Samsungs første flade 32-tommers gamingskærm med 4K UHD-opløsning, mens OLED G6 er en 27-tommers skærm med QHD-opløsning (2560×1440) og en billedopdateringsfrekvens på 360 Hz. Dette er i modsætning til G8 og G9, som understøtter 240 Hz opdatering. Alle har en GTG-responstid på 0,03 ms.

Både spilgenrer og spilplatforme bliver mere og mere forskellige. Samsungs nye OLED Odyssey-gamingskærme bidrager med mere fordybende spilmiljøer og innovative teknologier, der personliggør brugernes spiloplevelser – og opfylder og overgår deres stadigt skiftende behov,” siger Hoon Chung, Executive Vice President for Visual Display Business hos Samsung Electronics.

Alle skærmene har OLED Glare Free-teknologi, der reducerer lysrefleksioner, og VESA DisplayHDR True Black 400, der giver et stort dynamisk område og perfekte sortniveauer. De har også AMD FreeSync Premium Pro til problemfri gaming.

(Foto: Samsung)

Skærmene har to HDMI 2.1-porte, en DisplayPort 1.4-indgang og en USB-hub. De to større modeller har også en indbygget SmartThings Hub til det smarte hjem, og har understøttelse af Matter-standarden.

Læs også Dit smarte hjem bliver nemmere med Matter Matter bygger bro mellem Smart Home-produkter, så de fungerer gnidningsfrit på tværs af de store platforme.

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Epic Games må hoste op

Samsungs 3D-skærm uden 3D-briller

Razer giver dig et los bagi

Skærmene skal være store - og PC'erne kloge

MSI lægger en klo på håndholdt gaming

HP og OMEN løfter sløret for fremtidens computere og gaming-udstyr

Flere OLED-gamingskærme fra Samsung

De bedst sælgende Steam-spil i 2023

5 gaveidéer til gameren

Nyt high-end gaming-headset

GTA 6: Se den første officielle trailer!

Spil på Youtube

0
Scroll to Top